- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
Hah, én meg csak azon röhögök itt amiket az MS fanok előadnak...majd amikor a mango, meg majd a windows 8, meg majd ez meg majd az, és majd mindenki ezekért fog sorbaállni, meg szárnyalni fognak az eladások, stb.
Várjunk csak, ezt mintha már hallottam vna. Mikor is, mikor is? Jaj, hát megvan. Plö a vista megjelenése előtt, plö a win 7 megjelenése előtt, pl windows phone 7 megjelenése előtt. Ebből ugye a vistát nem kell bemutatnom, a 7est már sikerült olyan szintre hozni kb mint az xp-t. A windows phone 7 béka feneke alatti eladásai mutatják meg, hogy mindenki magasról tesz a microsoftra, amennyiben nincs belenevelve a windows (találkozott vki linux-al, vagy os x-el egyetemista kora előtt vmelyik oktatási intézményben? hát, nem sokan). Azért használják a wint, mert ez van beléjüknevelve. Későn lépett a mobilpiacon, meg is szívta, nem lesz itt majd mango meg win 8 meg mittudomén, minthogy a fanok, illetve a microsoft bérfórumozói beharangozzák ezt minden software megjelenéskor, aztán elmarad a nagy világrengető siker, én meg sokadszorra röhögök rajtuk.Amúgy kivételesen a windows phone 7 nekem is jobban tetszik mint plö az android, és valóban nem röcög. Milyen meglepő, hogy meg se röccen, amikor 10 négyzetet kell neki animálni...de legalább ezt meg tudták oldani, és az eredmény is kellemes lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest