- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slein
tag
válasz
bigand77 #180 üzenetére
Igazad van, rögtön rohanok telepíteni a linukszot, mert az hódemennyirejobb, mint a Windows.
Utána majd veszek egy doridos műanyag kütyüt és büszkén áradozok majd róla, hogy ez mennyire király dolog.
Ezután majd elkezdek trollkodni itt a fórumon, hogy mindenki megtudja, milyen kemény fain gyerek vagyok, hogy én linukszot és droid használok, mert rájöttem, hogy a Microsoft a világvégét akarja, s minden gonosz forrása.
Ja közben persze mindenkit lefikázok, aki nem úgy gondolkodik mint én.És az honnan tudod, hogy rajtad nem röhögnek?
-
tDr1v3r
veterán
válasz
bigand77 #180 üzenetére
"a vistát nem kell bemutatnom, a 7est már sikerült olyan szintre hozni kb mint az xp-t."
Mese habbal, a Vistánál is csak az sírt akinek a kis cerkás meg pentijumnégyes félgiga RAM-os gépén nem ment normálisan a rendszer... 7 meg ugyanez, csak ott a hype miatt sok ember kikapcsolja magában a sebességfigyelőjét.
Az XP meg vicc stabilitás és funkcionalitás terén, felesleges hozzá hasonlítgatni - egyedüli érdeme a gépigény, semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Swarovski kristályok a fagyos Motorolán
- BMW topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forrmell.enn
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest