- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
gonosz ON:
Igazad van, rögtön rohanok telepíteni a
linukszotWindowst, mert az hódemennyirejobb, mint aWindowslinux.
Utána majd veszek egydoridosWp7-es műanyag kütyüt és büszkén áradozok majd róla, hogy ez mennyire király dolog.
Ezután majd elkezdek trollkodni itt a fórumon, hogy mindenki megtudja, milyen kemény fain gyerek vagyok, hogy énlinukszotwindowst ésdroidWp7-et használok, mert rájöttem, hogya Microsoftaz ubuntu a világvégét akarja, s minden gonosz forrása.
Ja közben persze mindenkit lefikázok, aki nem úgy gondolkodik mint én.gratulalok a tokeletesen ertelmetlen, flamekeltol, megatroll hozzaszolasodhoz(#201)EarL 007: en is majd mindenre win7-et teszek, kivetel talan netbook, arra inkabb xp. tartosabb es user error-t is jobban turi
-
Picco
addikt
ezen a forumon barmilyen hasonlat tok folosleges, mindenki erti h mirol beszelsz
a legtöbb lenéző ellenvéleményt alkotó legfeljebb képen látta, és az eladási adatokból alkotja nem túl hízelgő véleményét.
az oke, de az o velemenyukre a normalis ember nem ad.
nem kell hozzajuk idomulni az olcso droidos hasonlattal, mert ugyanannyira butasag mind2.kivancsi leszek a nokia fele "lite" wp7-re...en ugy latom kicsit elszurtak a dolgot, ha hamarabb lepi meg ezt az ms akkor mostanra sokkal nagyobb reszesedese lenne...
fejben ignore-ra kell allitani oket es kesz.
moonman sem egy hulyegyerek, de sohasem ismerne be peldaul hogy egy mas rendszeru keszulek valamiben is jobb a wp7-nel, ezert inkabb hozza sem szolok. ugyanaz az elvakultsag figyelheto meg nala mint everman-nel...ugy is csak szokiforgatas meg "az en apukam az erosebb" lesz a vege, hameg felhuzod magad rajta, akkor (temp)ban
-
Picco
addikt
miert kell mindig autos hasonlatokkal jonni egy szamtech/mobil forumban?
miert pont suzuki? miert nem egy 100 eves hasznalt trabant?
nem metaforak kellenek meg hasonlatok hanem objektivitas, ha meg irodalmi hasonlatokat akarok olvasni eloveszem a kozepsulis irodalomkonyvemet....nincs szuksege a forumnak szerintem meg egy Everman-re.az meg hogy ha lesz, akkor milyen lesz az olcsobbik szegmensbe szant wp7 sehonnan sem tudhatod, de meg csak utalas sincs rola seholsem, tehat total legbolkapott de megis tenykent kezeled.
felre ne erts, semmi bajom a wp7-el, szerintem van benne fantazia, de szamomra qwerty-s lesz a kovetkezo, ezert perpill szoba sem johet mas a droidon kivul....pedig szivesen kiprobalnam a wp7-et is, mar csak tajekozodas miatt is
-
Picco
addikt
es ez miert baj? kis penz kis foci.
valoszinuleg te sem a 20k-s keszulekeket veszed, akkor meg miert mervado h vannak olcsok is?
ha meg igen es elvarod h ugy mukodjon mint a tobbi dragabb telefon akkor az kokemeny user errorAz MS bevállalja az ócsó kategóriát, csak legfeljebb TE ezt nem tudod. Más kérdés, hogy az ólcsó kategória használható, normál méretű, fagyásmentes, nem romolandó és támogatott készülékek lesznek, lévén, hogy a 3 éves hardveren is jól futnak.
ezt te honnan tudod? honnan veszed h majd milyen tipusu/minosegu keszulekek lesznek amikor meg csak prototipus sincsen?
-
Picco
addikt
wp7 nem rossz, tenyleg elkepesztoen smooth(kar h ettol okosabb nem lesz, de ad egy feelinget az tuti), egyelore meg keves az alkalmazas sajna, egyik ismerosom is ezert valtott omnia7-rol sgs2-re. szerintem a wp8 kesz majd az igazi, a wp7 meg olyan ravezeto dolog, mint a vista
iOs sem rossz egyaltalan, bar a sok kotottseg es a nevetseges ar miatt nem kene.
en is droidot hasznalok es szerintem fogok is mert megszoktam es qwerty-s telom lesz mindenkeppen a kovetkezo, tehat ez leszukiti a kort
viszont amit az apple muvel szabadalmi perek cimszoval, na az tenyleg kopedelem es ez vonatkozik a htc-re is. tiltsak be ezt, tiltsak be azt...a f*szomat, nekem senki se mondja meg h mit es hol vehetek meg....
szemely szerint a legnagyobb serelmem azert van, mert sem a microsoft sem az alma miatt nem akarok tobbet fizetni a kovetkezo keszulekemert. ennyi.
-
Picco
addikt
Nem vagy android fan, de a WP7 és az iOS sem jó, szabadalomtroll MS és Apple, szegény google, szegény android. Értem.
miert? velemenye nem lehet az embernek csak akkor ha fan?
minnel tobb jogi trollkodas van(gondolok itt az apple-win sot meg a htc-re is) annal tobbet szivunk mi vegfelhasznalok, ezt legyetek szivesek megerteni. ezert van a nagy felhaborodas.
bambano: szerintem teljesen foloslegesen erolkodsz, nem fog sohasem igazat adni csak ha a win/wp7-t istenited
-
Picco
addikt
ertem en, nekem is volt UIQ-s SE-m, meg winmo is, de azert azoknak az elterjedsege es appokkal valo bovithetosege...durvan kezdetleges, mondjuk az SE w950i-met meg igy is imadtam
(#16) Blyan versenybeszallni ehhez kepest mar gyerekjatek
nem sikerulhet mindenkinek, akarmilyen piacot nezel, nincs olyan h mindenkinek sikerul
-
Picco
addikt
válasz
RaveForce #11 üzenetére
nono, azert ez nem ilyen egyszeru.
gyakorlatilag amikor megjelent az android: az alma es a droid miatt nepszeru ennyire az okostelefon, tehat ok maganak az okostelefonnak az utjat alapoztak meg...alapjaban valtoztatva meg a vasarloi/mobilozasi szokasokat. na ez a nem konnyu. versenybeszallni ehhez kepest mar gyerekjatek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged