- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
utomi
senior tag
Nem pont. Nem oly rég kipróbáltam az Ubuntu utolsó kiadását mert az folyik még a csapból is, hogy az mennyire user friendly. Persze ez pont addig volt igaz ameddig nem akartam felrakni egy uTorrentet vagy egy Xerox printer drivert. Na itt meg is untam. Tudom, tudom én vagyok a fasz, hogy nincs kedvem a netet túrni megoldásért. Nem értem miért nem lehet végre egy értelmes és minden kiadásra szabványos csomagtelepítő rendszert kiadni. A linguz halála pontosan a széttagoltság és a millió egy disztrib. Na de ez végképp off topic!
-
utomi
senior tag
Egyet se. Talán néhány volt még az első startnál de a dömping nyilván valóan a Nokia WP7-es telóival jön. És mint iOS user kívánom, hogy legyen végre egy alternatívája az iOSnek és sikeres legyen a rendszer.
zoltanz
de kezelőfelület sokaknak nem elég hatékony
pedig a WP7-ben az egyik legjobb a teljes újszerű GUI. Elhiheted, hogy nagyon is hatékony és baromi jó használni. Minden ott van a szemed előtt, mindenről azonnal tájékoztat. Ja persze nincs ablaktörlő effekt meg hópehely meg tököm tudja micsoda de ha a WP7 kezelőfelülete nem célszerű és hatékony akkor nem tudom mi az.
-
utomi
senior tag
De ez csak az érem egyik oldala. Mert közben meg ki az az idióta aki hagyja, hogy ellopják amit megcsinált és utána a másik meggazdagodjon belőle. HA TE lennél az MS vagy az Apple tulajdonosa/CEO-ja akkor hagynád. Hagynád, hogy valaki ellopja a pénzed?( Közvetett értelemben persze) NEM. Persze, hogy nem.
Meg kellene érteni, hogy senki se szereti ha meglopják legyen az materiális vagy immateriális értelemben.
Mint kocka én is igazat adok neked nem jó az senkinek se ha nem lesz Galaxy S2 vagy Galaxy Tab vagy HTC Sensation de ugyanakkor meg a Samsung vegyen fel végre két új designer-t és ne legyen már a továbbiakban igaz a régi vicc:
- Hány dizájner kell a Samsung mobil részlegére?
- Kettő. Az egyik tartja az iPhone-t, a másik körberajzolja…bambano
ha az apple-nek a téglalap kifejlesztése kőkemény pénzekbe került, akkor meg is érdemlik.
Nem. De az iPhone design, iPad design és az egész iOS GUI nyilván nem két forint volt.
moonman:
~35.000 alkalmazás az kevés?Attól függ honnan nézed. Az 500e-hez meg a 350e-hez képest édes kevés. Más kérdés, hogy a fenti számok hány % értelmes alkalmazás. Egyébként szerintem a legtöbb ember csak néhány alap programot használ mint FB/Twitter stb. Ezek meg már minden fő platformra megvannak.
-
utomi
senior tag
Az nem vélemény, hogy a WP7 egy óriási köpedelem, az iOS meg csak a divatmajmok buzisága de a szegény Google-által ingyen osztogatott Android
az valami felemelő szuper linux open cucc amitől mindenki csak boldogabb lesz ebben a világban. Ez kérlek szépen egy tipikus fan véleménye.
bambano
El lehet húzni és békén lehet hagyni az androidot is meg úgy általában a linuxokat is.
Érthető. Tehát az Android és a gyártói hagyj lopkodjanak szabadon bármit amit más kőkemény pénzeken kifejlesztett és kikutatott mert az Android az jó és nehogy már belekössenek. Kíváncsi lennék ha azok a bizonyos jogtalanul felhasznált ötletek a tieid lennének te hagynád, hogy más gennyesre keresse magát rajta csak mert hadd legyen már egy 3. OS. Nos szerintem ideje, hogy a OHA és a Google fizessen azért amiből eddig ingyen élt.
-
utomi
senior tag
A Word-öt és az Excel-t akkor is kifejezetten a Microsoft csinált! Hogy Simonyi előtte a Xerox-nak dolgozott milyen értelemben zavarta meg az elmédet?
Ezt írtad te:
Az excelt is lopták, visicalc volt az eredetije, Bricklin szinte semmit nem keresett vele. Csak azért, mert ő nem volt szabadalmi troll, csúnyán kihasználták.
Az igaz, hogy a word fejlesztésében S.K. is részt vett, de azt is a xeroxtól szerezték vagy vették. Nem csak S.K. dolgozott rajta, hanem mások is, mint pl. B. Lampson és kollégái.
Te nem arról beszéltél, hogy volt előtte ilyen meg olyan program hanem, hogy az MS a Xerox-tól vette meg lopta meg tököm tudja kitől.
Egyszerűen lövésed sincs a témáról és még az angol értelmezése is nehezen megy ezek szerint. Hiszen láthatóan az általad linkelt olvasmányt se értelmezted. Ja és de Android fan vagy. Vagy csak úgy teszel.
-
utomi
senior tag
Ember lehetsz akármekkora Android fan azért ekkora nagy blődségeket ne írjál már. Ha tényleg okosnak akarsz tűnni akkor előbb irány a Google meg a Wiki. Like?
De íme: Excel History
Word HisroySimonyinak annyi köze volt a Xeroxhoz, hogy közte volt az első GUI kidolgozóinak a Xerox-nál! A Word Multi Tool-t már a Microsoftnak fejlesztette kifejezetten. Tudniillik erre fogadták fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest