- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
Ismerősöm SGS-ét nyomogattam, fasorban nincs a WP7-es élményemhez. Mikrolaggok, néhol nekiállt gondolkodni, hogy na akkor most mi is legyen, akadozgatások. Egy 3GS megette, holott a 4-nek lenne a konkurenciája az SGS. Innentől kezdve nálam elvágta az egész android magát.
(#108) moonman: Hagyd.
-
Thome
veterán
Nem, én az állítólagos fasza középkategória alapján ítéltem meg, lévén azzal találkoztam a
legtöbbet (65 ezres kategória), de az is csak kevésbé szar mint az alsó kategória.."mégsem a wint, hanem a vasat kell szidni, vagy tévedek?"
Akkor vajon miért akadozik-laggol még a Snapdragonos vason is az Android, ahol a Win7 hasít? Kizárásos alapon, akkor nem a vas a rossz.(#100) bambano: Nem fogod fel, hogy jelen esetben nem tiltás van, hanem szabadalom, ahol is a Microsoft jogosan követel, és ezért fizetnek nekik? De ha nem is lenne, akkor vennék egy candybar Nokia vagy Sony Ericsson telefont 30-ért, és elvagyok. Leszámítva, hogy nincs érintőképernyő.
(#103) bambano: Mond, write only üzemmódban működsz? Vagy csak értelmezhetetlen kódsorokat írtunk, amit nem tudtál dekódolni? Erről is volt szó...
-
Blyan
félisten
Nekem is előbb volt Androidom, mint a WP7 megjelent volna, és akkor merre sz@rjak?
Most meg WP7-et használok és ÉN tisztában vagyok vele, milyen és mennyire használható vagy jó.
Ennyit erről.Szemellenzős? Ez jó vicc, főleg azt nézve, hogy Te vagy aki mindig, mindenkor az Android árnyékában fikázol minden mást.
A másik meg... nem tudom hol láttad, hogy védeném a szabadalmi rendszert, csak nem minden fekete vagy fehér.
-
Blyan
félisten
ticcsákbe monnyonle?
Amúgy meg nem értem miért vagy felháborodva, a Google évekig szedte meg magát kényelmesen hátradőlve, vállat vonva a szabadalomsértések és a jogi fenyegetőzések miatt (nem az ő gondjuk, nem ők gyártják, fizessenek csak a gyártók, akik amúgy az ő malmukra hajtják a vizet), most meg előállt a nagy védelmező akcióval, amivel valójában csak a saját bödönét akarja még jobban kizsírozni és magasan tesz a partnereire (igaz, ezt nem nagyon így kommunikálták, mert fényes páncélt húztak).
-
RaveForce
veterán
az ne zavarjon h ez nem a 6.5ös folytatása, hnem az alapoktol ujrairt és ujragondolt rendszer, kb a néven kivül semmi köze a régihez..
trollkodással meg élősködjön a többin
azért abba véletlenül se gondolj bele, h nem véletlen van az h, nem pereskedéssel akarnak válaszolni a ms-nak hnem egyböl fizetnek szo nélkül, mert jogos a követelés.. -
RaveForce
veterán
az androidot mennyire vették, amikor még egy éve se volt piacon?
az android idejében mennyire volt telitett a piac a next-gen platformokkal?
telitettebb piacra lépett-e be most a wp7?
sztem azért nem véletlen h már pár honapja megjosolták h 3 szerplös lesz a piac, köztük a wp7tel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest