- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
Hah, én meg csak azon röhögök itt amiket az MS fanok előadnak...majd amikor a mango, meg majd a windows 8, meg majd ez meg majd az, és majd mindenki ezekért fog sorbaállni, meg szárnyalni fognak az eladások, stb.
Várjunk csak, ezt mintha már hallottam vna. Mikor is, mikor is? Jaj, hát megvan. Plö a vista megjelenése előtt, plö a win 7 megjelenése előtt, pl windows phone 7 megjelenése előtt. Ebből ugye a vistát nem kell bemutatnom, a 7est már sikerült olyan szintre hozni kb mint az xp-t. A windows phone 7 béka feneke alatti eladásai mutatják meg, hogy mindenki magasról tesz a microsoftra, amennyiben nincs belenevelve a windows (találkozott vki linux-al, vagy os x-el egyetemista kora előtt vmelyik oktatási intézményben? hát, nem sokan). Azért használják a wint, mert ez van beléjüknevelve. Későn lépett a mobilpiacon, meg is szívta, nem lesz itt majd mango meg win 8 meg mittudomén, minthogy a fanok, illetve a microsoft bérfórumozói beharangozzák ezt minden software megjelenéskor, aztán elmarad a nagy világrengető siker, én meg sokadszorra röhögök rajtuk.Amúgy kivételesen a windows phone 7 nekem is jobban tetszik mint plö az android, és valóban nem röcög. Milyen meglepő, hogy meg se röccen, amikor 10 négyzetet kell neki animálni...de legalább ezt meg tudták oldani, és az eredmény is kellemes lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Civilization VI
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest