- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Azért nem csak a third party alkalmazásokról van szó. Egy 3 hónapos alap androidos rendszer, belakva 2-300 kontakkal, 500-1000 sms-sel, ezeket görgetsd végig odavissza, úgy, hogy nem zárogatsz be semmit, nem indítod újra kétnaponta.
No mindegy, nem szándékozom én ezen lovagolni, mert engem nem zavar az Android, magasról teszek rá. Jók a rendszer elméleti lehetőségei, csak ez a nagy nagy szabadság a használhatóság rovására megy.Én kötelezném a gyártókat az optimalizációra, annak tesztelésére (amolyan android fcc), záratnám a bootloadert, szigorítanám Market feltöltéseit, és szerintem ez az open source dolog is egy marhaság, legalább is abban a tekintetben, hogy a Google nem értékesít semmilyen licenccsomagot az OEM gyártói felé - igaz neki több költségbe kerülne, de legalább védené saját platformját. Bár most olvastam, hogy eladott némi licenc használati jogot a HTC-nek, hogy védhesse magát az Apple ellen (az más kérdés, hogy miért nem a Samsungot védte
).
-
Blyan
félisten
Engem érdekelt, mert vettem anno és fos, mint a szar b+, nehogy már megszabd.
És ezek vitték az Android szekerét, mert mindegy, hogy fos, de legalább ződ robot. Hát köszi.
Nem mondtam, hogy egyenlő, aszondtam ,hogy ezeket tolták az ember pofájába.
És mai középkategória is olyan, hogy kiveszed, bekapcsolod, kurva gyors, majd 2-3 hónap használat, belakás után akadozik, mint az állat (a romolás nem említem, sokan nem is tudják, hogy van ilyen lehetőség).
Az meg, hogy 2 magon már majdnem tökéletesen fut minden, ne legyen már az Android dicsősége.Az MS bevállalja az ócsó kategóriát, csak legfeljebb TE ezt nem tudod. Más kérdés, hogy az ólcsó kategória használható, normál méretű, fagyásmentes, nem romolandó és támogatott készülékek lesznek, lévén, hogy a 3 éves hardveren is jól futnak.
No de úgy látom tényleg szemellenző van. Nehari
-
Blyan
félisten
A kicioccó készülékek 98%-ka egy használhatatlan szar, ha a Blade lett volna az alap ezen a téren, akkor senki nem szólt volna semmit, de nem, a Blade volt az első valóban használható alsókategóriás cucc, minden előtte egy jónagy fos volt, kis trendi ződ robottal.
Nekem ez a véleményem.
-
Ricardo
titán
"Nem tudom, hogy miért fáj az bárkinek, hogy vannak olyan gyártók, akik kicióccó telefonokat is gyártanak. Amíg feature telefonok voltak, addig is volt ilyen, senkit nem zavart, hogy lehetett kapni, vagy hogy volt akinek erre tellett. "
Eddig nem zavartak senkit, de kezdenek erősödni, és jönnek fel mint a talajvíz. Elég csak a Blade sikerére gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest