- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
marihonalja
csendes tag
Nem tudom milyen a xerox printer driver, de azt tudom hogy a linuxos utorrent kőkeményen alpha fázisban van még(amúgy van ezer féle nem alpha kliens, olyan is ami már az uTP-t is ismeri)... széttagoltság meg nem annyira megy márt mert lassan már minden debian alapú lesz, a többi disztro meg zsugorodik.
-
marihonalja
csendes tag
mer vindóznál ha komolyabbat akarsz nem a parancssorba kell turkálni, meg neten keresgélni mi? Valahogy én még is paranccsorból állítom be a bootjellemzőket, a hibernálást (bár asszem azt felületről is lehet csak fél óra mire megtalálom...) és a többit, minden komolyabb dolognál valahogy winen is paranccsornál kötök ki... persze lehet 5000 frontend programot telepíteni... pont úgy mint linuxra.
Alapvetően egy két kisebb problémát kivéve (ami winnél is megvan csak másfél problémák) nincs baj vele, max azoknak akik nem számítógépet kezelni tudnak, hanem vindózt kezelni magyarul a gyepesedett klikkdroidoknak akiknek automatikusan szar minden ha egy gomb nem ott van ahol megszokták, mert az olvasás/gondolkodás már nehéz -
zoltanz
nagyúr
Win-nek is van parancssoros kiadása, az hogy kevés parancsot (kapcsolódókat stb és egy batch fájl nem tudsz összeollózni, írni) ismersz én inkább mélyen elhallgatnám egy IT fórumon... Nem jelent komoly munkánál hátrányt, hogy nem giccses, színes, mézesmázos négyszögben látod a dolgokat.
-
moonman
titán
alapvetően nem mondanám fostalicskának a Linuxot, csak egyszerűen nem olyan irányba fejlődik, ami a tömegeknek megfelelő lenne. konkrétan nem látok semmilyen fejlődést azon kívül, hogy van új kernel meg új fájlrendszer. ami meg fejlődne (Ubuntu), azt meg maga a közösség veti ki magából, mer szarfos win-utánzat.
-
Blyan
félisten
Ja persze nincs ablaktörlő effekt meg hópehely meg tököm tudja micsoda
De ha HTC-t vesz, akkor lehet neki ablaktörlő, meg hópehely, meg tököm tudja micsoda (igaz, egy idő után itt unalmas, mint az Androidon).
-
bambano
titán
kár, hogy olyan kijelentésekre hivatkozol, amiket én ebben a topicban nem tettem meg.
úgyhogy légy szíves visszatérni a valóság talajára. ja, mielőtt erőlködni kezdesz, ismerd meg alaposabban az implikáció nevű logikai függvényt."más kőkemény pénzeken kifejlesztett": ha az apple-nek a téglalap kifejlesztése kőkemény pénzekbe került, akkor meg is érdemlik.
-
Picco
addikt
wp7 nem rossz, tenyleg elkepesztoen smooth(kar h ettol okosabb nem lesz, de ad egy feelinget az tuti), egyelore meg keves az alkalmazas sajna, egyik ismerosom is ezert valtott omnia7-rol sgs2-re. szerintem a wp8 kesz majd az igazi, a wp7 meg olyan ravezeto dolog, mint a vista
iOs sem rossz egyaltalan, bar a sok kotottseg es a nevetseges ar miatt nem kene.
en is droidot hasznalok es szerintem fogok is mert megszoktam es qwerty-s telom lesz mindenkeppen a kovetkezo, tehat ez leszukiti a kort
viszont amit az apple muvel szabadalmi perek cimszoval, na az tenyleg kopedelem es ez vonatkozik a htc-re is. tiltsak be ezt, tiltsak be azt...a f*szomat, nekem senki se mondja meg h mit es hol vehetek meg....
szemely szerint a legnagyobb serelmem azert van, mert sem a microsoft sem az alma miatt nem akarok tobbet fizetni a kovetkezo keszulekemert. ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged