- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bence942
tag
válasz
JázminCsenge #21777 üzenetére
köszönöm !
-
Bence942
tag
válasz
JázminCsenge #21777 üzenetére
Köszönöm
-
lacix76
őstag
válasz
JázminCsenge #14261 üzenetére
Van egy új patch rakd fel azt mert az conservative módba állítja a rendszert.Amúgy hiába állítod be a setcpu-t akármire az visszaáll ondemandba egy ujraindítás után
-
qltsar
veterán
válasz
JázminCsenge #14164 üzenetére
Nemtudom pontosan mit csináltál, de elvileg a LINK2SD ilyenkor a /system/app-ba rakná, viszont oda nem fér, ezért nemtudom pontosan, hogy mit csináltál.
-
qltsar
veterán
válasz
JázminCsenge #14149 üzenetére
Igen, rakd fel, de az a baj, hogy nálad most megkeveredtek a dolgok, vissza kellene helyezned az apk-t oda ahol volt, (/custpack/app/removeable), majd egy újraindítást csinálni, és utána felrakni a patch-et.
@gajdikuka: miért pont 1.8.8-as kell?
-
Lordus
senior tag
válasz
JázminCsenge #13565 üzenetére
hali, a link2sd tud ilyet! a "második partíció törlése" minden felesleges dolgot töröl!
-
qltsar
veterán
válasz
JázminCsenge #13560 üzenetére
nem fogja hazavágni a formázás, de ha valami olyan dolog van a telefonodra telepítve amit áthelyeztél az sd-re, vagy az mnt/asec-ben, vagy az mnt/secure/asec-ben lévő fájlokat törli, de akkor sem hal meg a rendszer, hanem az általad feltelepített programot nem tudod majd használni.
-
mkRoland
senior tag
válasz
JázminCsenge #13558 üzenetére
1. Beállítások => SD-kártya => SD-kártya leválasztása, majd ugyanitt SD-kártya formázása
Ez nem oldja meg? Ha nem, akkor tedd be egy kártyaolvasóba, dugd rá PC-re és formázd le. Ennek módja az általad használt operációs rendszertől függ. Ha van Ext partíciód, akkor használj valami partícionáló progit, és töröld az Ext partíciód tartalmát is/formázd egybe a kártyát, attól függően, hogy mire akarod ezt követően használni. -
syryus
tag
válasz
JázminCsenge #13460 üzenetére
Persze. De az alapvető gond, hogy semmilyen gombra vagy gombkombinációra nem reagál. A telepítést meg full akkuval kezdtem, úgyhogy azzal sem lehet gond, de azért köszi.
-
zedok
őstag
válasz
JázminCsenge #12990 üzenetére
Nem töltöttél fel képet esetleg az extra 500mb végett?
Nos a 23Gb-s nem tudom, hogy működik-e még. Csoporttársak megcsinálták a hétvégén, és nekik még ment.
-
Danesz94
senior tag
válasz
JázminCsenge #12952 üzenetére
megoldás a quick boot nevű app.
Gomb kombináció nélkül be tudsz vele lépni recoverybe és így nincs az a veszély, hogy resetel a telód...
-
qltsar
veterán
válasz
egyik aktuális patchemnél sem resetel a telefon.
-
0xmilan
addikt
válasz
Quick Boot-al bootolj recovery.be és akkor nem csinál fr-t.
(vagy adb reboot recovery parancssorból)(#12954) qltsar nem a patch hibája, hanem a gyönyörű cwm recovery fordítás, amit ha hardveres gombokkal indítasz akarva-akaratlanul fr-t csinál.
-
lacix76
őstag
válasz
JázminCsenge #12322 üzenetére
Factory reset után már lejátsza folyamatosan a csengőhangot azt akarod mondani
Akkor ez másoknak is megoldást jelenthet
-
tamás86
tag
válasz
JázminCsenge #12263 üzenetére
Aha erre gondoltam.csak azt nem tudom hogy a 2.2 es stock romra telepithetem e.egy leiras jo lenne.de koszi az infot.
-
lacix76
őstag
válasz
JázminCsenge #12257 üzenetére
És csak egyszer játsza le a csengőhangot
-
lacix76
őstag
válasz
JázminCsenge #12254 üzenetére
A marina lite 4 ,115 megával indít tisztogatás előtt.
-
lacix76
őstag
válasz
JázminCsenge #12252 üzenetére
Ezzel nem kellene hogy törlődjön a a rendszered.Én a helyedben felraknám a gyári rootolt 2.3-at abban szerintem jó a csengőhang kezelés.
De a reakciókat elnézve nem volt teljesen jó az 1.2-es patch. -
lacix76
őstag
válasz
JázminCsenge #12248 üzenetére
"Changelog:
- Csengő és üzenetjelző hangok ütközése javítvaTelepítése megszokott módon, ClockWork Recovery-ből történik."
qltsar szerintem még alszik,de kimásoltam ezt a linkjéből.
-
JázminCsenge
tag
válasz
JázminCsenge #12247 üzenetére
Qltsar!
Nem lehet, hogy az a bajom, hogy nem lett feltéve az 1.2-es patch?
Mi lett abban javítva? -
szaszapi
őstag
válasz
JázminCsenge #12176 üzenetére
köszi,de az volt az első dolgom hogy aktiváljam a regemet,de mégsem jó...
-
matepalfi
aktív tag
válasz
JázminCsenge #12174 üzenetére
A LINK2SD nem csak átmozgatja az appokat az sd kártyára hogy ne foglaljon helyet?
A Root Uninstallert megpróbálom még.
Köszi -
GhostHunter
tag
válasz
JázminCsenge #12161 üzenetére
JázminCsenge
Ami infót kaptál qltsar-tól az nem arról szól, hogy nevezd át az .mp3 kiterjesztést, ezt át kell konvertálnod .ogg-be.
Pl. ezzel. [link] :-) -
Gardoni
aktív tag
válasz
JázminCsenge #12161 üzenetére
-
JázminCsenge
tag
válasz
JázminCsenge #12158 üzenetére
Kész! Maradunk mindkét készülékkel a hazai pályán
A csengőhangokat összefűztem 1 perc hosszúságúra, annyi ideig úgyse csenget senki
Nálunk eddig a Qltsar ME 1.1-el, SPB shellel simán ment mindkét telefon, pedig használva van rendesen (HSDPA folyamatosan, hívások és Viber hívások, üzenetek, Köpönyeg.hu időjárás előrejelzés widget, közben egy kis FPSE psX játékokkal ugye
stb... folyamatosan).
Nem tudom, hogy mit bír ki így a két készülék, de minden este töltőre kerülnek, s azt hiszem egyszer volt olyan, hogy kb 20%-ig lement az aksi szintje reggel 07:00-22:00 óra között használva. -
ghiottone
nagyúr
válasz
JázminCsenge #12155 üzenetére
Én nem állítottam, de tegnap csinált egy olyat az ML 5.1 -hogy 122 -ön pörgött és nem akart felkapcsolni. Ma rendesen megy 320 -600 -at is, de inkább a 600 a jellemző. Mondjuk a 2.2 is folyamatosan 600 -on rötyögött és mégis vígan kibírta a 2 napot.
Eddig 16 órája van fent és 75 %-os az akku fennmaradó kapacitása. 20 perc telefonálás, 10 perc 3 gps program kipróbálása (Nvitel, Sygic és amit nevén nem nevezhetünk) és 30 perc wifi. 2G/3G auton van. Kalibrálást még nem csináltam. 2 újraindítás még volt benne az egyik a 122 mhz miatt a másik meg befagyott a fancy widget.
-
JázminCsenge
tag
válasz
JázminCsenge #12155 üzenetére
Jajj az elébb elfelejtettem beírni s közben lejárt a szerkesztési idő. A csengőhang hibát a gyári hangokkal is produkálja a telóm, ha a Qltsar féle ME 1.1 ROM van fenn.
-
qltsar
veterán
válasz
JázminCsenge #12129 üzenetére
Többen tévesen állították a csengőhang problémát, nem egyedi eset, és nem randomra fordul elő, a hiba pedig sajna (vagy inkább szerencsére
user-error.
A lényeg, ha ismétlődő csengőhangot szeretnétek, akkor kell adni egy új értéket a tag-eknél:
ANDROID_LOOP -- az értéke pedig true
Szinte minden modern pc-s zenelejátszó képes a tageket módosítani, így egyszerűen véghezvihető a probléma megoldása.
Az ajánlott fájlformátum: OGG, MP3 file-oknál a LOOP-olás csak LAME-mel kódolt mp3 fileoknál működik!
-
jopont
senior tag
válasz
JázminCsenge #12118 üzenetére
Egyébként ezt nyugodtan linkelhetted volna
Csak te ne tedd fel máshova.
-
qltsar
veterán
válasz
JázminCsenge #12121 üzenetére
ezt bármikor megteheted more locale vagy egyéb addon program nélkül, ha átállítod a build.prop-ban manuálisan, így az összes program, amiben van magyar nyelvi támogatás a magyar értéket veszi alapul a rendszerből olvasva, ez eddig sem volt titok
ro.product.locale.language=hu
ro.product.locale.region=HUcsak marina lite esetében a ro.product.locale.language="hu" érték, nem fog működni, így az előzőleg beállított nyelvi értéket veszi alapul, hiszen a framework nem tartalmaz magyar nyelvet.
-
qltsar
veterán
válasz
JázminCsenge #12118 üzenetére
tehát akkor ha jól értelmezem, az egész rendszer magyar lett marina lite 5#-nél?
-
jopont
senior tag
válasz
JázminCsenge #12115 üzenetére
"sui_for_Hu.zip" Ezt amúgy hol lehet megtalálni? És tulajdonképpen ez mit Magyarít?
-
JázminCsenge
tag
válasz
JázminCsenge #12114 üzenetére
Valami gáz van nálam ezzel a ROM-mal, mert nem látja abszolute a készülékbe helyezett SD kártyákat, többet is kipróbáltam, tehát tuti nem a kártya a rossz. Amúgy nagyon gyors a ROM. Nos kb 5X-re csak felismerte a 8 GB-os class6-os SD-t
-
JázminCsenge
tag
válasz
JázminCsenge #12108 üzenetére
Fel lehet rakni kb 10 mp alatt Recovery-ből. Csak az orosz nyelv átállítása volt egy kissé nehézkes. Felraktam a fentebb már említett magyarosítást, a "sui_for_Hu.zip"-et az XDA-ról, de a Toolbar egyenlőre angol maradt.
-
lacix76
őstag
válasz
JázminCsenge #11008 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom miért csinálja.Most kipróbáltam nekem folyamatosan játsza.
Szerintem nem rom függő. -
Dyrg
aktív tag
válasz
JázminCsenge #10092 üzenetére
Aha, akkor jó, az úgyis idegesítene, hozzám ne beszéljen egy telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hardcore café
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest