- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
#19617792 #114 üzenetére
a mail címed nem változna, mert a gmail címedet használhatod Live ID-nek, ráadásul a Hotmail afféle "webes Outlook-ként" működik, tud kezelni külső címeket is, tehát fogad róluk és küldeni is tudsz úgy, hogy a feladóban a gmail marad meg.
a kontaktokat, naptárat, leveleket teljesen jól kezeli, a naptárnál van egy olyan megkötés, hogy ha jól tudom, csak az elsődleges naptárat szinkronizálja. (Live-nál nekünk van több group naptár, azokat én látom, külön ki-be kapcsolhatók.)
Picasa-ra tudsz feltölteni, többféle app van hozzá, nézegetni szintén többféle cuccal lehet. a WP7 ugye alapból a Live-ra és a Facebook-ra van ráhegesztve.
Docs-ot nem tudom, de ha MS formátumokkal dolgozol, akkor úgyis jobban jársz az Office Web Apps-szel.
"a Zune-nel csak azért nem tudok megbarátkozni, mert a zenéim jórésze FLAC-ban van meg, azt meg a Zune nem kezeli, WMP is csak nyűgösen."
Zune idehaza egyelőre csak offline megy, a Marketplace nem elérhető, WMP-hez meg tedd fel a K-Lite Codec Pack Standard változatát, nem lesz többé gondod a FLAC-kel. egyébként csak kíváncsiságból: miért nem mp3? (egyébként xrecode és lossless wma)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest