- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi0424
senior tag
válasz
Nenősüljmeg! #19014 üzenetére
érdeklödök egy kicsit
-
loosht
senior tag
válasz
Nenősüljmeg! #18997 üzenetére
Holnap te is meg tudod érdemes-e!
A kijelző szineivel nem vagyok kibékülve, azon kívül eddig nagyon pozitívak a tapasztalataim. Értelmes főzött rom tudomásom szerint nincs rá, de amúgy meg kit érdekel, mikor nemsoká itt az ICS!
-
Viktork800
csendes tag
válasz
Azért ne dobd messzire a 990-est, jól jöhet az még az alapján amiket a 995 topicjában olvastam
-
Danesz94
senior tag
válasz
Nem kérdés hoy tartsd meg a 995 és "dobd" el a 990et.
AZért jobb a 995. -
jopont
senior tag
válasz
Nenősüljmeg! #18804 üzenetére
Nekem 1375 a havidíj és egymás között ingyenes. De nekem van más irányba olyan 3-8 Ft+áfa percdíj.
-
qltsar
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #14406 üzenetére
az, hogy 600-on pörög a CPU folyamatosan, szinte érthetetlen számomra, hiszen conservative módban van a telefon, a kernel alapból erre állítja, ezt bírálja felül az egyéni conservative script ami boot után töltődik be. Nem lehet esetleg, hogy valami program eszi a telefonodat? SetCPU vagy más CPU segédprogrammal nem állítottál át valamit?
A melegedés megint relatív, egyrészt azért mert kb. 2 nap alatt nyár lett, nagyon gyenge tavaszból
, másrészt az viszont lehet, hogy valamilyen program mindig fut a háttérben, és folyamatosan járatja a telefont.
-
fcbarca
őstag
válasz
Nenősüljmeg! #14350 üzenetére
a new instalt válaszd a progikat meg egyszerüen felteszed easy intallerrel gyorsan
qltsar: szeretném megköszönni a munkáidat mindenki nevében...nélküled a teló az ablakon repült volna
-
qltsar
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #14350 üzenetére
elvileg működnie kell úgyis mindennek, esetleg a link2sd zavarodhat meg, de ott is csak annyi maximum a dolgod, hogy újra megcsináltatod a programmal a mount-script-et.
de ha ráérős vagy, akkor a new_install-t ajánlom.
-
korcsi
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #13244 üzenetére
Milyen böngészővel nézed?
-
eldrah
aktív tag
válasz
Nenősüljmeg! #13244 üzenetére
nemsokára megnézem nekem mit ir ki
amugy hogy tudod megnézni?
-
kj0
tag
válasz
Nenősüljmeg! #12921 üzenetére
Főleg,hogy nem is franciák
.Kína lesz az...
-
qltsar
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #12912 üzenetére
hát ezt így nem tudom megnyitni, ugyanis nincs cím amit értelmezni lehetne.
-
qltsar
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #12910 üzenetére
igen, amit mutattam képen azok az értékek a helyesek.
-
lacix76
őstag
válasz
Nenősüljmeg! #12880 üzenetére
Azt hittem privátban kell,mert már elküldtem vagy 30 perce
Akkor legalább ne írd oda -
jopont
senior tag
válasz
Nenősüljmeg! #12877 üzenetére
Ez nem az?
-
qltsar
veterán
válasz
Nenősüljmeg! #12755 üzenetére
Tapasztalataim alapján 25-30 MB szabad területet egészséges hagyni a custpackon.
Én úgy csinálom a helyelosztást, hogy azokat a programokat amik elindulnak a rendszerbetöltéskor a telefonon hagyom (widgetek, launcher, böngésző, zenelejátszó, rendszertweaker programok) a többit (játékok, navigáció, egyéb nagyobb programok) pedig áthelyezem az ext-re Link2SD segítségével.Figyelj rá, hogy mindent linkeljen át, de ha a maximális sebességet szeretnéd elérni, akkor csak a dex-eket helyezd át, így csak a dalvik-cache lesz az sd-n, a többi viszont a /data-ról fut.
-
lacix76
őstag
válasz
Nenősüljmeg! #12732 üzenetére
A beállításokban be kell kapcsolni az opera link gombot,vagyis az egyfolytában be kell,hogy legyen kapcsolva igy ha újratelepíted csak bekapcsolod és megadod a felhasználóneved és a jelszavad és minden bejön ugyanúgy mint legutóbb.
Amúgy beregisztráltál már az opera honlapján?
Kiadták az opera mini 7-et is ami nem csak 9 gyorsindítót képes menteni hanem jóval többet. -
lacix76
őstag
válasz
Nenősüljmeg! #12051 üzenetére
Ez tényleg nyálasan hangzott
-
jopont
senior tag
válasz
Nenősüljmeg! #10361 üzenetére
Ha a system app-ba teszed, akkor szerintem egy dalvik cache törlés után újra lesz, de nem próbáltad simán telepíteni? Úgy nem jó? Mert én már régebben még a 2.2-őn direkt töröltem a régi Marketet és feltelepítettem a legújabbat, hogy ne frissítsen, meg így át tudtam linkelni a kártyára. Mondjuk, úgy emlékszem, még kellett valamit mókolni vele, de már nem emlékszem mit és nem találom a leírást, ami alapján csináltam.
-
lacix76
őstag
válasz
Nenősüljmeg! #10233 üzenetére
http://www.filecrop.com/android-Market-market.apk-2.2.1.html
Innen le tudod szedni ami a 2.2-höz volt Market.Jó kell lennie ehhez is.
-
jaxer
tag
válasz
Nenősüljmeg! #10151 üzenetére
Időközben belenéztem a ROM-ba. Azért nem tudod, mert a hosts fájlal le van tiltva a reklám, és valószínűleg ez nem tetszik neki.
Pár furcsaság: a build.prop-nak a system.img-ben lenne a helye, helyette csak symlink. Ha már rom-ot piszkálunk célszerű a szolgáltatós marhaságokat is kiszedni. Ezt is a Telenortól örököltétek..
A másik ami szemet szúrt, hogy még Amend formátumu update-scriptet használ, pedig a Gingerbread már az új, Edify formátumu updater-binary, updater-script párost használná... fura.
Kérdés: Miért nem flash-elhető változatban készítetted el? Most nincs türelmem (éjjel 11) mélyebben belemerülni, de holnap tüzetesebben is átnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged