- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
attól, hogy szabadalmi kérdésekben az androidot védem, más területen még lehet vele problémám.
nekem nem az a mániám, hogy a wp7 meg az ios nem jó, mert jelenleg még meg tudom tenni, hogy nem veszek wp7-et meg iost. A mániám az, hogy szeretném, hogy ez így is maradjon. Hogy ostoba szabadalmi trollok ne kényszerítsenek arra, hogy más készüléket vegyek, mint ami nekem tetszik. nekem egy millimétert se fáj, hogy Moonman boldog az omniájával. Csak én nem akarom meghatározni, hogy ő mit használjon, míg fordított irányban ez nem igaz, mindenki bele akar ugatni abba, hogy én mit használok. Ráadásul hazug, mondvacsinált érvekkel. El lehet húzni és békén lehet hagyni az androidot is meg úgy általában a linuxokat is.
-
Picco
addikt
Nem vagy android fan, de a WP7 és az iOS sem jó, szabadalomtroll MS és Apple, szegény google, szegény android. Értem.
miert? velemenye nem lehet az embernek csak akkor ha fan?
minnel tobb jogi trollkodas van(gondolok itt az apple-win sot meg a htc-re is) annal tobbet szivunk mi vegfelhasznalok, ezt legyetek szivesek megerteni. ezert van a nagy felhaborodas.
bambano: szerintem teljesen foloslegesen erolkodsz, nem fog sohasem igazat adni csak ha a win/wp7-t istenited
Új hozzászólás Aktív témák
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Apple MacBook
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gyúrósok ide!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest