Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

válasz #19617792 #114 üzenetére

a mail címed nem változna, mert a gmail címedet használhatod Live ID-nek, ráadásul a Hotmail afféle "webes Outlook-ként" működik, tud kezelni külső címeket is, tehát fogad róluk és küldeni is tudsz úgy, hogy a feladóban a gmail marad meg.

a kontaktokat, naptárat, leveleket teljesen jól kezeli, a naptárnál van egy olyan megkötés, hogy ha jól tudom, csak az elsődleges naptárat szinkronizálja. (Live-nál nekünk van több group naptár, azokat én látom, külön ki-be kapcsolhatók.)

Picasa-ra tudsz feltölteni, többféle app van hozzá, nézegetni szintén többféle cuccal lehet. a WP7 ugye alapból a Live-ra és a Facebook-ra van ráhegesztve.

Docs-ot nem tudom, de ha MS formátumokkal dolgozol, akkor úgyis jobban jársz az Office Web Apps-szel. :)

"a Zune-nel csak azért nem tudok megbarátkozni, mert a zenéim jórésze FLAC-ban van meg, azt meg a Zune nem kezeli, WMP is csak nyűgösen."
    Zune idehaza egyelőre csak offline megy, a Marketplace nem elérhető, WMP-hez meg tedd fel a K-Lite Codec Pack Standard változatát, nem lesz többé gondod a FLAC-kel. egyébként csak kíváncsiságból: miért nem mp3? (egyébként xrecode és lossless wma :) )

Új hozzászólás Aktív témák