- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila752
csendes tag
válasz
Gogodj #28936 üzenetére
Helló Gogo.
Elnézést kérek a többszöri írástól az érintettektől.
Csak a kedvencem lett ez a program, és a Destroyer a kedvenc autóm benne.
Nem véletlent, hogy azzal mindig megyek. Végülis szerintem meglehet oldani Offline módúba is, ha akarják. Bár ők értenek hozzá. De, ha Online módúba csak egy ideig tudnak menni, jobban megérné Az NFSU2-höz hasonlóra megcsinálni, és pénzük is lenne belőle. Én mint mondtam nemértek hozzá. Csak egy ötletet probáltam adni. Így ha az megtörténne, megmaradna a kedvenc autóm, nem veszíteném el. Szerintem megfontolandó. Nem? -
Gogodj
tag
válasz
Gogodj #28927 üzenetére
csak azt nem értem. mikor kijött maggie nagypofival irták hogy alpha stádiumba van és ne aggódjon senki mert jön a frissités és minden bug megoldódik. erre most idevágják hogy nincs pénzük meg fedezetük fenntartani az egész játékot. és ezt 1 hónapja még nem tudták. hmmm.....
a legidegesitőbb az hogy valaki még éjjel is driftelt hogy minél elöbb meglegyen a kocsi a fejlesztés stb stb stb. és akkor most Bökheti.
ennyit erről.... mindig minden jót el kell @ni -
Amur
addikt
válasz
Gogodj #28842 üzenetére
jaja, CTF és Drift a két kedvenc.
Driftnél tényleg lehet class5-6-os drift járgányokat is alázni egy sima miyato wizzel ha tudsz.
Persze bőven kell nyomulni hogy a sebességből adodó hátrányt ellensúlyozza az ember(pl. azzal hogy hiba nélkül végigdrifteli a full versenyt megszakítás nélkül) -
kekeeci
senior tag
válasz
Gogodj #28820 üzenetére
Ezt akkor passzolom, nálam a működő HO frissítette magát automatikusan 'erre'.
Azt azért nem értem, hogy ha a sok csili-vili 9-10-es kategóriájú autót (F1 MD-57, Nissan Skyline GTR, VW Nardo, BMW M3 GTR, TA Thunder) sikerült belegyógyítani ebbe a verzióba, akkor az újabb pályákat (Nürgenhoch, Kanagawa Mountain) miért nem?
Azt tudja valaki, a migráció meddig működik - az egyik ismerősöm külföldön van, és lehet hogy nem szeretne lekésni róla.
-
quadroracer
tag
válasz
Gogodj #26943 üzenetére
Szivesen segitek ha tudok vmiben. Pl arra gondoltam csinalhatjatok a versenyt eventben is, alap autokkal ha az van mindenkinek, nyeremenynek meg beallitok egy egy nagyobb classu autot, es utana mindenkinek lesz egy nagyobb classu autoja, igy tudtok nem kezdo kocsival is versenyezni. Csak szoljatok (itt a forumon)! Egyeb keresek is johetnek, ha tudok segitek!
-
-
quadroracer
tag
válasz
Gogodj #26865 üzenetére
Sajnalom hogy ilyen szenvedos a frissites a neted miatt. Ha lefrissultel, es van felhasznalo nev is regisztralva, csak irj ram privatban egy login nevet es engedelyezem a belepest. Karpotlasul a szenvedesert kuldok neked egy Evot, hogy arra mar ne kelljen koltened.
Udv,Laca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Microsoft Excel topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged