Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
superfinest #26981 üzenetére
Ez mért érték, vagy a szolgáltató által megadott??
Amúgy melyik szolgáltató?? -
PaJa1
őstag
válasz
superfinest #26981 üzenetére
Annak is elégnek kellene lennie.
Engem egy 8 éves konfiggal lassu otthoni nettel sem dobált ki.
Meg jó lenne tudni melyik verzióról beszélsz - vagy csak átsiklottam felette? -
kekeeci
senior tag
válasz
superfinest #26979 üzenetére
Milyen neted van?
-
Hokitojas85
tag
válasz
superfinest #26976 üzenetére
Érdekes, engem soha nem dob ki se a liveról se a bétáról, mindíg betölt, pedig töltök is közbe... az hogy egy játék nagyobb, az nem jelenti azt hogy grafikailag jobban terheli a gépet, sem azt hogy futáskor több memóriát használ... a WOWhoz személy szerint volt szerencsém és a grafikája a területek 85%-ban életlen elmosódott, homályos. Csak a magas szintű helyek tetszettek. Mondjuk Blizzard nem a grafikáról volt soha híres.. hanem az animációkkal (video).
-
TapsiHapsi00
csendes tag
válasz
superfinest #26972 üzenetére
Melyik szerverrol dob ki mindig superfinest?
-
PaJa1
őstag
válasz
superfinest #26966 üzenetére
Billel elég szögletes lesz
Nevet cserélj. Lehet, hogy új account kell majd hozzá, mert a mostanival kihagytad a névválasztós részt. -
PaJa1
őstag
válasz
superfinest #26961 üzenetére
Az már nagyon poros, majd 2 éves... azt se tudom melyik pálya.
Meg inkább CL5ben autóztam mikor nyomtam neki, ott voltak jó eredményeim, de azok nem kerülnek be a topba mert morellóval gyorsabbat lehet menni. Amúgy a Panamával is sokat mentem, Hexannal meg rengeteg driftet nyomtam
Amúgy nem vagyok egy lassú dögde már rég nem hajkurászom a körrekordokat. Még amikor az RX volt a csúcs akkor toltam elég keményen, majd míg meg nem változtatták a billentyűs irányítást akkor a Panamának toltam ki a szemét. Mióta megvan a kormány azóta nem is mentem Live szerveren körrekordért, max egy osztályon belül vagy adott autóval sikerült megdönteni az ottani legjobbat.
Amúgy most ti melyik játékba szervezitek a megmozdulást?
-
PaJa1
őstag
válasz
superfinest #26958 üzenetére
Ha nem lesz majd bugos egyszer az lesz a nagy nap.
Segíts a bétában megtalálni a bugokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged