- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Azért nem csak a third party alkalmazásokról van szó. Egy 3 hónapos alap androidos rendszer, belakva 2-300 kontakkal, 500-1000 sms-sel, ezeket görgetsd végig odavissza, úgy, hogy nem zárogatsz be semmit, nem indítod újra kétnaponta.
No mindegy, nem szándékozom én ezen lovagolni, mert engem nem zavar az Android, magasról teszek rá. Jók a rendszer elméleti lehetőségei, csak ez a nagy nagy szabadság a használhatóság rovására megy.Én kötelezném a gyártókat az optimalizációra, annak tesztelésére (amolyan android fcc), záratnám a bootloadert, szigorítanám Market feltöltéseit, és szerintem ez az open source dolog is egy marhaság, legalább is abban a tekintetben, hogy a Google nem értékesít semmilyen licenccsomagot az OEM gyártói felé - igaz neki több költségbe kerülne, de legalább védené saját platformját. Bár most olvastam, hogy eladott némi licenc használati jogot a HTC-nek, hogy védhesse magát az Apple ellen (az más kérdés, hogy miért nem a Samsungot védte
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- World of Tanks - OFF topic
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro fekete titán 256GB független 1 év gari eladó
- S21 Ultra 256GB/12GB Dual Sim, Kártyafüggetlen, újszerű állapot, garanciás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest