Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem is a GTAV van benne tartalom meg lehet lötyögni. Azt vettem észre, ha valami komolyabb játékkal játszom késő éjszakáig agyilag annyira felpörget hogy nem tudok aludni. Ezért előveszem a GTA-t semmi mást nem csinálok, csak végigautózom az autópályát és lenyugtat...
-
xkoti
senior tag
Nézegettem a játékot holnap veszem is meg.
Valóban gyors voltál adom is a pacsitmrThomi : A csöndesebb PlayStation 4 Pro CUH-7200.
Mivel nem voltam benne biztos, így utána kerestem neked :
A cikk mérései szerint az új sokkal csendesebb, mint a megjelenéskori verzió, amelyet néhányan csúfondárosan „jet engine” azaz „sugárhajtómű” PS4-nek titulálnak. Míg az utóbbi zaja jellemzően 50 – 55 dB között van, az új verzióé 44 – 48 dB. A cikk megállapítja, hogy: „A hirtelen, csikorgásba váltó ventilátor zaj már nem jelent problémát, és […] eltűnt a CUH-7000 hűtőrendszerének magas hangú és bosszantó szűkölése.” -
headhunter86
senior tag
PSN Profile HeadHunter860806
Kicsit sokat VR-ezem mostanában -
BoneDragon
veterán
Anno próbálkoztam a DS1-el, de nagyon nem jött be. Legelső boss után töröltem is a gépről, ami a játék első 5 perce.
Azt viszont nem értem miért csinálták ilyen nehézre a BB elejét. Nagyon messze van a 2. lámpás, amit én ki is hagytam és a 2. bossra mentem rá, utána vissza az elsőre. Azután meg 5 percenként volt 1 lámpa, amit nem is értettem. Biztos ezzel akarják elijeszteni a kezdőket. -
BoneDragon
veterán
Hogy ha már a régi kommentedben szóba került a Bloodborne... 2 napja kezdtem el, imádom, de közbe utálom is. Harmadik bossnál tartok, valami vérdög és nem is a nehézséggel van baj, mert elsőre majdnem megöltem, hanem azzal hogy nincs semmim. Ott hever a bossnál 25k echom és nem tudok vele mit kezdeni, mert se potion, se papir a fegyóra, se semmi... Szóval, vagy nekiállok farmolni és bukom azt a jó sok echot vagy megprobálom poti nélkül még 2000x.
Tegnap majdnem falhoz vágtam a kontrollert, szerencsére a párna felfogta...
Ennek ellenére várom, hogy újra játszak vele.
-
Bad Pritt
félisten
Az úgy akkor kiadja valszeg.
Persze, impulzív vásárlás volt, nem volt se játékom, se PS+-om, se semmim, az meg ingyen volt és mindenki dicsérte, hogy milyen jó a konzolport (amúgy tényleg az).
Sőt, iPad-en is az volt az első játékom. Old habits die hard.Mondjuk hogy reggel 6-kor mégis milyen trofikat voltam képes megszerezni az rejtély.
-
Madwe
nagyúr
De ugye látod, h ez csak annyi h megnézi a legjobb meg legrosszabb címet ami alapján ad egy középértéket majd megnézi hány játékot adtál ki, az alapján meg kategoriába tesz? ennek semmi értelme, mert ha volt egy szar játékod de amugy minden más tökéletes volt akkor is hátul végzed. Semmiféle középérték vagy akármi nem volt csak a szélsőségek összehasonlítása.
Ez kb egy olyan rangsor, h kinek van a legkevésbé szar játéka a jobbak között, vagy nem is tudom értelmesen mit lehetne erre a logikára húzni
-
-
NyMRooD
őstag
De most is jó nekünk, csak ha fej-fej mellett haladnának akkor a következők közül megvalósulhatna pár:
- olcsóbbak lennének maguk a gépek
- a háttér szolgáltatások (store és ps+) jobbak lennének, több funkció, több szerver és jobb szoftver
- talán lehetne itt is BC (de legalább is nem vetették volna el rögtön)
- PSNow elérhető lenne Magyarországon is, minőségibb játékokkal és olcsóbban (olcsóbb lehetne ha csak a játékok kellenek a streaming meg plusz pénz lenne)
- még több exkluzív cím
- jobb hűtés
- bár milyen fittyfene amit az erős versenyhelyzet miatt kikényszerített innovációnak köszönhetnénk.Attól, hogy valami jól működik, még működhet jobban is
szerk:
(#185509) storm3: Én nem találom a menüt lassúnak, de lehetne gyorsabb, viszont ez szerintem nem hardver hanem optimalizálás kérdése, ez is olyan amit egy kiegyensúlyozottabb verseny megoldana. A többiben egyetértek veled.
-
Carlos Padre
veterán
Várjál még ezzel, épp most olvastam, hogy a Sony eldobja az elmúlt 20 év minden fejlesztését és a PS5 diszkrét GPU-val jön, különálló memóriával a mostani egységes helyett, mint egy mezei pécé. (lol)
Amúgy szerintem a következő gen a Gamepass vs PS Now párharcáról szól majd, amiben az MS megint nem áll jól egyelőre, nem véletlenül akciózzák orrba-szájba, vagy adják a GP kupont hamburger mellé.
-
hitchins
őstag
Hat azer van mikor szivat. Pl fifanal nem egyszer tapasztaltam vannak olyan meccsek amikor nagyon lejt a palya. Csak hogy a legdurvabbat mondjam hiaba szoktettem az emberemet es volt 2 meter elonye egyszeruen utolert a vedo mert helyben futott a jatekosom!!
Igazvez nem a mostani fifaban volt. -
30z.Samu
félisten
Csak kérdés, hogy ezt hogy kell értelmezni. Továbbra is készítenek olyan játékokat, amik csak PS-re jelennek meg, vagy most már minden amit csinálnak az multiplatform lesz?
(#185469) .LnB: Nem lét kérdés, de azért jó, ha van.
#185468) nemorino: Arra is kíváncsi leszek, hogy a megvásárolt stúdiók PC-re is fognak-e fejleszteni vagy az MS úgy gondolja hogy lesz ami only Xbox?
-
lehet nem jó kifejezés szivat (nem is a bloodborne-re értett itt nem érzem ha csak az nem szivatás hogy mindig újra kell csinálni de ez se zavar) Vaslzeg a pulzus annak volt köszönhető, hogy teljesen váratlanul ért hogy ennyire "jól" megy és izgatott lettem.
Gascone-t emberibb mérete miatt verhetőbbnek gondoltam bár csak egyszer próbáltam
-
ezt csináltam én is. A clericnek úgy mentem neki, hogy csak egy próba. miután kinyitottam egy kaput nem volt már messze (ez milyen zseniális tényleg a város felépítése) Igazából csak grindeltem, fejlesztem a karaktert hátha úgy majd jobban fog menni. Qrva nagy amikor mondjuk 5k blood echoval befordulok egy sarkon aztán inkább mégse
Vagy ha mégis akkor vissza kell menni újra
Clericet kétszer próbáltam, meg találkoztam a Gascone atyával, az első körben verhetőbbnek tűnt, de ott nem volt potim. Lehet ha pár molotov van nálam a cleric meglett volna tegnap.
psfanboy: nem értem én se mert nem szeretem ha egy játék szívat, de ez tegnap beszippantott
Pl. tegnap befejeztem a Uncharted 4-et de ott már idegesített hogy keltem feküldtem. Korábbi részekben még a nehézséget is levettem
Seth: abszolút megértelek
-
RangerFox
veterán
Spec Ops: The Line spoiler
Az alapsztori tömören annyi, hogy egy 3 fős elit egység egy küldetést kap Dubai-ban. A főszereplő (akit te is irányítasz) ennek a csapatnak a vezetője. Elég kemény menet lelkileg a játék... Bemelegítésnek civilek és hadifoglyok sorsáról kell döntened, aztán látod az emberi kegyetlenkedés nyomait a háborúban (felakasztott, csonkított holttestek stb.). A játék egy pontján lebombázol egy tábort, aztán végigmész rajta, látod a haldokló embereket akik segítségért kiáltanak... Aztán kiderül, hogy civilek és a saját katonáid voltak, látsz egy anyát, karjaiban a lányával, összeégve és ezt a játék az arcodba tolja... Ezt simán látni kell... Rengeteg ehhez hasonló jelenet van benne... Az egyik csapattag besokall, a másik meghal, végül egyedül maradsz, nem tudod eldönteni mi az igazi és mi káprázat, megjártad a poklok poklát, a végén pedig dönthetsz, hogy megölöd magad, vagy szembenézel a valósággal... Ha az életet választod, megérkezik egy mentőcsapat, akik segítenek neked. Dönthetsz, hogy leteszed a fegyvert, és velük mész (ez a kedvenc endingem, a végén a párbeszéd nagyon üt), vagy mivel annyi embert megöltél és annyi szörnyűségen mentél keresztül, fegyvert rántasz a saját embereidre, és végül te magad is gonosz leszel. Vagy úgy is lehetett értelmezni, hogy egyik morális döntés sem számított neked, se az, hogy kire lősz, mert a küldetés alatt megőrültél, és csak a gyilkolási vágy hajtott.... Ez a 4 ending, egyszer érdemes megnézni... Több éve játszottam végig, így emlékezetből, este fáradtan nem tudok ennél összeszedettebb beszámolót adni.. -
nemorino
tag
Én egy kézzel vettem ki a lemezt, és adtam neki a barátomnak, miután Father Gascoigne vagy 20x kinyírt úgy, hogy egy centi életereje maradt. Talán ma már jobban menne, mert jobban megszoktam a kontrollert, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy BB-t játszak, amíg létezik más játék is a Földön
-
igen ez az ja bal oldalról kellett kerülni. Ott van egy csomó falusi meg pár kutya.. Meg a drabál fazon.
Aztán jött az a rész amikor több emelet volt a legalsóra már nem kellett volna "lejutni"
xkoti: ez is benne van a pakliban. Mármint hogy nem fog menni. A cigit már letettem 1x éve egy bloodborne kevés hogy visszaszokjak
-
van a máglyánál egy nagykapu, azon túl meg a tér. Ott egy Solomon Grundy forma. Na azt valami csodával határos módon megöltem, de után leestem a csatornába
mondjuk az első dagadék a kapu mögött megölt vagy 10x. De amúgy qrvára élvezem a feltérképezést, csak félek hogy 100-jára már nem fogom.
-
penge111
addikt
-
-
-
penge111
addikt
Lost Odyssey:
, sajnos ez a csoda csak xboxra létezik, a világ legjobb jrpgje számomra![OFF]Lirum halála
Final Fantasy VII: nem viccből a világ egyik jrpg-je ez kéremAeris halála
FF VII Crisis Core: , ezen bizony anno én is elpityeregtem...Zack halála Én ezért imádom a jrpgket, rengeteg megható, érzelem gazdag jelenettel vannak tele, és többségük története is komoly fordulatokban bővelkedik.
-
Xaels
félisten
Mindfuck cucc úgy önmagában a Shadow Warrior, Serious Sam széria. Spoiler nélkül a Wolfenstein The New Colossus-ban is volt legalább 3 olyan rész ami totál agyeldobás. Nálam még a God Of War Sindri defektje is ilyen. PoP Warrior Within-ben amikor kiderül a maszk rejtélye, vagy Gears Of Warban amikor a férget belülről gyilkoljuk le.
-
Gery9112
őstag
Hát most ami eszembe jut az a Bioshock 1 és az Infinite + a Burial at Sea vége.
Would you kindly?
F-ECT$: Amivel tudod csökkenteni az a hollók megölése lehet. A többi trófea ha jól emlékszem sorban jön, a nehezebbeket (valkűr) a sztori vége felé/utána érdemes. A kálektibülzök közül is jópár olyan van, amikhez csak akkor férsz ha a sztori egy bizonyos szintjéig már eljutottál. Nincs elhagyható trófea ha jól emlékszem, 1 végigjátszás alatt teljesíthető minden.
-
30z.Samu
félisten
"Most ha belegondolok, nem lenne kedvem végigjátszani a Z sztoriját. Ismerem, nem egyszer láttam. Jobban el tudnék képzelni egy Future Trunks timeline sztorit. Az újdonság lenne, és történtek ott is dolgok bőven."
Én simán végigtolnám úgy is, hogy láttam kis milliószor. Ettől függetlenül én is beneveznék egy Future Trunks timeline-ra. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest