- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
attól, hogy szabadalmi kérdésekben az androidot védem, más területen még lehet vele problémám.
nekem nem az a mániám, hogy a wp7 meg az ios nem jó, mert jelenleg még meg tudom tenni, hogy nem veszek wp7-et meg iost. A mániám az, hogy szeretném, hogy ez így is maradjon. Hogy ostoba szabadalmi trollok ne kényszerítsenek arra, hogy más készüléket vegyek, mint ami nekem tetszik. nekem egy millimétert se fáj, hogy Moonman boldog az omniájával. Csak én nem akarom meghatározni, hogy ő mit használjon, míg fordított irányban ez nem igaz, mindenki bele akar ugatni abba, hogy én mit használok. Ráadásul hazug, mondvacsinált érvekkel. El lehet húzni és békén lehet hagyni az androidot is meg úgy általában a linuxokat is.
-
Picco
addikt
Nem vagy android fan, de a WP7 és az iOS sem jó, szabadalomtroll MS és Apple, szegény google, szegény android. Értem.
miert? velemenye nem lehet az embernek csak akkor ha fan?
minnel tobb jogi trollkodas van(gondolok itt az apple-win sot meg a htc-re is) annal tobbet szivunk mi vegfelhasznalok, ezt legyetek szivesek megerteni. ezert van a nagy felhaborodas.
bambano: szerintem teljesen foloslegesen erolkodsz, nem fog sohasem igazat adni csak ha a win/wp7-t istenited
-
bambano
titán
Én mindent felfogok, csak itt a fanok minden vélt vagy valós (leginkább vélt) érvet felhoznak saját templomuk védelmére.
Azt, hogy a microsoft mit követel jogosan, egyelőre csak a fanok erőltetik, senki más. Ebben a kérdésben nem számít, hogy pár cég már megfizette a védelmi pénzt, mint rendesebb maffiáknak szokás.
-
Youri
veterán
És te a 20-30k-s laggoló cuccoddal ítéled meg, hogy fos az egész android? Hát gratula...
#102: Mivel bármire lehet telepíteni, úgy használják fel, ahogy akarják. Pl, win7 a fos atomos netbukokon botrányosan lassú, mégsem a wint, hanem a vasat kell szidni, vagy tévedek?
Tölthetsz 99+-os benzint a trabantba, csak trabant marad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest