- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Azért nem csak a third party alkalmazásokról van szó. Egy 3 hónapos alap androidos rendszer, belakva 2-300 kontakkal, 500-1000 sms-sel, ezeket görgetsd végig odavissza, úgy, hogy nem zárogatsz be semmit, nem indítod újra kétnaponta.
No mindegy, nem szándékozom én ezen lovagolni, mert engem nem zavar az Android, magasról teszek rá. Jók a rendszer elméleti lehetőségei, csak ez a nagy nagy szabadság a használhatóság rovására megy.Én kötelezném a gyártókat az optimalizációra, annak tesztelésére (amolyan android fcc), záratnám a bootloadert, szigorítanám Market feltöltéseit, és szerintem ez az open source dolog is egy marhaság, legalább is abban a tekintetben, hogy a Google nem értékesít semmilyen licenccsomagot az OEM gyártói felé - igaz neki több költségbe kerülne, de legalább védené saját platformját. Bár most olvastam, hogy eladott némi licenc használati jogot a HTC-nek, hogy védhesse magát az Apple ellen (az más kérdés, hogy miért nem a Samsungot védte
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest