- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
válasz
szacsee #26790 üzenetére
A PT és az LR két külön játék, két külön kiadóval. Ebből kifolyólag a szervereknek és az accoknak sincs semmi köze egymáshoz, ezért oda is regelned kell, és újbol kezdened. Viszont nem tudom, hogy egyáltalán be tudsz-e még oda lépni. Egy ideig nem volt IP ban, de lehet, hogy most csak trükközve jutsz be.
-
PaJa1
őstag
-
Creative997
őstag
válasz
szacsee #26777 üzenetére
A játék bétája, az hogy LR vagy PT néven fog e futni a kiadóktól fog függni, de ide a bökőt hogy előbbi hamarabb ki fogja adni.
Tegnap felnéztem bétába, pezsgett az élet, keményen egyedül voltam. De az R35 az odab@sz! Meg a másik, az az új TA gép is. Ember híján módokat nem tudtam tesztelni.PT vs. LR.. Már nem nyomattam utóbbit több mint fél éve, de lehet még több ideje, előbbit se 3 hónapja, de most nyáron úgy érzem nem is nagyon fogom. Úgy tudom LR blokkolt lett újra, PT-be meg kevesen vannak, nem tudom.
Ja és köszönöm a gratulációkat. Habár ez még csak alapdiploma, még kell 2 év.. De megszenvedtem ezzel is.
-
Creative997
őstag
válasz
szacsee #20855 üzenetére
Én azt mondom inkább teszteld le Alapaosan őket mielőtt megveszed valamelyiket.
A Harpoont csak fullosan ismerem, nem próbáltam még stock állapotban, de gondolom elég gyatrán kanyarodhat, fullon is van kivánnivaló e téren, csak lassabban kell bevenni a kanyarokat.
Sok nagyon gyors playert láttam Forte-val nagyon jól menni, de sokan nem szeretik. Én nem tudom, nem használom. -
Creative997
őstag
válasz
szacsee #20853 üzenetére
Sokan panaszkodnak rá, mások meg elég jól kezelik. Shop/Test Drive-ban teszteld le. Bármilyen tuningot rárakhatsz és balancot is. És nem mellesleg a legdrágább class5. Én speciel nem használom, megvettem mikor kijött és nagyon bejött, miután feltoltam maxra már nem annyira. De elvileg egy egész jó kis gép, a GT liga gyakorlásnál nagyon jónak tűnt.
A Harpoon 150k-el olcsóbb és piszok gyors, kivéve nagyon kanyargós pályákra. És sokan mondják (már írtam feljebb) aki Harpoon-t használ az cheater
És még van a Buggy, hamar vége a futásának alacsony végsebessége miatt, így gyors pályákra nem alkalmas egyáltalán. De nagyon fürge, a legjobb kanyarodása van minden autó közül, viszont lassan gyorsul és drága is. -
Creative997
őstag
válasz
szacsee #20775 üzenetére
Én mint Sim racer mondom a stallion egy nagyon jó verda, minden módban, minden pályán felveszi a kesztyűt, bármilyen class4 ellen (talán az S2000 jobb és az MR-2vel egy szinten mozog). A Harpoon is a legjobbak között van a kategóriájában, Sim autó, de egy serpentinen vagy mudon nem tudja megverni az Evo-WRX párost és más módban nem igazán érdemes használni (még drag-ban de az kihalt). Nehezebben is kanyarodik de kompenzálja a gyorsulása és sebessége.
A két autó közötti árkülönbség 185k RP.
Én azt mondom hogy minden classban legyen autód! Hogy melyiket veszed meg előbb a te döntésed. Szerintem első szekcióban egy játékosnak legyen: starter class1, Corall, Cobra, Stallion, Harpoon, Panama. Aztán Hexan, Destroyer v Phoenix (kinek hogy jön be), Forte. De ez az én véleményem szerint.
Ha meg időd legnagyobb részét TAban töltöd vegyél Pro-t. Habár nem nagyon TAzok, nem tudom mennyien nyomatják Pro szobákban. -
Creative997
őstag
válasz
szacsee #20767 üzenetére
Erre én is gondoltam de akkor átadom neked.
Én most egy elég nagy projecten dolgozok, egy másik listán, bemutatón.
Szerk: Jó, de mi több mint egy éve toljuk, Paja 4 hónap múlva 2 tehát... És jelen körülmények között piszok nehéz lesz a fejlődés. (Én úgy gondolom a régi szép időkben sokkal élvezetes volt játszani, fejlődni és voltak kiskapuk
) De én azt javaslom ne nézd az XPt, koncentrálj arra h szép lassan szedd össze az RPt az aktuális kocsikra és tuningjukra. Legfőképpen pedig h keress barátokat, akikkel faján elvagy. Mert ha csak úgy tolod, meghal a játék számodra. Akár külföldiek, akár magyarok.
Had: Challenge mód azért lett kitalálva mert APt is lehet nyerni ott. Persze challenge ticket kell hozzá, 5AP egy darab, 24AP 5. Min 4 ember kell hozzá és az első viszi a ticketek összegének asszem 80%át. 4embernél ez kb 14AP jelent ha nyersz.
-
Mariann294
őstag
válasz
szacsee #20755 üzenetére
Hát igen...
Én rengeteget kombóztam főleg az utóbbi honapokban.Amikor elkezdtem a játékot mindig CTF-eztem,aztán meg drift és utánna explorer.És rengeteg kombó.Igy viszonylag könnyű volt a fejlődés,főleg ha épp adtak ajándékot is. (Csaj,vagy 2x RP)
De most..Nagyon nehéz fejlődni...
Mondjuk én már hónapok ota alig vagyok fennt.Néha ha eszembe jut olyan 2 hetente egyszer felnézek,vagy ha éppen van valami event akkor...
A haverok miatt nem töröltem le a játékot.
Egyre rosszabb ez a játék.Eleinte nagyon teccet,ÉLMÉNY volt vele jáccani de most.. -
Creative997
őstag
válasz
szacsee #20747 üzenetére
Kevesebb a núbiai a Pro szobákban de abból jóval kevesebb is van.
Igen érdemes használni a váltót manuálisan, 5.-6. fokozatoknál. Főleg taktikai okokból kifolyólag. 5ösben repesztesz de gyorsabban fogy a benzin, 6osban fordítva. Én a draftnál sokat kapcsolgatok, ha egyáltalán TAzok..
RP gyűjtésre jelenleg a Sim drift a legalkalmasabb szerintem, de tesztelek még 1-2 dolgot.
Mi a neved a játékban? Ha gondolod keress meg és dumálhatunk ott is. -
Creative997
őstag
válasz
szacsee #20619 üzenetére
Az nem tom mi a túró, de tuti hibás ott valami vagy passz. AG Fórum/Store ott van Paypal barátibb áron
Egyébként üdv itt (is), hamarosan belépek én is, mondd a nicked lajos és talizhatunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest