- Még el se terjedt, de már másolnak
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Ha most egy kicsit is komolyan akarnám venni, amit mondtál, akkor épp ez a pár mondatod szemellenzős az eddigiek fényében. A "lesznek" meg egyelőre jövőidő, bennfentes nem vagyok, nyilván lesz majd egy kis hátszele a dolognak... talán, ha nem lenne ennyire csúnya a felülete
FYI én is vettem közepes árfekvésben androidos telefont, és rájöttem, hogy nem az alaprendszerrel, de még csak nem is a hardverrel van a qvanagy baj. A nagyobb probléma inkább ott van, hogy tele van a market olyan alkalmazásokkal, amiket olyan gépeken tesztelnek, amiket rohadtul nem zavar, hogy mennyire erőforrászabáló az alkalmazás. Kb ugyanaz, mint PC/win és alkalmazásaik esetében megfigyelhető az évek múlásával. És ez nem csupán a legdurvább játékoknál jön elő, hanem olyan kis retkek esetében, mint egy időjárás widget, aztán csodálkozik a jóember, hogy néha még egy SGS is elgondolkozik, mert tele van memleakkel a nyomorék widget
Új hozzászólás Aktív témák
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest