- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Azért Suzuki, mert az a jelenleg kapható újonnan vehető olcsó autók egyike, ezért, de tökmindegy, lehetne tv-ről beszélni, vagy de beszélhetnék mp3 lejátszókról, mosógépről, és még sorolhatnám.
Én nem vagyok fanboy, bármennyire is így tűnik, legfeljebb én tényleg ismerem ezt a rendszert, míg a legtöbb lenéző ellenvéleményt alkotó legfeljebb képen látta, és az eladási adatokból alkotja nem túl hízelgő véleményét.
Az Android ellen sem vagyok, ez félreértés, legutóbb pont egy kollégámnak segítettem ilyen készüléket választani, az más kérdés, hogy jelenleg minimum ké tévig nem is akarok Androidot magam körül látni (tulajdonilag).Valóban nincs még konkrétum, viszont ez a Nokia kérése volt (az olcsóbb szegmens) és ezekkel is elsősorban az Államokban és Ázsiában akar teret nyerni. Persze, valóban spekuláció, de biztos vagyok benne, hogy a mostani SoC minimum alá nem fog menni, már pedig ezekkel tökéletesen elfut a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest