- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Mark
csendes tag
-
Attka85
tag
válasz
[HUN]Mark #26693 üzenetére
én csak ide kürtöltem be ezt a fórumba...nem adtam ki innen, de nem hiszem, hogy én "váltom meg" a játékot...ha meg ennyire hallgatnak rám, akkor lenne jópár ötletem a játék fejlesztésére...---MÁS: szerintem ez taktikai húzás volt az AG részéről, hogy nem kellett nekik patch, bár lett volna több is, valószínű arra játszottak, hogy inaktívak lesznek sokan(be is jött) és törlődik a profiluk, accountjuk, tehát kezdhetik elölről és bevételi források keletkeznek ezáltal...DE: ott hülyéskedték el AG-nál, hogy a pókeres alkalmazáson korlát nélkül lehet(-ett) AP-t nyerni...hát persze hogy nem veszi senki az APjüket, ha ingyé is van...hatalmas öngóóól...most meg kapálóznak, nem tett jót az ip-ban, de ha a területi lefedettségét nézzük az AG-nek, azért nem pici területről van szó: Kanada, USa, Magyaro....ember lenne, (lesz is) csak egy jó patch kell, amit egy bugmentes Kitty el is hozhat nekünk...szóval Bétára fel! Ha nincs senki, akkor tesztelem a missiont és egyebeket, esetleg megkérek valakit jöjjön már be segíteni... Na mostmár kicsit hosszú lettem, de talán nem minden égbekiáltó hülyeség, amit írtam, ha igen, akkor bocsánatot kérek
-
csige791
tag
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Mark #23399 üzenetére
Sokat vártunk mire elindultunk, mire lement a CTF, Sim verseny előtt nem láttalak, kerestelek.
Vasárnap du-estefelé kéne szerintem folytatni de még tegnap este leírtam
TA draft - egyszer draftoltam URC-vel vagy mi a crew nevük, 5en draftoltunk akkor, nagyon durva volt és nagyon gyorsak voltunk, aztán én később álltam ki tankolni és leszakadtam tőlük úgy hogy ők nehezebbek voltak. Gyakorlás kérdése az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Pro Controller (2db)
- LG OLED G2 Eladó - 55 colos
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest