- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #257733 üzenetére
az ō megoldásuk biztosan remek...ez a két konzol nem az
a demójuk (oké, gazdagabb jelenetek,mint a játékban lesz ill. azóta javulhatott is) egy vega56-on hozta a 1080p30-at.
meg lehet csinálni csak rosszabb lesz a minōség,mint a tradicionális megoldásokkak...cserébe realtime -
-
Yodamest
veterán
válasz
Wesder #257347 üzenetére
hát figyelj, a játék árazásra is húzza mindenki, hogy mostmár nem 60 hanem 70 euróba fog kerülni, de azt is meglépik, nem számít ki mire húzza a száját, áremelkedés van, mostanság meg pláne, nem fogják potom pénzekért senkihez hozzávágni a legújabb csúcskonzolt.
mettek szép álom amit írsz, de én inkább azt látom, hogy PS4 kb az eltünéséig 150K, PS5 pedig 200+
-
Yodamest
veterán
válasz
Wesder #257343 üzenetére
hát ha már csak abból indulunk ki, hogy még mindig 150K egy PS4 pro.... annál azért nem 10-20 ezerrel lesz drágább a PS5, ami egy legalább 2-3X erősebb konzol.
Zoleee83 Ráadásul a pc-t non-stop pimpelni kell..
Pont ez az, hogy nem kell, persze egy több mint 10 éves nagymami PC-t hetente kell felújítani, mert minden el van benne öregedve, mint egy régi házban. De ha van egy jól összerakott géped, akkor abban csak VGA-t kell cserélni igény szerint néhány évente, de az meg nem olyan nagy tétel, mert a régit pedig el tudod adni. -
válasz
Wesder #257134 üzenetére
Összességében nincs ilyen jelentős teljesítménykülönbség a két konzol között, mert a Pro kiegyensúlyozatlanul kapta a többlet kakaót. Az esetek nagyobb részében ez azt jelenti, hogy magasabb felbontást számol, elvétve pedig akad ahol a viszonylag gyenge CPU megengedi az opcionális performance módot is. A magasabb felbontás sem natív UHD-t jelent (csak valami közteset), az már négyszerese a FHD-nak.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
Wesder #256569 üzenetére
Számomra a tesztnek az a lényege, hogy megnézem mit tud, és erről kap egy jelzést a készítő is.
De megvenni egy játékot amitől berzenkedek? Ezért szerettem volna előbb kipróbálni, kvázi demo jelleggel, hogy döntsek.
Ha arra gondolok, hogy kifizettem egységnyi pénzt a Last of usért, Ghost of Tsushimáért, akkor nem vagyok benne biztos, hogy az Avengersért is megtenném, vagy csak esetleg akkor, ha már hosszú hónapok óta nincs érdemleges megjelenés. -
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #256488 üzenetére
A sztori jó volt de itt már úgy éreztem, hogy nem tudta a Remedy eldönteni, hogy sorozatot akar készíteni vagy játékot. Ha a játékban több gameplay lett volna és az átvezetőket kiadták volna külön sorozatként egy szavam se lett volna.
Plusz valahogy nekem nem volt olyan "feelinges" mint egy Alan Wake vagy gameplayek és trailerek alapján a Control.
(#256489) Frod: Nekem is "turbózott" xboxom volt és az Alan Wake volt az első játék ( plusz utána a Red Dead 1), ahol elgondolkodtam, hogy talán ezért mégis kellett volna fizetni.....Hiába 100%-oltam Boxon, ahogy jött a PC-s bejelentés előrendeltem egyből, úgy éreztem ennyit megérdemelnek a fejlesztők és a minőségi játékokat támogatni kell. -
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #256483 üzenetére
A gameplay valóban nagyon repetitív de engem valahogy kilóra megvett a karakterekkel, az epizodikus felépítéssel, zenével, sztorival meg a Night Springs élőszereplős kis tv sorozattal, amiben a fejlesztők vannak. A QB-n kívül az összes Remedy játék nagyon bejött és ezért is várom már, hogy a Controlt tolhassam.
-
Gery9112
őstag
válasz
Wesder #256479 üzenetére
A játékaim legnagyobb része Steam-en van és szeretem a dolgaimat egy helyen tartani meg nekem az epic store és az epic lépései nem szimpatikusak de ez magánvélemény persze.
Igen a végén szakállas Alan Wakeamint lejár az Epic exkluzivitás már veszem is Steam-re de előtte újra végigviszem az Alan Wake-t.
-
Wesder
titán
válasz
Wesder #256479 üzenetére
"AWE will take Bureau Director Jesse Faden to the Investigations Sector of the Oldest House, where the Federal Bureau of Control closely examines Altered World Events (AWE) – happenings where paranatural forces breach our world with sometimes grave consequences. Players will be required to enter the Investigations Sector and confront the creature lurking within this long-abandoned part of the Bureau. To reclaim the Investigations Sector from its clutches, Jesse will need to explore the Altered World Events investigated here, including one from the town of Bright Falls where Jesse learns more about the disappearance of the writer Alan Wake."
-
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #256222 üzenetére
Néha vicces, ahogy írtam pl a kontrollereknél, de többször elsütve már nem az, egyébként is, az MS hibája (mint minden is), ők nem társak a versenyben
ha megemberelik magukat majd megint muszáj lesz a Sony-nak betartania a szlogenjét, szóval köszi Ms
Viccelek, kéretik nem komolyan venni, mármint azt, hogy az MS hibája, valójában a tiétek xbox tulajoké, vehettetek volna legalább még1 konzolt otthonra, hogy segítsetek rajtunk -
Bogyi007
veterán
válasz
Wesder #256158 üzenetére
Figyelek egy jó ideje, mostanában ezzel az Xbox ellenes szarkasztikus hozzászólásokkal mi a célod?
Ennyire be akarsz vágódni ebben a topicban vagy mi az oka? Nem tűnik túlontúl hitelesnek ez a 180 fokos fordulat tőled...
Nekem mindegy egyébként, csak olyan furcsának hat tőled ezafajta erőltetett bizonygatás, hogy te mennyire kiállsz újabban a Playstation mellett...
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Wesder #256158 üzenetére
Valamivel pénzt is kell keresniük. A PS4-en még jó pár évig sokat fog keresni a Sony tekintve hogy 110 millió van kint a usereknél, arra még fognak venni játékokat, kigészítőket. Abba már belefektetni nem kell, csak szedni a pénzt.
PS5-ből max. 10 millióval számolnak az első negyedévben és ugye a hardveren nem keresnek sokat (ha egyáltalán) szóval a PS5 most még inkább befektetés nekik anyagilag.
-
.LnB
titán
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #255786 üzenetére
Szerintem jobb így, változatosabb. A Mausoleum például kifejezetten tetszik, mert parry gyakorlásnak is nagyon jó.
(#255787) hombre[EU]: szerintem előbb véget fog érni így a progress % alapján, minthogy megunjam, eddig a második sziget is bejön nagyon. Meg aztán nyilván jöhet koopban is, úgy szerintem extra fun lehet.
(#255788) saelin: ránéztem és mint a huzat ment is wishlistre.
Amúgy annyira retek a PS Store algoritmusa, nem tudom, mennyi meló lenne csinálni egy "you might like these" menüpontot, más helyeken simán működik nem is rossz hatásfokkal és akkor ezeket is magam találnám meg.
(#255789) Rage47: Blasphemoushoz tudnám a legjobban hasonlítani én is amúgy.
A többi mind egy kicsit több, ez a kettő nagyon streamilined, csak a boss verésekről szólnak kb.
(#255790) penge111 az a baj, hogy ez kicsiben se működik, pedig ott a felülnézetes Lara Croft második része, a Dauntless, a Strange Brigade, amik részben azért erre építenének, csak egyszerűek nagyon.
Amúgy lehet megcáfolnak, de a Destiny 2-ben a játékmódok eléggé külön léteznek egymástól, nem? Felhúzod a karaktered és aztán ott lehetne talán leginkább egy ilyen only raid játékos az ember. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Wesder #255765 üzenetére
Az alap harcrendszer az egy érdekes hibrid megoldása a real time fightnak és a körökre osztott harcrendszer elemeinek. H&S inkább az XV volt, ez az FF VII Remake felé rendszer messzemenőkig jobb, élvezetes, látványos de challengeing megoldás.
Van egy ún. Classic mód, az akár lenni a ténylegesen körökre osztott megoldás elvileg, de azt még nem próbáltam. (Majd ma.
)
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #255724 üzenetére
Játékosként sajnálom, hogy váltanom kell majd, de megértem a Sony-t, hogy elengedte a PS4-et, az alap és a slim már visszatartó erő lenne, így, hogy jön a PS5, jól bizonyítja ezt, hogy (ha jól látom) az MS "még legalább két évig támogatjuk a one-t" hozzáállása is lényegében csak egy új Halo részt jelent év végén. Remélem nem lesz megint félgenerációs konzol, inkább váltsanak korábban.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Wesder #255728 üzenetére
" Az Xbox fejes Phil Spencer nemrég az iJustine YouTube csatornának mesélt arról, hogy mikor számíthatunk a következő Xbox eseményre. Elmondása szerint nagyon szeretne még többet beszélni a cég terveiről, és előreláthatólag augusztusban kerül erre sor.
Egy nyár végi event azért is ígérkezik különlegesen érdekesnek, mert egyes pletykák szerint itt fogja a Microsoft leleplezni a Series X olcsóbb és kevésbé erős változatát, a Lockhartot, valamint sokan reménykednek benne, hogy végre kapunk egy árcédulást és megjelenési dátumot is. " LINKAz ON része a hozzászólásnak az lenne, hogy valszeg a Sony is reagál majd.
-
-
Zoleee83
addikt
válasz
Wesder #255655 üzenetére
Viszont mint tudod, a sys seller odaragasztja a vevőt az egyik konzolhoz, ha már választani kell. És itt ilyen esetben igen, megtérül, mert onnantól a PS Store-ban fog vásárolni.
Látva ezt a csodálatos MS showt nem kevés ismerős mondta azt hogy, ok kösz, akkor PS5 lesz, nincs már mire várni.. De mondom csak saját ismeretségi kör. Akinek jó használja a GP-t/boxot jó az. -
Zoleee83
addikt
válasz
Wesder #255650 üzenetére
És akkor hogyan térülne meg a több százmillás fejlesztési költség?
Nekem ne mondja senki hogy M$-nek megéri a GP a 10M felhasználóval, akik legtöbbször akciósan húzzák be az ultimate-et.. Nem tudom hogy fog kijönni pluszosra de nem véletlenül cikkeznek hogy nem éri meg nekik. Rossz esetben úgy jár mint a Mixer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest