- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Basszus. Felhasználtak egy szabadalmat. Az a Microsofté. Mivel tudják, hogy az MS-é, ezért nem kezdenek el pereskedni, hanem fizetnek, mert tudják, hogy megütik a bokájukat, mert az MS-nek van igaza, hogy nem fizetnek a szabadalomért, de használják. Ezen mit kell így túlbonyolítani?
-
Thome
veterán
Ismerősöm SGS-ét nyomogattam, fasorban nincs a WP7-es élményemhez. Mikrolaggok, néhol nekiállt gondolkodni, hogy na akkor most mi is legyen, akadozgatások. Egy 3GS megette, holott a 4-nek lenne a konkurenciája az SGS. Innentől kezdve nálam elvágta az egész android magát.
(#108) moonman: Hagyd.
-
Thome
veterán
Nem, én az állítólagos fasza középkategória alapján ítéltem meg, lévén azzal találkoztam a
legtöbbet (65 ezres kategória), de az is csak kevésbé szar mint az alsó kategória.."mégsem a wint, hanem a vasat kell szidni, vagy tévedek?"
Akkor vajon miért akadozik-laggol még a Snapdragonos vason is az Android, ahol a Win7 hasít? Kizárásos alapon, akkor nem a vas a rossz.(#100) bambano: Nem fogod fel, hogy jelen esetben nem tiltás van, hanem szabadalom, ahol is a Microsoft jogosan követel, és ezért fizetnek nekik? De ha nem is lenne, akkor vennék egy candybar Nokia vagy Sony Ericsson telefont 30-ért, és elvagyok. Leszámítva, hogy nincs érintőképernyő.
(#103) bambano: Mond, write only üzemmódban működsz? Vagy csak értelmezhetetlen kódsorokat írtunk, amit nem tudtál dekódolni? Erről is volt szó...
-
Thome
veterán
-
Thome
veterán
Sales kérdés... Könyörgöm, előbb is erről beszéltünk, hogy miért van az androidból a legtöbb eladva. Mert a fos dzsunka 20 ezres mobilokon is az android megy.
Egyébként (gerilla) marketing kérdése is, laikus ember megnyomkodja az olcsó androidot, előtte még ilyennel nem találkozott, kevésbé zavarja a lagg, mert a nokija 5230-hoz meg az LG KP500-hoz képest hasít, effektel. Vesz egyet, elkezdi hájpolni, ismerőseinek megmutogatja, stb..
Az már más kérdés hogy akad mint az állat, de az fut rajta.
-
-
Thome
veterán
Ezt is megértük... Teljes mértékben igazat kell hogy adjak Moonmannek jelen esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged