- 10 VI 16
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
attól, hogy szabadalmi kérdésekben az androidot védem, más területen még lehet vele problémám.
nekem nem az a mániám, hogy a wp7 meg az ios nem jó, mert jelenleg még meg tudom tenni, hogy nem veszek wp7-et meg iost. A mániám az, hogy szeretném, hogy ez így is maradjon. Hogy ostoba szabadalmi trollok ne kényszerítsenek arra, hogy más készüléket vegyek, mint ami nekem tetszik. nekem egy millimétert se fáj, hogy Moonman boldog az omniájával. Csak én nem akarom meghatározni, hogy ő mit használjon, míg fordított irányban ez nem igaz, mindenki bele akar ugatni abba, hogy én mit használok. Ráadásul hazug, mondvacsinált érvekkel. El lehet húzni és békén lehet hagyni az androidot is meg úgy általában a linuxokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- 10 VI 16
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest