- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
attól, hogy szabadalmi kérdésekben az androidot védem, más területen még lehet vele problémám.
nekem nem az a mániám, hogy a wp7 meg az ios nem jó, mert jelenleg még meg tudom tenni, hogy nem veszek wp7-et meg iost. A mániám az, hogy szeretném, hogy ez így is maradjon. Hogy ostoba szabadalmi trollok ne kényszerítsenek arra, hogy más készüléket vegyek, mint ami nekem tetszik. nekem egy millimétert se fáj, hogy Moonman boldog az omniájával. Csak én nem akarom meghatározni, hogy ő mit használjon, míg fordított irányban ez nem igaz, mindenki bele akar ugatni abba, hogy én mit használok. Ráadásul hazug, mondvacsinált érvekkel. El lehet húzni és békén lehet hagyni az androidot is meg úgy általában a linuxokat is.
-
Picco
addikt
Nem vagy android fan, de a WP7 és az iOS sem jó, szabadalomtroll MS és Apple, szegény google, szegény android. Értem.
miert? velemenye nem lehet az embernek csak akkor ha fan?
minnel tobb jogi trollkodas van(gondolok itt az apple-win sot meg a htc-re is) annal tobbet szivunk mi vegfelhasznalok, ezt legyetek szivesek megerteni. ezert van a nagy felhaborodas.
bambano: szerintem teljesen foloslegesen erolkodsz, nem fog sohasem igazat adni csak ha a win/wp7-t istenited
-
bambano
titán
Én mindent felfogok, csak itt a fanok minden vélt vagy valós (leginkább vélt) érvet felhoznak saját templomuk védelmére.
Azt, hogy a microsoft mit követel jogosan, egyelőre csak a fanok erőltetik, senki más. Ebben a kérdésben nem számít, hogy pár cég már megfizette a védelmi pénzt, mint rendesebb maffiáknak szokás.
-
Youri
veterán
És te a 20-30k-s laggoló cuccoddal ítéled meg, hogy fos az egész android? Hát gratula...
#102: Mivel bármire lehet telepíteni, úgy használják fel, ahogy akarják. Pl, win7 a fos atomos netbukokon botrányosan lassú, mégsem a wint, hanem a vasat kell szidni, vagy tévedek?
Tölthetsz 99+-os benzint a trabantba, csak trabant marad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged