- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
0xmilan
addikt
válasz
Judyt64 #12035 üzenetére
Nem. Még csak nem is próbáltam, mert addig a pár napig, amíg ML-t használtam nem zavart az angol ill., ha visszarakom, akkor se fogom fordítgatni, mert néhol még értelmesebb, mint a magyar fordítás. Ettől függetlenül érdekelne, hogy milyen leírás alapján csináljátok, vagy pl. hogyan "decompile"-oljátok a -res végződésű .apk-kat, mert nekem folyton errort dob rá a framework-res kivételével persze. Bár, ha nem magad fordítod, csak fájlokat cserélgetsz, akkor nem kell decompile, elég csak kicsomagolni.
(#12036) handrash +1
(#12039) fcbarca Sok sikert! -
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Judyt64 #11296 üzenetére
Lesz az asszony szülinapja és egy ilyen tellát néztünk ki neki. Érdekelne, h az akksija némi telefonálás és egy kis wifi mellett mit bírhat? Tehát nem strapára kell. Nem olvastam túl jókat, de várom a tapasztalatokat. A mostani 6131-es nokiája akksija már nem bírja soká (1-másfél nap), de nem akarnék neki olyat venni, amelyik nem bír többet, mert ennyi erővel a mostani is maradhat. Tehát nem sok használattal mit bír? Gondolom az Omnia 2-m 10-12 napját nem fogja túlszárnyalni...
-
loosht
senior tag
válasz
Judyt64 #10746 üzenetére
Kapcsold ki a telefont (akksi ki/be). Tartsd lenyomva a home gombot és úgy dugd a gépre. Így már látni fogja a telepítő. Ha nem, akkor az eszközkezelőben nézd meg, hogy minden driver fent van-e. Nekem volt, hogy 98%-nál állt le hibával. Simán újra kell kezdeni. Egyszer csak végig megy.
-
loosht
senior tag
válasz
Judyt64 #10739 üzenetére
Simán újrakezded a frissítést és addig próbálod, amíg végig nem megy. Ez százaléktól független. A százalékon annyi múlik, hogy ha 70% után hal be a frissítés, akkor nem fog már elindulni többet a telefon addig, amíg sikertelen a frissítés. Ha sehogy se akar összejönni, akkor fel kell tenni manuálisan a stock romot.
-
olasz69
senior tag
válasz
Judyt64 #5907 üzenetére
Szép jó napot ,mindenkinek!
Érdekes,nekem is 71%-nál megállt ,igaz usb csatlakozási hiánnyal,és semmire nem reagált a készülék,bekapcsoláskor csak rezeg vagy 2mp-t és a 3 kapacitiv gomb világít! upgrade Q 1.8.8
Akku feszültsége 4,12volt terheletlenül illetve így "terhelve"
Valaki tud,megoldást vagy szerviz? -
Lasy
veterán
válasz
Judyt64 #5915 üzenetére
Ez egy csöppet komplikált, és veszélyes is, főleg ha nem értessz hozzá.
Kell hozzá egy felesleges usb kábel amit elvágsz.
nekünk csak az a fele kell amit a gépbe dugsz.
abban lesz 4 vezeték.
piros, sárga, zöld, feketes. vagy hasonló.
nekünk a piros, és fekete a fontos. piros a pozitív (+), fekete a negatív (-).
ráteszed az akkuérintkezőre, és elviekben be tudod kapcsolni a telcsit.!!!
A módszer nem javasolt, mert tönkreteheti a telefont
!!!De 50% esélyed megvan rá, hogy jó lesz.
-
Lasy
veterán
-
Kari915
tag
válasz
Judyt64 #5868 üzenetére
Nem értem?
Az Upgrade progit telepítetted a Pc-re, vagy a telón frissítetted az FW-t?Ha FW-t frissítettél, teljesen feltöltött akkuval fogtál hozzá?
Hasonló tünetek esetében, a Samuknál halottam JIG-vel, keltik életre a telót, nem tudom itt nálunk ez működik-e.
Fordulj itt a fórumon Lasy kollégához, Ő nagy tuning mester, de lehet, hogy szerviz.#5898) Lasy: látom közben megjöttél.
(#5897) matepalf: Lehet, hogy egyedül vagyok a problémámmal, de miért kell még sok másik fórumot böngésznem, ha telómról akarok információt gyűjteni, mikor még erre sincs mindig időm.
Ezt nem értem.
-
0xmilan
addikt
válasz
Judyt64 #5868 üzenetére
Másik USB porton próbáltad? vagy másik gépen?
@matepalfi nincsmit! én köszi, hogy kigyűjtötted..! jó, hogy legalább ott megvan néhány leírás! ...sajnos fogalmam sincs mi lett azzal a fórummal, korábban is voltak vele szervergondok... mjocika is felszívódott, vagy csak elment nyaralni, de régóta nem jelentkezett.
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
Judyt64 #1498 üzenetére
Hosszan nyomsz az "asztalon" és kiadja hogy widgetek és ott pedig energiafogyasztás .
Én ezt nem értem..4féle képpen is kiprobáltam most az ébresztőt hogy én nyomom sleep modba,vagy automatikusan,az óránál hagytam majd az asztalon ezeket kombóztam de mostmeg mindig megcsörrent..Tiszta orosz rulett ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged