- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Motorola is Air mobillal készül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Azért Suzuki, mert az a jelenleg kapható újonnan vehető olcsó autók egyike, ezért, de tökmindegy, lehetne tv-ről beszélni, vagy de beszélhetnék mp3 lejátszókról, mosógépről, és még sorolhatnám.
Én nem vagyok fanboy, bármennyire is így tűnik, legfeljebb én tényleg ismerem ezt a rendszert, míg a legtöbb lenéző ellenvéleményt alkotó legfeljebb képen látta, és az eladási adatokból alkotja nem túl hízelgő véleményét.
Az Android ellen sem vagyok, ez félreértés, legutóbb pont egy kollégámnak segítettem ilyen készüléket választani, az más kérdés, hogy jelenleg minimum ké tévig nem is akarok Androidot magam körül látni (tulajdonilag).Valóban nincs még konkrétum, viszont ez a Nokia kérése volt (az olcsóbb szegmens) és ezekkel is elsősorban az Államokban és Ázsiában akar teret nyerni. Persze, valóban spekuláció, de biztos vagyok benne, hogy a mostani SoC minimum alá nem fog menni, már pedig ezekkel tökéletesen elfut a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Hisense LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Uplay
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest