- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
Viszont sokkal egyszerűbb így átvenni egy freecam-os videót, átírni a szöveget, mint 1,5TB videó anyagot készíteni fraps-szal, freecam nélkül. Körülbelül ennyi kell, mire sikerül olyan kameraállásokat elérni, amilyet szeretnél. De az is lehet, hogy sosem fogsz az áhított kameraállásokba belefutni.
-
-
SylarHUN
senior tag
-
Attka85
tag
Paja! Én mindig szimezek, sosincs olyan kevés játékos, hogy ne tudnék menni egy jót! Általában a cobra, morelló, meg a wrc-k vannak simben, leginkább talán a cobra a kedvenc, mint régen is PT-ben. Én csak akkor trunkolok, ha event van, vagy körrekordot szeretnék(legerősebb géppel)
-
Attka85
tag
Off: Én szívesen csatlakoznék akár a csapathoz is, de a játékba mindenféleképpen!!! A gond az, h nekem még az rF első kiadása van meg, próbaverzióban, 1 hónapra, amivel nem lehet felmenni hivatalos szeróra. Ti dedicated serveren nyoomjátok? Kéne egy link az rF2-ről és némi segítség az installhoz, meg a használt modokról is plz. A régiben jól elboldogultam, szerettem, alig volt gépigénye is, jól ment. Azóta újítottam 2.8 Intel Dual core-ra, van másfél giga DDR(400mhz) ramom, egy ati 512-esem(550mhz/400mhz), amit a lapom csak 256-nak ismer(ez a max rajta), sata vinyóm van 300 gigás. Ez a konfig elég egy médium szintű grafikához? Tényleg mennyibe kerül az rF2? Köszi előre is az infókat, linkeket!!!
Üdv: attka -
JackShephard
tag
Szurkolok majd nektek, sajna ismét melózom. Laca te miért nem jössz rfactorozni? 3000 ft-okat elcseszel erre a kula játékra, miközben az rfactor tök ingyenes, sokkal élvezetesebb, csak normális emberekkel játszunk, online tv-ben közvetítenek egyre több versenyt amiken indulunk, stb.. Persze mindenki azt játszik amit akar, csak kíváncsi vagyok miért rajongsz ennyire ezekért az arcade cuccokért?
Üdv. mindenkinek és ne feledjétek: www.obhunracing.com
-
Attka85
tag
Szia Paja! már nem lehet trunk itemeket venni boltból, csak gp-re, szóval ezeket meg nyertem, kaptam, tehát a válasz nem.
Lehet majd kipróbálom ismét a faktort, régen nagyon sokat szingléztem rajta, a Ferrka 575 , a Subaru, a MclarenF1 gtr, meg a 2008as F1 mod volt a kedvenc.
-
Routeres94
csendes tag
Vannak olyan "elvetemültek" akik 80 kört tolnak az új, hosszú TA pályán SIM-ben, de úgy vettem észre, hogy nincs sok SIM szoba, leginkább az eventeket rendezik SIM-ben, de azokat se mindig és néhány, játékosok által kreált szoba megy még ebben a módban. Az "ultimate sim mániások" (
) a magyarok. Keresgélni kell, mert általában a lista végén vannak a SIM szobák.
Ebből kiderül, hogy leginkább arcade szobákban tolják a versenyeket.
A TA örvend nagy népszerűségnek, csak sok a német, azokkal meg nem jó játszani, mert hülyék... -
Routeres94
csendes tag
Kérésedre körvonalaznám a LevelR és a Heat Online közti különbséget. (Ha valaki nem ért egyet, szabad tiltakozni
)
Tehát, a HO a Leila verzióval fut, aminek egy naaagyon gyenge NFS World koppintás szaga van. A honlapot böngészve kiderül, hogy sorozatos patchek és bugfixek kerülnek fel a szerverre. Olyan, mintha sietve kiadták volna az új (nem teljes) verziót és menet közben kell teljessé foltozni...
LevelR él is virul a Kittivel, sok friccel és a magyarokkal és a többiekkel. A TA módra rágyúrtak új pályával és az F1 szerű verdával meg a versenypickuppal (vagy mi a fene az). Shopban megvehető a driftes Hexan (mondjuk HO-ban is) és egy furgon (amolyan szupercsapat szerű, DMG Van a neve) és egy hotrod (Draco Hemi). Újonnan feltűnt, hogy a napi task eventek szörnyen bugosak (pl.: csinálj 300 clean sectort, de nem számolja) és az eventeknél is gyakori az a hiba, hogy nem pontoz.
HO-ról csak ennyit tudok mondani, már régóta nincs fent a gépen, csak a honlapról értesülök dolgokról.
Remélem segítettem, további szép estét!
-
Attka85
tag
Köszönöm Paja az útbaigazítást
akkor bizony vannak nagyon ügyes tagok/csapatok, akiknek ez mégis sikerül(vagy csak éppen akkor nézek rá) jólvan na, nem mindenki ilyen, mint én, hogy a legeslegekkel szeret csatározni
akkor is nagy teljesítmény, hogy sikerül nekik. én elvagyok farmolás meg minden nélkül 1900 környékén
(nem olyan rossz az
Amúgy régen láttalak már... és hiányoznak a régi PT-s arcok is, mint Cicivadász, Penge, Karibaba, rsx, r-five, Crea, Wandal stb... Kár volt nagyon száműzni a PT-s eredményeinket, ez vette el a kedvet már sokunktól a Level felé...(mégegyszer végig kell nyomni/izzadni a szinteket és újra megvenni a kocsikat) de én nem bántam meg, viszont olyan nincs (és talán sose lesz), mint a PT-s kezdő év(-ek) voltak...
Üdv!
-
Attka85
tag
Én is Levelezek, de lehet, hogy megveszem majd az rFactort is, mert már sokat mentem rajta piszkosan és tetszett nagyon mindig is, de nem kizárt még a DIRT2 sem, néha még GT Legends-szel jászogatok, nomeg GTR2- vel...
Cicivadász: jók ezek a gymkhanák, de most tényleg nem egyszerű pályát találtak ki Kennek, sokat de kicsket bele is hibázot, de szerintem más sem tudná jobban csinálni...szóval nézzétek meg!! qrvajóóó....
Üdv! -
-
Creative997
őstag
Azt hiszem mindennel egyet értek, én is így érzek. A Sim mód fizikáját szerintem elég jól eltalálták, igaz nem full szimulátor, valahol félúton túl az árkád és szim között utóbbi felé. Billentyűvel toltam másfél évig én is, elég jól és az élen lehetett maradni vele, ami jó, mert a legtöbben billel tolják (sőt vannak olyan pályák ahol még mindig gyorsabb vok billel mint kormánnyal). Szóval elég jól eltalálták, minden addig volt frankó amíg minden mód sim fizikájú volt.
-
Creative997
őstag
Megszenvedtem vele, 10 gigányi mentésből raktam össze, másfél órás renderelésből (4 óráról indult) 220mb körüli lett és szintén másfél óra feltöltés, de szerencsére jó minőségű lett, habár van benne 1-2 kis hiba de én már nem fogom a miatt újracsinálni ezt.
Lehetne akár OBHUN csapatvideó isszerintem is egész jó lett, igaz kicsit siratós hangulatú, de ez volt a cél
OBHUN türelmét és kitartását, a rááldozott időt köszönöm! -
JackShephard
tag
Üdv. rég szóltam hozzá itt, mert a PT-t már jóval előtte abbahagytam mielőtt elpusztult volna. Pár jó hónapot adott nekem is az a játék.
Egyébként én ugyanígy vagyok mint Paja, hogy szakad rólam a víz játék közben, olyan adrenalin löketek vannak futam közbe, hogy a barátnőm lassan orvost hív hozzám, a kezem meg totál görcsbe van a gamepadon, annyira keményen koncentrálok.
Azt viszont nem értem Paja, hogy miért ragaszkodsz ennyire ehhez a PT vonalhoz, ha szimulátor rajongó vagy, mert mint tudjuk ez a játék még köszönő viszonyban sincs a szimulátorokkal. A sim mód is erős arcade volt, erre akkor jöttem rá, amikor vagy 2 hónapja nem mentem a PT-vel és az rFactorból egyszer visszamentem a PT-be. Pffff, elég kijózanító volt..
Persze a szimulátorokban nincs karrier, meg fejlődés, kocsifejlesztés úgymond, de haverok és ellenségek vannak ugyanúgy, jó csaták is, lökdösődések, stb.. és persze rengeteg liga is.Egy kis kedvcsináló egy rFactor2-höz készülő mod-ból, ami jelenleg rFactor1en fut teszt fázisban, a videó is ezzel készült. A gyerek nem semmi ahogy megy ezzel a V12-es szörnyeteggel: wsgt2
-
[HUN]Dani
őstag
Én tudod mikor játszottam sokat?? Akkor amikor 500% bónusz volt explorerben. Akkor még a régi szintelés volt. A-V volt a maximum. De szerettem, imádtam azt az időt, akkor volt legjobb a játék, de mikor volt ez már... vagy 3 éve!!! Visszasírom, de komolyan.. Azóta szerintem egyre gagyibb a játék és nem, hogy gagyibb még meg is szüntetik!!!!!!!
-
[HUN]Dani
őstag
Sajnos simulation irányítással nem csinál szobát szinte senki. Akad 1-2 olyan event ahol simulation irányítás van, de a többi mind arcade. Teljesen átszoktam az arcadera. Sokan mondták már és én is tudom azt magamról, hogy elég jó vagyok arcadeba és ezt nem nagy képűségből írom.
-
Ricco_hun
senior tag
Hát én is ránéztem az invictus honlapjára, de Magyarország sajnos még mindig egy külön szekciót képvisel.
Idézet a fenti linkről:
"Hivatalos Level-R oldalak
Magyarország
Cím: Project Torque
Üzemeltető: Aeria Games Entertainment Inc.""de már Magyarország a gamigohoz került a világ többi része alá"
Akkor ezt honnan is szedted?"Logikusabb lenne, ha az europai verzióhoz tartoznánk."
Hát ja, mivel Mo. még mindig az európai kontinensen található. -
Ricco_hun
senior tag
"nem nagyon fognak minket szívesen látni"
Miért is akarnánk oda menni? Te mondtad: új kiadó, új adatbázis. Szóval semmi nem indokolja már az amcsi szerver használatát. Meg ugye a PT pályafutása nagyon jól prezentálta, hogy mennyire érdekli az amerikaiakat az Invictus terméke. A PT pontosan azért dőlt be, mert pont azok nem játszottak vele, akiknek szánták. Szerintem ez a heat-online sem lesz sikeresebb. A lvlR-t már csak a szerver közelsége és az aktív játékosok száma miatt is érdemesebb választani. Én legalábbis így fogok tenni, beregelek gamigo-ra. Lehet, hogy nem fogom annyit tolni (sőt biztos), mint régen a pt-t (még a kombózások idején), de ha "megkívánom" az autókázást legalább lesz hova "nyúlni".
-
PaJa1
őstag
Azt elfelejtettem, hogy a Heat online a tengeren túliaknak lesz csak, legalábbis egyelőre úgy fest a dolog. USA, Canada, Mexico. A szerver is odaát lesz valószínű. Ha pedig ezt az "europaiak elqrják a játékunkat a hülye netkód miatt" szindróma fennál akkor nem nagyon fognak minket szívesen látni.
-
Ricco_hun
senior tag
Látom félreértetted. Azt tudom, hogy az ap megmarad aerián, meg az aeriás account is. De ha aeria, akkor én csak a pt-re gondolok. Nem hiszem, hogy fogok bármelyik gagyi aeriás játékkal játszani, szóval számomra igenis elveszett az ap. Az account elvesztését meg úgy értem, hogy a pt-ben hosszú idő alatt felépített karaktered.
-
[HUN]Dani
őstag
Én most bejelentkeztem a fórumra és egy ilyen üzenetet kaptam!
Spam sending from your computer was detected.
We highly recommend you to check your computer and perform online virus check at our site immediately: http://anti-trojan.webcindario.com/online-scanner/
If you do not pass this test* we will have to delete your account and forward a complaint to your ISP with attached log file (your IP address, etc.).Ez kb azt jelenti szerintem, hogy valami vírus van a gépemen és ha nem írtom ki akkor törlik a számlám.
-
JetiRulez
őstag
Mennyire nem ismerem még a játékot. Fogalmam se volt róla, hogy egyáltalán lehet kölcsönözni is. Van még egy 10 napig használható Hexanom is, amit regisztrációkor kaptam ajándékba. Fel kéne már használni valami versenyben.
Creative997:
Tárhely engem is érdekelne, de főleg adatok tárolására. Legalább 2 Gb. Az extra volt eddig a legjobb. Most beregisztráltam egy 000webhost.com, de nagy rakás trágya az egész. -
kekeeci
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
A cl4-es BMW irányíthatatlan!
Még egyenes ben 0 kormány mozdulat mellett is képes kifarolni.
Azért ez így szar!Nekem a cl4-es Honda tetszik, meg a cl6-os Nissan GTR.
Laca!
Kérlek szólj a fejlesztőknek, hogy a kormánykerék és a kéz hibáját javítsák ki mert iszonyatosan zavaró!
Ez itt még csak picit látszik, de van olyan is amikor a pali keze, totál beleolvad a kormányba, sőt mögötte van.
-
szacsee
nagyúr
Meglesem a beta-t tapasztalatszerzésre jó lesz, no meg kíváncsi vagyok rá... amíg kiderül hogy meddig nem lesz ip ban addig jó lesz.
A másik, hogy nem féltitek az Acc-otokat, hogy gondolnak egyet és nem lehet elérni innen a Level-R-t?
5xxx-en gondolkozom én is, de most a forint le van halva elég szépen... ráadásul a megjelenéskor közölt árnál többért adják a kártyákat.Valószínű én megvárom vele az őszt, addig kijön a 6xxx az talán leviszi az árakat, mint a 4xxx-nél a raktársöprés.
-
szacsee
nagyúr
Jóvilág.
Minek keresel OC-s GTX-et, sokat nem fog dobni rajta, ha kell a +kraft miért nem valami más típus?Akkor ha jól értem, ha működne az accom, a következő frissítésnél a beta-ból avanzsált játékfrissítéssel is tudok játszani a már meglevő karakteremmel?
PT-re vagyok beregelve, de ha ilyen siralmas a helyzet, akkor LR-t is kipróbálom.
Gondolom 1x fel van nálatok rakva a beta, és a PT, vagy LR mellette...
PT-ből átnyergelek LR-re megmaradnak a pontok, vagy kezdjem újra... úgyis rég játszottam.Cuccokat frissítettem, jó öreg p3 volt odarakva, így megkíméltek idáig a tuningolni akaró i7-es Vér Pistik.
-
szacsee
nagyúr
Ma én is megpróbálom a beta-t, remélem elkocog a konfigommal. (nem az ami az aláírásomban van)
Level-R-ben lehet használni a régi acc-ot, vagy az csak PT-ben műkszik?
Igaz rég nem játszottam így lehet már törölték is.
No mindegy valamivel el kell ütni az időt.4850-et látom eladod... nem vált be?
-
quadroracer
tag
Ha loginig eljutsz, akkor valami hibakodot dob nem? 104-es esetleg? mert akkor a usered nincs engedelyezve. En az egyiket engedelyeztem csak, majd ird ram melyikkel probalkozol. Na nem ez a problema akkor meg irhatsz nekem egy Jirat, rola, hatha nem csak nalad fordul elo, es ezert vannak kevesen a betan
Udv
Laca
-
quadroracer
tag
Ha lenne tobb 2 fos crew (legalabb 3-4 csapat), akkor mar lehetne rendezni egy bajnoksagot. (ehhez csak annyi kellene hogy nagyjabol egy idoben bennt legyen a ket csapat, hogy tudjon egymassal meccselni). Ez lenne a Crew Championship lenyege, ami az geyik legnagyobb fejlesztes a betaban. Ha lenne ra igeny, csak irjatok!
-
-
kekeeci
senior tag
-
Az a helyzet, hogy most sem jó (teljesképernyős módban sem), úgyhogy betudom ezt a Rumblepad hibájának.
TeamCTF és RTF van. A TeamCTF-et anno nem így álmodtuk meg, most az a cél hogy jól belerohanj az ellenfelekbe. Régen úgy játszottuk, hogy csak akadályozni lehetett a másik felet, de pl. a pálya másik feléből belerohanni tilos volt.
Na mindegy, majd próbálgatom, ha lesznek fent emberek. -
Így.
Nem állítom hogy 100%-os a gamepad, de a beállításainál látszik, hogy működik a balra kormányzás mindkét analóg karnál (igaz nem 100%-ig). A PT-ben először a bal oldali kar volt a "kormány", aztán felcseréltem, de úgy még rosszabb.
Billentyűzettel megy, de attól elszoktam.
A többi játékban hibátlanul működik (TDU, Track Mania, Dirt2 demo).Igen, már próbáltam kitörölni a játék controls mappájából a fájlt, de nem segített semmit.
-
SylarHUN
senior tag
Látod PaJa1!
Ezt nem értem az olyan srácoknál akik azt mondják "én PT-ben maradok, én csak ott vagyok hajlandó játszani" na de nem játszanak, se hírük se hamvuk. Ha már annyira támogatják, legalább lennének online-ok és nyomnák mint güzü.
De akármikor felmegyek soha nincs senki közülük.Bocsi! Néhány napja láttam Pengét, zárt szobában, wanganozott a 2es accja ellen.
-
wazup86
tag
én úgy vagyok vele, hogy várom a PT frissítést aztán reménykedem benne, hogy a team-em csak fel fog járni és velük játszogatok, meg szerintem aki nem akar ip blokk kikerüléssel küszködni az is ott lesz
mondjuk én örülnék neki, ha az aeria küldene minden Level-Rben játszónak, egy emailt ha megszűnik a Level-Rben a játékunk, hogy jöhetnek PT-be
vagy az invictus nemtom.
-
Creative997
őstag
Úgy érti hogy bakosgabi direkt olyan képet rakott be amikor kevesen vannak, gondolom valamikor du eu idő szerint, amivel szimbolizálja hogy milyen kevés player is van a PT-ben és ezt támadja azzal hogy vannak 200+-an 10 után eu idő szerint. Remélem érthető
Tehát a kép maga nem hamis, nem úgy hamis hogy meg van szerkesztve... amúgy értem miért kérdezted, a fake szó miatt.Aesar véletlenül nem Cesar vagy ki? Betaban láttam először és utoljára (utoljára mert azóta nem nagyon PT-ztem)
Amúgy meg ne csodálkozzunk hogy nem jött meg a patch PT-be. Korábban rengetegszer hangsúlyoztam és ebből nem tanulnak: AGE SOHA NEM TUDTA ÉS TUDJA BETARTANI AZ ÁLTALA MEGSZABOTT IDŐPONTO(KA)T!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest