- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
RaveForce #204 üzenetére
Kissé gonoszan meg megjegyezhetném, hogy az a maradék 10% is több -- még típusra is, nemhogy darabra -- mint az eddigi wp7-es felhozatal. Akkora marhaság ebből a saját fábul-vaskarika statisztikából következtetni, hogy mekkora szar ez az android... Amúgy fyi irónia rulz.
-
Picco
addikt
gonosz ON:
Igazad van, rögtön rohanok telepíteni a
linukszotWindowst, mert az hódemennyirejobb, mint aWindowslinux.
Utána majd veszek egydoridosWp7-es műanyag kütyüt és büszkén áradozok majd róla, hogy ez mennyire király dolog.
Ezután majd elkezdek trollkodni itt a fórumon, hogy mindenki megtudja, milyen kemény fain gyerek vagyok, hogy énlinukszotwindowst ésdroidWp7-et használok, mert rájöttem, hogya Microsoftaz ubuntu a világvégét akarja, s minden gonosz forrása.
Ja közben persze mindenkit lefikázok, aki nem úgy gondolkodik mint én.gratulalok a tokeletesen ertelmetlen, flamekeltol, megatroll hozzaszolasodhoz(#201)EarL 007: en is majd mindenre win7-et teszek, kivetel talan netbook, arra inkabb xp. tartosabb es user error-t is jobban turi
-
slein
tag
válasz
bigand77 #180 üzenetére
Igazad van, rögtön rohanok telepíteni a linukszot, mert az hódemennyirejobb, mint a Windows.
Utána majd veszek egy doridos műanyag kütyüt és büszkén áradozok majd róla, hogy ez mennyire király dolog.
Ezután majd elkezdek trollkodni itt a fórumon, hogy mindenki megtudja, milyen kemény fain gyerek vagyok, hogy én linukszot és droid használok, mert rájöttem, hogy a Microsoft a világvégét akarja, s minden gonosz forrása.
Ja közben persze mindenkit lefikázok, aki nem úgy gondolkodik mint én.És az honnan tudod, hogy rajtad nem röhögnek?
-
törölt tag
"Az XP meg vicc stabilitás és funkcionalitás terén, felesleges hozzá hasonlítgatni - egyedüli érdeme a gépigény, semmi más."
ami gép meg már elbírja a Win7-et, inkább nyelek egyet, és beáldozok egy minimális sebességcsökkenést a Win7 használhatóságáért. bátyám Dell D610-e a példa, 1.7 GHz Pentium M (Dothan), 1GB RAM, stb. egyszerű konfig occón és tök jól fut a Win7 SP1. és XP-hez képest álom kezelni.
-
Picco
addikt
ezen a forumon barmilyen hasonlat tok folosleges, mindenki erti h mirol beszelsz
a legtöbb lenéző ellenvéleményt alkotó legfeljebb képen látta, és az eladási adatokból alkotja nem túl hízelgő véleményét.
az oke, de az o velemenyukre a normalis ember nem ad.
nem kell hozzajuk idomulni az olcso droidos hasonlattal, mert ugyanannyira butasag mind2.kivancsi leszek a nokia fele "lite" wp7-re...en ugy latom kicsit elszurtak a dolgot, ha hamarabb lepi meg ezt az ms akkor mostanra sokkal nagyobb reszesedese lenne...
fejben ignore-ra kell allitani oket es kesz.
moonman sem egy hulyegyerek, de sohasem ismerne be peldaul hogy egy mas rendszeru keszulek valamiben is jobb a wp7-nel, ezert inkabb hozza sem szolok. ugyanaz az elvakultsag figyelheto meg nala mint everman-nel...ugy is csak szokiforgatas meg "az en apukam az erosebb" lesz a vege, hameg felhuzod magad rajta, akkor (temp)ban
-
Blyan
félisten
Azért Suzuki, mert az a jelenleg kapható újonnan vehető olcsó autók egyike, ezért, de tökmindegy, lehetne tv-ről beszélni, vagy de beszélhetnék mp3 lejátszókról, mosógépről, és még sorolhatnám.
Én nem vagyok fanboy, bármennyire is így tűnik, legfeljebb én tényleg ismerem ezt a rendszert, míg a legtöbb lenéző ellenvéleményt alkotó legfeljebb képen látta, és az eladási adatokból alkotja nem túl hízelgő véleményét.
Az Android ellen sem vagyok, ez félreértés, legutóbb pont egy kollégámnak segítettem ilyen készüléket választani, az más kérdés, hogy jelenleg minimum ké tévig nem is akarok Androidot magam körül látni (tulajdonilag).Valóban nincs még konkrétum, viszont ez a Nokia kérése volt (az olcsóbb szegmens) és ezekkel is elsősorban az Államokban és Ázsiában akar teret nyerni. Persze, valóban spekuláció, de biztos vagyok benne, hogy a mostani SoC minimum alá nem fog menni, már pedig ezekkel tökéletesen elfut a rendszer.
-
Picco
addikt
miert kell mindig autos hasonlatokkal jonni egy szamtech/mobil forumban?
miert pont suzuki? miert nem egy 100 eves hasznalt trabant?
nem metaforak kellenek meg hasonlatok hanem objektivitas, ha meg irodalmi hasonlatokat akarok olvasni eloveszem a kozepsulis irodalomkonyvemet....nincs szuksege a forumnak szerintem meg egy Everman-re.az meg hogy ha lesz, akkor milyen lesz az olcsobbik szegmensbe szant wp7 sehonnan sem tudhatod, de meg csak utalas sincs rola seholsem, tehat total legbolkapott de megis tenykent kezeled.
felre ne erts, semmi bajom a wp7-el, szerintem van benne fantazia, de szamomra qwerty-s lesz a kovetkezo, ezert perpill szoba sem johet mas a droidon kivul....pedig szivesen kiprobalnam a wp7-et is, mar csak tajekozodas miatt is
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bigand77 #180 üzenetére
"a vistát nem kell bemutatnom, a 7est már sikerült olyan szintre hozni kb mint az xp-t."
Mese habbal, a Vistánál is csak az sírt akinek a kis cerkás meg pentijumnégyes félgiga RAM-os gépén nem ment normálisan a rendszer... 7 meg ugyanez, csak ott a hype miatt sok ember kikapcsolja magában a sebességfigyelőjét.
Az XP meg vicc stabilitás és funkcionalitás terén, felesleges hozzá hasonlítgatni - egyedüli érdeme a gépigény, semmi más.
-
Blyan
félisten
Először is, ha veszek egy Suzukit, mert nincs pénzem BMW-re, akkor ne reklamáljak, ha max csak 50-el megy fél múlva, az eredeti 120 helyett. Oké. Mert ugye azt nem várom el, hogy 250-el ledudáljak mindenkit a belsősávban.
Onnan veszem, hogy a mostani, első generációs készülékek mennyibe kerülnek, milyen hardver van bennük és azt is tudom mennyire használhatóak, még egy újabb generációs készülékhez képest is.
Tudod, itt van egy minimum követelmény, nem az van, hogy mindegy csak induljon el (mert az Androidon kb ennyi a lényeg alapszinten). -
Picco
addikt
es ez miert baj? kis penz kis foci.
valoszinuleg te sem a 20k-s keszulekeket veszed, akkor meg miert mervado h vannak olcsok is?
ha meg igen es elvarod h ugy mukodjon mint a tobbi dragabb telefon akkor az kokemeny user errorAz MS bevállalja az ócsó kategóriát, csak legfeljebb TE ezt nem tudod. Más kérdés, hogy az ólcsó kategória használható, normál méretű, fagyásmentes, nem romolandó és támogatott készülékek lesznek, lévén, hogy a 3 éves hardveren is jól futnak.
ezt te honnan tudod? honnan veszed h majd milyen tipusu/minosegu keszulekek lesznek amikor meg csak prototipus sincsen?
-
floatr
veterán
Most mit lehet azzal csinálni, hogy pl. a samu ebaszta a kamera szoftverét és kilépéskor performance üzemmódban marad a proci, így kb marad még fél nap az akkuból? Vagy mit lehet azzal csinálni, hogy egyik játék olyan grafikai eszközt akar használni, ami egyes telefonokon csak szoftveresen emulált? És ilyenekkel tele van a market. Nem az a baj, hogy ilyenek vannak, hanem az h semmi érdemi visszacsatolás nincsen, nem húzzák le őket nyilvánosan a klotyón, stb. Ez nem a nyíltság problémája, de még csak nem is a marketé, hanem egyszerűen szar szoftvereket gyártanak a fejlesztők -- platformfüggetlenül.
Kicsit a flash-problémára emlékeztet. Lehet h már túl egyszerű androidra fejleszteni, és minden láma odasereglik. -
Blyan
félisten
Azért nem csak a third party alkalmazásokról van szó. Egy 3 hónapos alap androidos rendszer, belakva 2-300 kontakkal, 500-1000 sms-sel, ezeket görgetsd végig odavissza, úgy, hogy nem zárogatsz be semmit, nem indítod újra kétnaponta.
No mindegy, nem szándékozom én ezen lovagolni, mert engem nem zavar az Android, magasról teszek rá. Jók a rendszer elméleti lehetőségei, csak ez a nagy nagy szabadság a használhatóság rovására megy.Én kötelezném a gyártókat az optimalizációra, annak tesztelésére (amolyan android fcc), záratnám a bootloadert, szigorítanám Market feltöltéseit, és szerintem ez az open source dolog is egy marhaság, legalább is abban a tekintetben, hogy a Google nem értékesít semmilyen licenccsomagot az OEM gyártói felé - igaz neki több költségbe kerülne, de legalább védené saját platformját. Bár most olvastam, hogy eladott némi licenc használati jogot a HTC-nek, hogy védhesse magát az Apple ellen (az más kérdés, hogy miért nem a Samsungot védte
).
-
floatr
veterán
Ha most egy kicsit is komolyan akarnám venni, amit mondtál, akkor épp ez a pár mondatod szemellenzős az eddigiek fényében. A "lesznek" meg egyelőre jövőidő, bennfentes nem vagyok, nyilván lesz majd egy kis hátszele a dolognak... talán, ha nem lenne ennyire csúnya a felülete
FYI én is vettem közepes árfekvésben androidos telefont, és rájöttem, hogy nem az alaprendszerrel, de még csak nem is a hardverrel van a qvanagy baj. A nagyobb probléma inkább ott van, hogy tele van a market olyan alkalmazásokkal, amiket olyan gépeken tesztelnek, amiket rohadtul nem zavar, hogy mennyire erőforrászabáló az alkalmazás. Kb ugyanaz, mint PC/win és alkalmazásaik esetében megfigyelhető az évek múlásával. És ez nem csupán a legdurvább játékoknál jön elő, hanem olyan kis retkek esetében, mint egy időjárás widget, aztán csodálkozik a jóember, hogy néha még egy SGS is elgondolkozik, mert tele van memleakkel a nyomorék widget
-
Blyan
félisten
Engem érdekelt, mert vettem anno és fos, mint a szar b+, nehogy már megszabd.
És ezek vitték az Android szekerét, mert mindegy, hogy fos, de legalább ződ robot. Hát köszi.
Nem mondtam, hogy egyenlő, aszondtam ,hogy ezeket tolták az ember pofájába.
És mai középkategória is olyan, hogy kiveszed, bekapcsolod, kurva gyors, majd 2-3 hónap használat, belakás után akadozik, mint az állat (a romolás nem említem, sokan nem is tudják, hogy van ilyen lehetőség).
Az meg, hogy 2 magon már majdnem tökéletesen fut minden, ne legyen már az Android dicsősége.Az MS bevállalja az ócsó kategóriát, csak legfeljebb TE ezt nem tudod. Más kérdés, hogy az ólcsó kategória használható, normál méretű, fagyásmentes, nem romolandó és támogatott készülékek lesznek, lévén, hogy a 3 éves hardveren is jól futnak.
No de úgy látom tényleg szemellenző van. Nehari
-
floatr
veterán
De kit érdekel, hogy milyen? Neked mit fáj, hogy alközlegény-helyettes kategóriában is futnak mondjuk huawei telefonok? Vagy az, hogy az androidot azokra is rátehetik? Ha ennyire igényes vagy és fussa, akkor úgyse ilyent veszel, a ~70+eftos kategóriától kezdve meg már a gyártó szoftveres részlegén múlik, hogy mit hoznak ki a drivereikkel belőle. Az olcsót sohasem a minőség ábrándjával vették, de legalább nem kell egy rakat pénzt otthagyni a szolgáltatónál egy tapicsodáért...
Az legyen a ms problémája, hogy nem meri bevállalni az olcsóbb kategóriát, lám még az apple is próbál lépni. De ne legyen már az android egyelő ezzel a kicióccó minőséggel, mert ezzel saját magadat csapod be. Az egyetlen gond az android kapcsán az, hogy ugyanúgy meg kell nézni, hogy mit vennél, mit mondjuk egy laptop esetében, nem bízhatod magad rá vakon a gyártóra. Ennyivel másabb az ifonhoz képest, a wp7-nél meg függetlenül a korlátozásoktól láthattuk, hogy voltak problémák, pl ha vennék wp7est akkor sem samu vagy lg lenne, de ezt egy mezei jóember nem fogja tudni megítélni.
-
Blyan
félisten
A kicioccó készülékek 98%-ka egy használhatatlan szar, ha a Blade lett volna az alap ezen a téren, akkor senki nem szólt volna semmit, de nem, a Blade volt az első valóban használható alsókategóriás cucc, minden előtte egy jónagy fos volt, kis trendi ződ robottal.
Nekem ez a véleményem.
-
Ricardo
titán
"Nem tudom, hogy miért fáj az bárkinek, hogy vannak olyan gyártók, akik kicióccó telefonokat is gyártanak. Amíg feature telefonok voltak, addig is volt ilyen, senkit nem zavart, hogy lehetett kapni, vagy hogy volt akinek erre tellett. "
Eddig nem zavartak senkit, de kezdenek erősödni, és jönnek fel mint a talajvíz. Elég csak a Blade sikerére gondolni.
-
floatr
veterán
A groklaw egyébként nagyon szépen elemezte a viselkedést. Elsődlegesen nem nevezik néven, hogy pontosan milyen szabadalmakról van szó. Ez több okból fontos. Egyrészt egyfajta félelmet lehet kelteni az androiddal foglalkozó gyártók körében, hogy vajon ők sértenek-e szabadalmat. Másrészt ha megneveznék ezeket, akkor hamarabb jutna el peres stádiumba a dolog. A szabadalmak egy részét valószínűleg érvényteleníteni lehetne, ezzel csorbulna a szabadalmi portfólió. A fennmaradó részét a gyártók előbb-utóbb egyenként, vagy a gugli segítségével meg tudnák kerülni, így a szabadalmak újabb része válna értéktelenné. Aztán maradhatnának olyanok, mint pl a fat32, amivel a tomtomot is a falhoz kente a ms, amikor wince-ről binugz-ra váltottak -- ennek licencelését bírósági úton lehetne beáraztatni, ami szintén nem lenne pozitív a ms számára.
Aztán ott van a taktika második fele, miszerint lehetőleg olyan célpontokat talál meg magának a ms, akik vagy nem tudnak évekig pereskedni, vagy nem áll érdekükben ujjat húzni a ms-al, mert egyébként aktív részesei a ms-féle ökoszisztémának valamilyen ágon.
A probléma ezzel a magatartással, hogy a motorola és a B&N esetében rossz "üzleti partnert" választott magának, mert véletlenül felnyomták őket kvázi maffiatevékenységért. Nyilván nem lesz belőle semmi, mert ha ilyen irányba sikerült befolyásolni a szabadalmi "reformot", akkor teljesen legális dolog elkérni egy teljes oprencer licencének díját mondjuk egy weblap háttérképének betöltési metódusáért.
Másik
Nem tudom, hogy miért fáj az bárkinek, hogy vannak olyan gyártók, akik kicióccó telefonokat is gyártanak. Amíg feature telefonok voltak, addig is volt ilyen, senkit nem zavart, hogy lehetett kapni, vagy hogy volt akinek erre tellett. Az android sikere többek közt abban is rejlik, hogy senki nem korlátozta a gyártókat, hogy milyen telefonra tehetik rá. Ha úgy látták megfelelőnek, akkor rápakolták egy 10eft-os hardverre, és ha volt aki megvette, akkor közös volt a bódottá. Laggolt? Igen. Gagyi? Nézőpont kérdése, de jobbára az. Az ifon csinált ennek is utat, mert nekik büdös volt olcsóbb szegmensben nyomulni (mostanáig), így hát aki nem akarta a fél veséjét eladni egy telefonért, az kapott valami effélét olcsóbban is, vagy olcsóbb tarifával rabosítva. BTW -- az apple nagy kópé volt, sok esetben a mobilszolgáltató a tarifából finanszírozza vissza úgymond saját zsebből a telefont, így akár egy versenyhatósági fenyítés is kijárhatna, ha nem vadkapitalizmusban élnénk... bár lassan már ez is lazul, mert más gyártók is beültek a tutiba.
A wp7-tel is ez lesz, mert ott is hw-korlátos a dolog. Aki meg tudja fizetni ezt a kategóriát, annak kapásból ott van/lesz az ifon4-5, meg az egyáltalán nem szar androidos gépek. Aki meg nem tudja/akarja, annak továbbra is marad az android, ha tapicskolni akar -- esetleg majd a kicióccósított ifon4. Csak amíg az ifon kúl, addig a wp7 nem -- tökmindegy milyen technológia van mögötte.Juteszembe: ha az androidnál a mennyiségi-minőségi reláció problémája ennyire dogmatikus, akkor nyilván ez a megoldás az asztali win esetében is
Még valami
Nem tudom, hogy a fanboiságon kívül miért jó valakinek az, ha egy multi ennyire bebetonozza magát a FUD-os szabadalmaival. Nem csupán a piac rajta kívül eső részét fogja vissza, és teszi drágábbá, de a saját technológiai fejlesztési kényszere is jóval kisebb, ha sikerülne pozícióba jutnia végre. Ha a wp7 elsőre letarolta volna a piacot valami rejtélyes oknál fogva, akkor az annyira sokat éltetett mangót nem erőltették volna így. De még ios4 sem lett volna ebben a formában android nélkül. -
bigand77
tag
Hah, én meg csak azon röhögök itt amiket az MS fanok előadnak...majd amikor a mango, meg majd a windows 8, meg majd ez meg majd az, és majd mindenki ezekért fog sorbaállni, meg szárnyalni fognak az eladások, stb.
Várjunk csak, ezt mintha már hallottam vna. Mikor is, mikor is? Jaj, hát megvan. Plö a vista megjelenése előtt, plö a win 7 megjelenése előtt, pl windows phone 7 megjelenése előtt. Ebből ugye a vistát nem kell bemutatnom, a 7est már sikerült olyan szintre hozni kb mint az xp-t. A windows phone 7 béka feneke alatti eladásai mutatják meg, hogy mindenki magasról tesz a microsoftra, amennyiben nincs belenevelve a windows (találkozott vki linux-al, vagy os x-el egyetemista kora előtt vmelyik oktatási intézményben? hát, nem sokan). Azért használják a wint, mert ez van beléjüknevelve. Későn lépett a mobilpiacon, meg is szívta, nem lesz itt majd mango meg win 8 meg mittudomén, minthogy a fanok, illetve a microsoft bérfórumozói beharangozzák ezt minden software megjelenéskor, aztán elmarad a nagy világrengető siker, én meg sokadszorra röhögök rajtuk.Amúgy kivételesen a windows phone 7 nekem is jobban tetszik mint plö az android, és valóban nem röcög. Milyen meglepő, hogy meg se röccen, amikor 10 négyzetet kell neki animálni...de legalább ezt meg tudták oldani, és az eredmény is kellemes lett.
-
Pete55555
addikt
De a Google csinálja jól amúgy. Megcsinálja az OS-t, kiadja ingyen, hogy használják, a licenszdíjakat kifizetik a hardvergyártók, a pénzt meg a Google szedi be a reklámokbol.
-
Youri
veterán
válasz
=Mentor= #174 üzenetére
csaknem 250 Androidos telefon van jelenleg forgalomban és mindössze 14 WP7-s!!!
Erről is a x@r android tehet? No comment...A leglátványosabb újítás, hogy ezentúl nem azt illeti a szabadalom, aki bizonyítani tudja, hogy elsőként fedezett fel vagy fejlesztett ki valamit, hanem azé, aki először levédeti az adott invenciót
Troll-time! Nyílván az anyagi nehézségekkel küzső amerikai állam minden kenőpént szívesen fogad némi törvény módosításért cserébe... -
=Mentor=
őstag
Na igen lehet így is csinálni... Az Apple tanulhatna a MS-tól
Egyébként épp most nyomták át (6 év huzavona után) az amerikai szenátuson az új szabadalmi törvényt, nem éppen előnyére változott:
Tömören a lényeg: "A leglátványosabb újítás, hogy ezentúl nem azt illeti a szabadalom, aki bizonyítani tudja, hogy elsőként fedezett fel vagy fejlesztett ki valamit, hanem azé, aki először levédeti az adott invenciót. Ezzel a szakértők szerint a komoly jogi és szabadalomügyi erőforrásokkal rendelkező óriásvállalatok nyernek, a kisebb, az újdonságokat csak óvatosabban bejegyző cégek pedig veszítenek."
Bővebben itt: [link] és itt: [link]
(#40) Youri: Az eladási adatokhoz azt is tegyük hozzá, hogy csaknem 250 Androidos telefon van jelenleg forgalomban és mindössze 14 WP7-s!!! Ráadásul a gyártók eléggé mostohán bánnak a platforrmmal, nincs túl nagy reklámja, elletétben az androiddal. A Nokia ebben gyökeres változást hozhat.
-
moonman
titán
válasz
marihonalja #172 üzenetére
megnyomod a második linket és az advanced settings alatt megtalálod a hibernálási beállításokat is. igen, nincs kitéve ikonba az asztal közepére, de ezt jó esetben az ember egyszer állítja be és utána soha nem megy oda. de ha mégis, három kattintással elérhető.
"Attól még az updaten ősrégi kiherélt driverek vannak, főleg a videokártyákhoz, persze irodai gépekhez mindegy"
stabil, jó driverek vannak fönt, ami nem feltétlenül egyenlő a legújabbal. ezek legalább már kipróbált, megbízható meghajtók. egyébként rákerestem véletlenszerűen egy radeon driverre és pont 2011. márciusit dobott ki, tehát annyira mégsem ősrégi.a videókártya egyébként pont nem jó példa, mert abból jelenleg kettő félét vehetsz: Nvidia vagy ATi. mögé írod, hogy .com és máris előtted van a max egy hónapos driver.
(pont pénteken kaptam egy hp laptopot, amihez nem adtak semmit, céges Windows ment rá, és WU minden eszközt felismert és telepített, még a TPM chipet és az ujjlenyomat-leolvasót is. ezt nem nagyon csinálod utána Linuxon...)
-
marihonalja
csendes tag
Hol van itt a hibernálás ki be kapcsolása? Miért nem az index címlapját linkeled, annak is van kb ennyi köze hozzá
"munkám folytán majdnem minden nap telepítek és nem is emlékszem utoljára, mikor kellett "drivert vadászni". vagy eleve benne van az előtelepített image-ben,"
csúsztatás... linuxban is a beleteszed a gépekhez szükséges driverek az image-ba nem kell vadászni. Ez kb egy közhely volt. Jó hogy nem mondod hogy ha az autóba töltesz benzint akkor lesz benne benzin
Attól még az updaten ősrégi kiherélt driverek vannak, főleg a videokártyákhoz, persze irodai gépekhez mindegy -
moonman
titán
válasz
marihonalja #167 üzenetére
"megelégedsz a gyök2-es hiányos elavult driverekkel (nem beszélve azokról amiket nem talál meg)."
munkám folytán majdnem minden nap telepítek és nem is emlékszem utoljára, mikor kellett "drivert vadászni". vagy eleve benne van az előtelepített image-ben, vagy ha nincs ilyen a géphez, akkor Windows Update első frissítéskor betömi a lyukakat.
-
moonman
titán
válasz
marihonalja #165 üzenetére
-
marihonalja
csendes tag
Nem tudom milyen a xerox printer driver, de azt tudom hogy a linuxos utorrent kőkeményen alpha fázisban van még(amúgy van ezer féle nem alpha kliens, olyan is ami már az uTP-t is ismeri)... széttagoltság meg nem annyira megy márt mert lassan már minden debian alapú lesz, a többi disztro meg zsugorodik.
-
marihonalja
csendes tag
aha nem kell vadászni
ja ha megelégedsz a gyök2-es hiányos elavult driverekkel (nem beszélve azokról amiket nem talál meg). De fura egyébként hogy bármelyik gépemre rakok linuxot, még annyit sem kell drivervadászni mint winen. Pöccre megy, max megkérdezi hogy a videokártyára használhat-e zárt drivert.
Szóval ez megint az hogy a linux driverproblémáit felnagyítjuk, a winét meg elkenjük.
Vírusirtót én sem használok, se winen se linuxon. Minek? -
utomi
senior tag
Nem pont. Nem oly rég kipróbáltam az Ubuntu utolsó kiadását mert az folyik még a csapból is, hogy az mennyire user friendly. Persze ez pont addig volt igaz ameddig nem akartam felrakni egy uTorrentet vagy egy Xerox printer drivert. Na itt meg is untam. Tudom, tudom én vagyok a fasz, hogy nincs kedvem a netet túrni megoldásért. Nem értem miért nem lehet végre egy értelmes és minden kiadásra szabványos csomagtelepítő rendszert kiadni. A linguz halála pontosan a széttagoltság és a millió egy disztrib. Na de ez végképp off topic!
-
marihonalja
csendes tag
mer vindóznál ha komolyabbat akarsz nem a parancssorba kell turkálni, meg neten keresgélni mi? Valahogy én még is paranccsorból állítom be a bootjellemzőket, a hibernálást (bár asszem azt felületről is lehet csak fél óra mire megtalálom...) és a többit, minden komolyabb dolognál valahogy winen is paranccsornál kötök ki... persze lehet 5000 frontend programot telepíteni... pont úgy mint linuxra.
Alapvetően egy két kisebb problémát kivéve (ami winnél is megvan csak másfél problémák) nincs baj vele, max azoknak akik nem számítógépet kezelni tudnak, hanem vindózt kezelni magyarul a gyepesedett klikkdroidoknak akiknek automatikusan szar minden ha egy gomb nem ott van ahol megszokták, mert az olvasás/gondolkodás már nehéz -
zoltanz
nagyúr
Win-nek is van parancssoros kiadása, az hogy kevés parancsot (kapcsolódókat stb és egy batch fájl nem tudsz összeollózni, írni) ismersz én inkább mélyen elhallgatnám egy IT fórumon... Nem jelent komoly munkánál hátrányt, hogy nem giccses, színes, mézesmázos négyszögben látod a dolgokat.
-
moonman
titán
alapvetően nem mondanám fostalicskának a Linuxot, csak egyszerűen nem olyan irányba fejlődik, ami a tömegeknek megfelelő lenne. konkrétan nem látok semmilyen fejlődést azon kívül, hogy van új kernel meg új fájlrendszer. ami meg fejlődne (Ubuntu), azt meg maga a közösség veti ki magából, mer szarfos win-utánzat.
-
Blyan
félisten
Ja persze nincs ablaktörlő effekt meg hópehely meg tököm tudja micsoda
De ha HTC-t vesz, akkor lehet neki ablaktörlő, meg hópehely, meg tököm tudja micsoda (igaz, egy idő után itt unalmas, mint az Androidon).
-
utomi
senior tag
Egyet se. Talán néhány volt még az első startnál de a dömping nyilván valóan a Nokia WP7-es telóival jön. És mint iOS user kívánom, hogy legyen végre egy alternatívája az iOSnek és sikeres legyen a rendszer.
zoltanz
de kezelőfelület sokaknak nem elég hatékony
pedig a WP7-ben az egyik legjobb a teljes újszerű GUI. Elhiheted, hogy nagyon is hatékony és baromi jó használni. Minden ott van a szemed előtt, mindenről azonnal tájékoztat. Ja persze nincs ablaktörlő effekt meg hópehely meg tököm tudja micsoda de ha a WP7 kezelőfelülete nem célszerű és hatékony akkor nem tudom mi az.
-
moonman
titán
mondjuk ez nagyon igaz. ha bármelyik is elkezdene indulatból politizálni, az abban a pillanatban veszítene. itt óriási pénzek jönnek-mennek, egyik sem "utálja" a másikat, csak lépkednek, mint bábuk a sakktáblán, szépen taktikusan. közben meg más szinteken stratégiai partnerek.
mi meg itt gyepáljuk egymást.
-
utomi
senior tag
De ez csak az érem egyik oldala. Mert közben meg ki az az idióta aki hagyja, hogy ellopják amit megcsinált és utána a másik meggazdagodjon belőle. HA TE lennél az MS vagy az Apple tulajdonosa/CEO-ja akkor hagynád. Hagynád, hogy valaki ellopja a pénzed?( Közvetett értelemben persze) NEM. Persze, hogy nem.
Meg kellene érteni, hogy senki se szereti ha meglopják legyen az materiális vagy immateriális értelemben.
Mint kocka én is igazat adok neked nem jó az senkinek se ha nem lesz Galaxy S2 vagy Galaxy Tab vagy HTC Sensation de ugyanakkor meg a Samsung vegyen fel végre két új designer-t és ne legyen már a továbbiakban igaz a régi vicc:
- Hány dizájner kell a Samsung mobil részlegére?
- Kettő. Az egyik tartja az iPhone-t, a másik körberajzolja…bambano
ha az apple-nek a téglalap kifejlesztése kőkemény pénzekbe került, akkor meg is érdemlik.
Nem. De az iPhone design, iPad design és az egész iOS GUI nyilván nem két forint volt.
moonman:
~35.000 alkalmazás az kevés?Attól függ honnan nézed. Az 500e-hez meg a 350e-hez képest édes kevés. Más kérdés, hogy a fenti számok hány % értelmes alkalmazás. Egyébként szerintem a legtöbb ember csak néhány alap programot használ mint FB/Twitter stb. Ezek meg már minden fő platformra megvannak.
-
oO7
őstag
"persze annak megvitatása is érdekes lenne, hogy az egyik fő beszállítóját minek perelte be..."
Szerintem csak annyiról van szó, hogy ezek nagy cégek, és míg ti itt a fórumokon habzó szájjal üvöltve fikizzátok és a pokol legmélyebb bugyrába kívánjátok egymást, addig ezeknél a cégeknél a pereskedés kb úgy megy, hogy egy öltönyös emberke egy légkondis szobában, 60-as pulzussal nézegeti, hogy mi az amit a konkurencia használ pedig az övék (az öltönyös emberke cégéé) és nem fizet érte...
aztán benyújtaj a pert és a másik cégnél hasonlóan 60-as pulzussal megkapja valaki, hogy "hát most be lettetek perelve" és megnézi, hogy jogos e vagy bele lehet kötni és így tovább...itt nincs olyan, hogy a Samsung "besértődik"...
-
bambano
titán
te meg azt nem akarod megérteni, hogy ezek a szabadalmakkal kapcsolatos kijelentések az elérhető példák szerint egyáltalán nem biztos, hogy megállnak a bíróságon. csak pár szabadalmi hiénának tök jól jön, hogy félelmet gerjeszt és kiszorítja mások termékeit a piacról addig is, amíg 5-10 év alatt végül csak bebizonyosodik, hogy az a szabadalom értelmetlen volt.
az ms minden nappal nyer, amíg a gyártók és a piaci szereplők nem lehetnek biztosak abban, hogy semmiféle szabadalmat nem sért az android.
-
bambano
titán
kár, hogy olyan kijelentésekre hivatkozol, amiket én ebben a topicban nem tettem meg.
úgyhogy légy szíves visszatérni a valóság talajára. ja, mielőtt erőlködni kezdesz, ismerd meg alaposabban az implikáció nevű logikai függvényt."más kőkemény pénzeken kifejlesztett": ha az apple-nek a téglalap kifejlesztése kőkemény pénzekbe került, akkor meg is érdemlik.
-
moonman
titán
"bizonyára soha senki nem tudta volna kitalálni azt a két ujjas gesztust."
de ezt nem akarod megérteni, hogy teljesen mindegy, hogy neked vagy nekem triviálisnak tűnik egy-egy ilyen dolog. nem az. és ha az is, levédték. ennyi. innentől el lehet tolni a talicskát.
"miért nem perelte be az apple az egyik részvényesét?"
namost ha nem a Samsungra gondolsz, akkor csak MS jöhet szóba, akik elég régóta nem azok. -
Picco
addikt
wp7 nem rossz, tenyleg elkepesztoen smooth(kar h ettol okosabb nem lesz, de ad egy feelinget az tuti), egyelore meg keves az alkalmazas sajna, egyik ismerosom is ezert valtott omnia7-rol sgs2-re. szerintem a wp8 kesz majd az igazi, a wp7 meg olyan ravezeto dolog, mint a vista
iOs sem rossz egyaltalan, bar a sok kotottseg es a nevetseges ar miatt nem kene.
en is droidot hasznalok es szerintem fogok is mert megszoktam es qwerty-s telom lesz mindenkeppen a kovetkezo, tehat ez leszukiti a kort
viszont amit az apple muvel szabadalmi perek cimszoval, na az tenyleg kopedelem es ez vonatkozik a htc-re is. tiltsak be ezt, tiltsak be azt...a f*szomat, nekem senki se mondja meg h mit es hol vehetek meg....
szemely szerint a legnagyobb serelmem azert van, mert sem a microsoft sem az alma miatt nem akarok tobbet fizetni a kovetkezo keszulekemert. ennyi.
-
bambano
titán
valahogy mégis az derült ki az ítéletből, hogy a ránézéses dolgokat senki nem tudta bizonyítani.
a galaxyk kitiltásában az játszott a legnagyobb szerepet, ahogy a fotóalbumban két ujjas gesztusokkal kezelik a képeket. ez akkora innováció, hogy ihaj. bizonyára soha senki nem tudta volna kitalálni azt a két ujjas gesztust.nekem viszont ehhez a hozzáálláshoz van egy egy ujjas gesztusom, amit mindenki ki fog találni ennyiből is
félreértés elkerülése végett, nem feléd, hanem a szabadalmi trollok felé.
miért nem perelte be az apple az egyik részvényesét? nem is értem... persze annak megvitatása is érdekes lenne, hogy az egyik fő beszállítóját minek perelte be...
-
utomi
senior tag
Az nem vélemény, hogy a WP7 egy óriási köpedelem, az iOS meg csak a divatmajmok buzisága de a szegény Google-által ingyen osztogatott Android
az valami felemelő szuper linux open cucc amitől mindenki csak boldogabb lesz ebben a világban. Ez kérlek szépen egy tipikus fan véleménye.
bambano
El lehet húzni és békén lehet hagyni az androidot is meg úgy általában a linuxokat is.
Érthető. Tehát az Android és a gyártói hagyj lopkodjanak szabadon bármit amit más kőkemény pénzeken kifejlesztett és kikutatott mert az Android az jó és nehogy már belekössenek. Kíváncsi lennék ha azok a bizonyos jogtalanul felhasznált ötletek a tieid lennének te hagynád, hogy más gennyesre keresse magát rajta csak mert hadd legyen már egy 3. OS. Nos szerintem ideje, hogy a OHA és a Google fizessen azért amiből eddig ingyen élt.
-
moonman
titán
arra fel, hogy 1:1-ben másolták az iPhone-t, méghozzá olyan módon, hogy nem csak ránézésre hasonlítanak, hanem közben számos Apple által levédett szabadalmat is megsértettek vele.
Omnia 7-est vajon miért nem tiltották be? pedig a home gomb sokkal iPhone-osabb, mint a Galaxy-kon. ja, mert van egyénisége, eredeti, elütő dizájn, mégis ízléses és szép.
Thome: a konvertálós mondatot, de. bocs.
a 128-as mp3-aknál még jó, hogy jobban szól.
-
bambano
titán
attól, hogy szabadalmi kérdésekben az androidot védem, más területen még lehet vele problémám.
nekem nem az a mániám, hogy a wp7 meg az ios nem jó, mert jelenleg még meg tudom tenni, hogy nem veszek wp7-et meg iost. A mániám az, hogy szeretném, hogy ez így is maradjon. Hogy ostoba szabadalmi trollok ne kényszerítsenek arra, hogy más készüléket vegyek, mint ami nekem tetszik. nekem egy millimétert se fáj, hogy Moonman boldog az omniájával. Csak én nem akarom meghatározni, hogy ő mit használjon, míg fordított irányban ez nem igaz, mindenki bele akar ugatni abba, hogy én mit használok. Ráadásul hazug, mondvacsinált érvekkel. El lehet húzni és békén lehet hagyni az androidot is meg úgy általában a linuxokat is.
-
Picco
addikt
Nem vagy android fan, de a WP7 és az iOS sem jó, szabadalomtroll MS és Apple, szegény google, szegény android. Értem.
miert? velemenye nem lehet az embernek csak akkor ha fan?
minnel tobb jogi trollkodas van(gondolok itt az apple-win sot meg a htc-re is) annal tobbet szivunk mi vegfelhasznalok, ezt legyetek szivesek megerteni. ezert van a nagy felhaborodas.
bambano: szerintem teljesen foloslegesen erolkodsz, nem fog sohasem igazat adni csak ha a win/wp7-t istenited
-
utomi
senior tag
A Word-öt és az Excel-t akkor is kifejezetten a Microsoft csinált! Hogy Simonyi előtte a Xerox-nak dolgozott milyen értelemben zavarta meg az elmédet?
Ezt írtad te:
Az excelt is lopták, visicalc volt az eredetije, Bricklin szinte semmit nem keresett vele. Csak azért, mert ő nem volt szabadalmi troll, csúnyán kihasználták.
Az igaz, hogy a word fejlesztésében S.K. is részt vett, de azt is a xeroxtól szerezték vagy vették. Nem csak S.K. dolgozott rajta, hanem mások is, mint pl. B. Lampson és kollégái.
Te nem arról beszéltél, hogy volt előtte ilyen meg olyan program hanem, hogy az MS a Xerox-tól vette meg lopta meg tököm tudja kitől.
Egyszerűen lövésed sincs a témáról és még az angol értelmezése is nehezen megy ezek szerint. Hiszen láthatóan az általad linkelt olvasmányt se értelmezted. Ja és de Android fan vagy. Vagy csak úgy teszel.
-
email6
tag
Apropó SkyDrive:
SkyDrive to get unlimited storage for documents and photos
Ha ez igaz, az nagyon nagy húzás, és nagy lépés a valódi felhő irányába. -
törölt tag
hmm, ez érdekesnek tűnik.
nekem egy és az elsődleges naptár úgyis bőven elég volna.
asztali gépen úgyis Office van, szóval Office formátumok vannak.
nem placebo, de kicsit hallom a különbséget mp3 és FLAC között, pedig nem komoly rendszeren hallgatom...
lossless WMA-t kezeli a Zune/WP7? hát akkor kb. azonnal veszek egy WP7-es telefont.
két apróság: WP7-en azt meg lehet nézni utólag milyen hosszú volt egy hívás, illetve van olyan app, ami real-time kiírja, hogy mennyit használtam már fel a mobilnet csomagomból?
-
moonman
titán
"VisiCalc was the first"
és?tökre nem értem ezeket a lekoppintották dolgokat. autóból is van ötmillió féle, most akkor mindenki zárja be a kaput és csak a Ford gyárthasson autót? vagy ha egy mérnök átmegy a Sony-tól az Apple-hez, hirtelen felejtse el minden ötletét, váltson stílust, ízlést és tervezzen más filozófia alapján? wtf?
-
moonman
titán
válasz
#19617792 #114 üzenetére
a mail címed nem változna, mert a gmail címedet használhatod Live ID-nek, ráadásul a Hotmail afféle "webes Outlook-ként" működik, tud kezelni külső címeket is, tehát fogad róluk és küldeni is tudsz úgy, hogy a feladóban a gmail marad meg.
a kontaktokat, naptárat, leveleket teljesen jól kezeli, a naptárnál van egy olyan megkötés, hogy ha jól tudom, csak az elsődleges naptárat szinkronizálja. (Live-nál nekünk van több group naptár, azokat én látom, külön ki-be kapcsolhatók.)
Picasa-ra tudsz feltölteni, többféle app van hozzá, nézegetni szintén többféle cuccal lehet. a WP7 ugye alapból a Live-ra és a Facebook-ra van ráhegesztve.
Docs-ot nem tudom, de ha MS formátumokkal dolgozol, akkor úgyis jobban jársz az Office Web Apps-szel.
"a Zune-nel csak azért nem tudok megbarátkozni, mert a zenéim jórésze FLAC-ban van meg, azt meg a Zune nem kezeli, WMP is csak nyűgösen."
Zune idehaza egyelőre csak offline megy, a Marketplace nem elérhető, WMP-hez meg tedd fel a K-Lite Codec Pack Standard változatát, nem lesz többé gondod a FLAC-kel. egyébként csak kíváncsiságból: miért nem mp3? (egyébként xrecode és lossless wma)
-
bambano
titán
[link]: "VisiCalc was the first spreadsheet program available for personal computers".
[link]: "Bravo, a document preparation program for the Alto produced at Xerox PARC by Butler Lampson, Charles Simonyi and colleagues in 1974, is generally considered the first program to incorporate WYSIWYG technology"
(#121) utomi: ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna. egyébként pedig nem vagyok android fan.
-
utomi
senior tag
Ember lehetsz akármekkora Android fan azért ekkora nagy blődségeket ne írjál már. Ha tényleg okosnak akarsz tűnni akkor előbb irány a Google meg a Wiki. Like?
De íme: Excel History
Word HisroySimonyinak annyi köze volt a Xeroxhoz, hogy közte volt az első GUI kidolgozóinak a Xerox-nál! A Word Multi Tool-t már a Microsoftnak fejlesztette kifejezetten. Tudniillik erre fogadták fel.
-
Thome
veterán
Basszus. Felhasználtak egy szabadalmat. Az a Microsofté. Mivel tudják, hogy az MS-é, ezért nem kezdenek el pereskedni, hanem fizetnek, mert tudják, hogy megütik a bokájukat, mert az MS-nek van igaza, hogy nem fizetnek a szabadalomért, de használják. Ezen mit kell így túlbonyolítani?
-
moonman
titán
"Az excelt is lopták, visicalc volt az eredetije"
te valamire nagyon rosszul emlékszel."Az igaz, hogy a word fejlesztésében S.K. is részt vett, de azt is a xeroxtól szerezték vagy vették."
te valamire nagyon rosszul emlékszel."Arról már ne is beszéljünk, hogy a grafikus felület koncepciója is csak úgy az "ölükbe hullott" a xerox parc-ból."
te valamire nagyon rosszul emlékszel.mellesleg akkor még mintha nem létezett volna szabadalmi törvény. most meg létezik. pötty.
-
bambano
titán
Az excelt is lopták, visicalc volt az eredetije, Bricklin szinte semmit nem keresett vele. Csak azért, mert ő nem volt szabadalmi troll, csúnyán kihasználták.
Az igaz, hogy a word fejlesztésében S.K. is részt vett, de azt is a xeroxtól szerezték vagy vették. Nem csak S.K. dolgozott rajta, hanem mások is, mint pl. B. Lampson és kollégái.
Arról már ne is beszéljünk, hogy a grafikus felület koncepciója is csak úgy az "ölükbe hullott" a xerox parc-ból.
szóval akkor nem foglalkoznak a TÖRVÉNY-nyel, amikor ők nyúlnak, de ha ők azt hiszik, hogy az ms-től nyúltak, akkor mindjárt törvény.
-
-
törölt tag
engem egy WP7-es telefontól csak az tart vissza, hogy a már jól megszokott, belakott, adatokkal teli Google fiókomat hogyan tudom vele használni, gondolok itt a kontaktokra, gmailre, calenderra, esetleg picasa, docs, stb. mert ez Androidon, mivel Google cucc, egyszerűen megoldott... kicsit macerás lenne számomra mindent Live-ra költöztetni, főként azért, mert az email címem is változna, aztán azset'om már hány helyen adtam meg... szerencsére spam azóta is legfeljebb 1-2 jött...
a Zune-nel csak azért nem tudok megbarátkozni, mert a zenéim jórésze FLAC-ban van meg, azt meg a Zune nem kezeli, WMP is csak nyűgösen.
-
moonman
titán
"nem értem, minek lovagolsz ezen a törvény dolgon, mikor világosan látszik, példák bizonyítják, hogy a végső jogerős döntés nem minden esetben egyezik meg az ms elképzeléseivel."
talán mert mégsem vagyok annyira elvakult MS-fan?
"végül kiderült, hogy szemenszedett hazugság volt az egész."
khmm, SCO, IBM, Novell...? -
bambano
titán
nem értem, minek lovagolsz ezen a törvény dolgon, mikor világosan látszik, példák bizonyítják, hogy a végső jogerős döntés nem minden esetben egyezik meg az ms elképzeléseivel.
a linuxot is szivatták 10 évig, mindenféle fals indokra hivatkozva, végül csak el lettek küldve a francba. ott is törvény volt, ott is törvényre meg szabadalmakra hivatkoztak, végül kiderült, hogy szemenszedett hazugság volt az egész.
majd meglátjuk, hogy itt mi lesz a végeredmény. szerintem az ms itt is arccal hárítja majd a murvát. és ez ugyanaz a törvény lesz, amit itt erőltetsz, azt sugallva, hogy nem értem, amit írsz.
-
Thome
veterán
Ismerősöm SGS-ét nyomogattam, fasorban nincs a WP7-es élményemhez. Mikrolaggok, néhol nekiállt gondolkodni, hogy na akkor most mi is legyen, akadozgatások. Egy 3GS megette, holott a 4-nek lenne a konkurenciája az SGS. Innentől kezdve nálam elvágta az egész android magát.
(#108) moonman: Hagyd.
-
moonman
titán
"na de a wp7 állítólag kurvajó, mégsem adnak el belőle mérési hibahatárnál többet."
az a teljes igazság, hogy amióta megvan az Omnia, rohadtul nem érdekel, hogy mennyit adnak el belőle és épp melyik bohóc próbálja fényesre polírozni előttem a laggoló szarját. én csak annyit tudok, hogy legyen akármilyen szar napom, előkapom az övtokból ezt a vackot és amint bekapcsolom, belül mosolygok, mert egyszerűen élvezet használni. mindig tudom, mire számíthatok, ott a fullosan integrált Office, SkyDrive, Live/Facebook chat, szól az általánydíjas, korlátlan zene a Zune-ból, gyűjtöm az Xbox achievement-eket, navigálok, tájékozódom, szórakozok.
és tökre nem foglalkoztat, hogy egy Androidra hányszázezret kell költeni, mennyire kell szénné hekkelni, hogy ezt az élményt akár töredékében is visszaadhassa.
-
bambano
titán
Én mindent felfogok, csak itt a fanok minden vélt vagy valós (leginkább vélt) érvet felhoznak saját templomuk védelmére.
Azt, hogy a microsoft mit követel jogosan, egyelőre csak a fanok erőltetik, senki más. Ebben a kérdésben nem számít, hogy pár cég már megfizette a védelmi pénzt, mint rendesebb maffiáknak szokás.
-
Thome
veterán
Nem, én az állítólagos fasza középkategória alapján ítéltem meg, lévén azzal találkoztam a
legtöbbet (65 ezres kategória), de az is csak kevésbé szar mint az alsó kategória.."mégsem a wint, hanem a vasat kell szidni, vagy tévedek?"
Akkor vajon miért akadozik-laggol még a Snapdragonos vason is az Android, ahol a Win7 hasít? Kizárásos alapon, akkor nem a vas a rossz.(#100) bambano: Nem fogod fel, hogy jelen esetben nem tiltás van, hanem szabadalom, ahol is a Microsoft jogosan követel, és ezért fizetnek nekik? De ha nem is lenne, akkor vennék egy candybar Nokia vagy Sony Ericsson telefont 30-ért, és elvagyok. Leszámítva, hogy nincs érintőképernyő.
(#103) bambano: Mond, write only üzemmódban működsz? Vagy csak értelmezhetetlen kódsorokat írtunk, amit nem tudtál dekódolni? Erről is volt szó...
-
Youri
veterán
És te a 20-30k-s laggoló cuccoddal ítéled meg, hogy fos az egész android? Hát gratula...
#102: Mivel bármire lehet telepíteni, úgy használják fel, ahogy akarják. Pl, win7 a fos atomos netbukokon botrányosan lassú, mégsem a wint, hanem a vasat kell szidni, vagy tévedek?
Tölthetsz 99+-os benzint a trabantba, csak trabant marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest