- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quadroracer
tag
válasz
-Draco- #26723 üzenetére
Az evot megneztem, nalam jo. Azt hiszem az lesz a gond, hogy 70-es szint kornyeken unlockolodik ki.
Remelem kiprobaljatok az uj TA kocsit. Kivancsiak vagyunk a velemenyekre!Mara sajna ennyi volt az engedelyezesbol, legkozelebb holnap tudok uj usereket beengedni. Tovabbra is eleg ha ramirtok itt privatban, es igyekszem minel hamarabb intezni
Udv,
Laca
-
SylarHUN
senior tag
válasz
-Draco- #26503 üzenetére
Szerencsére én kivárásra játszottam és nem költöttem 1 fillért sem rá.
De mivel már kb. 2 hónapja játszhatunk LR-el, így joggal, megfordult a fejemben, hogy ez már így is marad. Fontolgattam a pénz beleölést, de az új hírek hallatán, már le is tettem róla.
Lesz ami lesz, játszunk azzal ami marad.Végül is PT-ben, már meg van az összes kocsim, van fölös 3milla rp-m, 44 a szintem, futottam 6000 futamot és amennyiben valóban jön a frissítés és persze ezzel 1ütt a játékosok is visszatérnek, akkor az lesz a legjobb.
Azért az is milyen?
Évekig költöttük az aeria kasszájánál (mint kiderült, teljesen jogtalanul fogadta el az aeria az európai játékosok pénzét), erre jött az ip-blokk, visszakunyiztuk magunkat, válaszképpen a nagy hercehurcára 6 hónappal később a gamigo kivette az ip-blokkot, megnyitva az egész világ előtt a játék lehetőségét. Erre mire már szépen mindenki berendezkedett az LR-ben és akár még költött is a dologra, vissza hozzák az ib-blokkot. Akkor most meg a gamigo fogadta el jogtalanul az idéglenesen feloldott területekről a pénzt.
Mert azért az nem volt kiírva a gamigo oldalán, hogy kedves világ összes játékosa most próbajelleggel megadjuk mindenkinek a lehetőséget 1 hónapra, hogy kipróbálja a Level-R nevű játékot. De mindenkit kérünk arra, hogy ne költsön ezalatt az 1 próba hónap alatt a játékra.
Vagy a nem engedélyezett területekről alapból nem lehetett volna rendelni GP-t. -
Gaz 78
aktív tag
válasz
-Draco- #26441 üzenetére
A legtöbb játékos a saját előítéleteinek a rabja és inkább kilök mert azt feltételezi,hogy te vagy én vagy más kilökné őt ha megelőzne.
Olyan szobákkal találkozni rendszeresen,hogy Clean Drive,Fair Play és mégis megy a roncsderbi.Nincs rá reakció az adott szobában a roommasterek felől.Dehát mit tudunk tenni...
Aki tudja,hogy az adott futamon bűnös volt az a meccs végén gyorsan elszivárog mert tudja,hogy kick lenne a vége.Az lenne a legjobb,ha ghost on lenne szélárnyékkal mint az eventeken
-
quadroracer
tag
válasz
-Draco- #26341 üzenetére
Sziasztok!
Ennek a kifagyasnak megtalaltuk az okat, remelhetoleg a beta indulasakor javulni is fog. Egyenlore annyit tudtok tenni az elkerules erdekeben hogy a betaban a nyelvet magyarrol allitsatok at angolra vagy nemetre, a lenyeg hogy ne magyar legyen.
Egyenlore ennyi a megoldas.
A problema reprodukalasert big thx Benedicht-nek! -
hugoagagyilo
tag
-
PaJa1
őstag
válasz
-Draco- #26163 üzenetére
Neeeeem. Ilyenre nem is gondoltam. Nem feltételezem az OBHUN tagjairól, a szavazás szervezőről, hogy módosítaná az eredményt. Magának a szavazásnak a létét kérdőjelezem meg, nem elég reprezentatív.
Amúgy, a németeknél a TNAm még mindig ban alatt áll, a driftes eventre meg eddig 3 jelentkező van.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
-Draco- #25869 üzenetére
Sajnos a folyamatra gondoltam, amit mindenki lát. Már egy jó ideje csak folyamatosan csökken a létszám (okokat tudjuk), illetve frissítés sincs semmi. Remélem, hogy még sokáig tudunk majd PT-zni, de egy "kis" aggodalom sajnos van bennem. Szerintem nem vagyok vele egyedül
Azért a leárazást persze szeretettel várom, és bízzunk benne, hogy nem csak az utolsó cseppeket facsarják ki a játékból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest