Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Ghostface #188930 üzenetére
Amúgy üssed őket. Ilyennél vissza szokták adni a pénzt walletbe, csak nem szívesen teszik, így szekálni kell a supportot.
Nekem egyszer egy DQ 11 refundot sikerült 2 hétnyi "anyázással" elintézni, ugyanis a megejenése után több mint 1 évvel szétesett a játék grafikája Ps 4 Pro-n, ha FullHD Tv-n játszott vele az ember (bekavart valamit a checkerboarding, aminek nem is kellett volna bekapcsolnia ilyen felbontáson). Annak ellenére húzták először a szájukat, hogy az SE is elismerte egy Twitter bejegyzésben a hibát, amit nem voltak hajlandóak javítani, mert szerintük a Pro konzolt szinte mindenki 4K Tv-vel használja
A support próbált azzal jönni, hogy nem fizetik vissza az árát, mert, hogy letöltöttem és játszottam vele. Mondjuk arrra már nem tudtak mit mondani, hogy ha nem így lenne, akkor nem tudnék a bugról, és ugyan miért is zaklatnám akkor őket. Szerintem egy idő után rámuntak és inkább fizettek
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Riasztó topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest