- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
"Én legutóbb a Rage2-nél mertem megemlíteni a Metacritic-ket. És jól tükrözte a játék minőségét? Jól."
meg úgy mindennél megnézed, igaze?50%
ettpl még írhatnak pozitívattessék
rdr2
https://www.metacritic.com/game/playstation-4/red-dead-redemption-2
8287-en szavaztak
hány példányban fogyott is a játék csak ezen a platformon?
komolytalan az egész
ennyi energiával arra is lehet hivatkozni, hogy mit mondott Mari néni vagy szomszéd Pistikenem kötözködni akarok veled, mert nincs is miről
-
Mike
veterán
A többség azt sem tudja hogy a Metacritic létezik
ha van egy nyilvános szavazó oldal, akkor oda nagy valószínűséggel azok mennek, akiknek vmilyen problémájuk van
ez nem azon múlik, hogy tetszik-e a játék vagy sem, hanem ilyen az emberi természet
és a termék ebben az esetben tök mindegy
ezért is hoztam fel a totalcaros népítéletetaz hogy neked tetszik-e egy játék, azt te döntöd el, nem helyetted a nyáj vagy az itteni megmondóemberek
ezzel együtt tekintheted etalonnak a Metacriticet, ez már nem az én problémám
-
- a széria ezen része a korábbi epizóddal szemben nyílt világú
- egzotikus környezet: sivatag és dzsungel
- nagy hangsúly a lopakodáson, de a játékstílus a játékosra van bízva
- a sztori fontos szereplője egy állatról kapta a nevét
- hasonló pontszámokA Metal Gear Solid 5 tehát a Far Cry 2 koppintása.
-
ProEvoFan
nagyúr
Jah, valóban.Ez a Forza Horizon 4 elég kellemes játék.Fiaim PC tolják teljes megelégedéssel.PC gamepass 'ezerötszázért.
Ha már szolgáltatások...
PC gamepass 1500
HBO go 1500
EA acces 1230
PS+ 1125
Baszki.Ha ezek a szolgáltatások elterjedtek, nem kevés pénzbe fog ez nekem kerülni... -
Dvix
senior tag
"ne vedd a szívedre" .Lnb, az emberek nagy része mihelyt látja a gameplay videót már tudja miért nem veszi meg a játékot.
Valaki védi amibe fektette a pénzét, valaki meg csak szeret cikkezni róla mert neki ez fekszik.
Itt az emberek legnagyobb problémája hogyan fojtották meg a franchise-t, más és oda nem illő gameplay mechanizmusokkal.(#208568) Deck így is kell! Minél többet ha van időd, rövidebb idő alatt! További jó szórakozást!
-
Xaels
félisten
Erre mondják, hogy "Láss, ne csak nézz...". Ezek a pontszámok nem a játéknak szólnak, bár az FCND-nal nem játszottam arról nem nyilatkozok de a Youngblood esetén sok 0-s pontszám simán csak annak szól, hogy lányokat kell irányítani meg, hogy van benne lehetőség mikrotranzakciókra. Mint leírtam semmit nem kell megvenni kp-ért, ki lehet farmolni ha valami nagyon kell és semminek nincs hatása a gameplayre azok közül. Féláras a játék amúgy is, picit kell csak a Deluxe verzióra rákölteni és onnantól kezdve bárkivel játszhatsz párban. A csajok meg olyanok amilyenek, lehetnének karótnyelt náciírtó gépezetek is, de nem ezt választották a fejlesztők. Lefogadom ha himbilimbi lenne a lábuk között nem húznák le ennyire függetlenül a néha irritáló tini személyiségüktől. Néha azért vannak pozitív pillanataik is.
-
malystryx
senior tag
Húúú köszi, a 20-at megnézem.
Az NHL19 ennyire gáz? Szemeztem vele egy darabig, mert régen rengeteget játszottam az egyik résszel, na az nagyon bejött, de már régi volt. Inkább kosaras voltam, de akkor meg az volt a gagyibb mint az NHL. Pedig a 19 most azt a 3k körülit megérné...
-
szallasi007
őstag
A korábbi részekkel egyébként játszottál?
Azok pont ilyenek voltak mint ez csak tizenévvel ezelőtt.
Ezzel a résszel nekem igazából a grafika és a sztori a bajom. Amit streamen láttam elkeserítő.
Kb ugyanaz a színvonal mint ami az előző részekben volt csak azok fogalmam nincs mikor kerültek a boltok polcaira. Az első részt talán 360-on játszottam végig a másodikat meg talán ps3-on.
Ez így hát ipari kuka, a kiadó hogy engedheti ezt így piacra, vagy a Disney vagy nem is tudom ki az akinek azért szólnia kéne hogy ácsi. -
hombre[EU]
veterán
Nyereséges? Attól függ mennyit költöttek rá
ránézésre nem sokat szóval simán. Az biztos,hogy 4hónap alatt nem megy el 9-10millió.
Engem az érdekel,hogy mivel fogják kitölteni a cutscenek és button smashing akció között az idōt? Felfedezés,gyūjtögetés,side quest/fetch quest stb...MortalKombat botok ellen, szerintem ennyi lesz. Ami nem baj csak kevés -
ProEvoFan
nagyúr
Most minden szavaddal egyetértek.Ennyi szuperhős egyszerre nem fog tudni kibontakozni.
Ez egy nagyon jó cikk a témában. -
szallasi007
őstag
+ erahurka. Arra gondoltam, hogy akik játszottak a játékkal de nem mélyültek bele lesznek a hurrogók. Amit Lnb is felsorolt okok miatt.
Akik sokat játszottak vele azoknak majd lehet, hogy sok minden nem fog tetszeni mert szerintük mi az hogy az a rész nem úgy van ahogy a játékban volt - ők azok akik a könyvet nem olvasták.
Azok fognak vele jól járni nagyon, akik nem tudják mi is ez pontosan és leülnek majd elé hogy kikapcsolódjanak.
Én pl játszottam mindhárom résszel de egyiket sem játszottam végül végig. Nekem nagyon tetszik már amennyit a trailerből ki tudtam következtetni.
Még a Stranger 3 évadát sem néztem meg 😩 -
szallasi007
őstag
Figyeld meg hogy azért nem fogják sokan érteni, mert csak a játékot ismerik és lehet hogy ott sem figyeltek oda a történetre.
Szerintem egyébként Supermant srácot nagyon eltalálták erre a szerepre. Én örülnék ha ki tudnának alakítani egy olyat hosszú sorozatot belőle mint a Trónok harcából. Alapanyag lenne hozzá bőven. -
bod101
aktív tag
Hát szeretem, habár nem tartom magamat extra nagy fan-nak. Az utolsó pár év termése igen gyér (filmek). PS4-em a SW BF2 miatt lett egy limitált PS4 Pro amit nem bántam meg nekem nagyon bejött a játék mindenhogy. Az előrendelést meg azért akartam mert így meglenne a delux, alig valamivel drágábban mint a sima verzió és nem kellene a lemezzel se küzdeni
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
fausto
addikt
Nekem a Beyond csalódás volt a Heavy Rain után. Azt elismerem, hogy jó a sztori, de sokkal kevésbé éreztem azt, hogy én alakítom, sokkal kevésbé volt interaktív.
Az meg a másik, hogy PS3-on vittem végig és ott nem volt olyan opció, hogy kronológiai sorrendbe is végig lehessen játszani, csak a készítők szerinti sorrend volt adott, az meg eléggé katyvasz volt. -
múltkor volt egyik csatornán a hatodik érzék. Aminek ha tudod a végét, rájössz arra, hogy a film csomó jelente csak azért van, meg csak azért van úgy, hogy elterelje a figyelmed arról ami történet nagy csattanója. Itt ugyanez az érzésem volt. Szerintem ez is egy ilyen, csak azért van benne, hogy benned legyen lehet ő gyilkos.
Mondjuk miattad is tudjuk, hogy nem a játékokkal van a baj, hanem a játékossal.
Teszteket olvasva tudtam hogy egy rétegjáték, nem én vagyok a réteg. Számomra a sztori se volt akkora durranás, rengeteg filler résszel (pelenkázás, rántotta készítés): de ez van kiváncs voltam. Végig nem játszottam mert nem láttam minden végigjátszást.
-
oriic
HÁZIGAZDA
2v2 ezer éve nincs COD-okban (Sőt talán még nem is volt, legalábbis én csak a 3v3-as Team Tacticalra emlékszem), ez a videó meg inkább azért került ki, mert sokan nehezményezték, hogy a nagyszájú streamerek üvöltöztek a múltkori bemutatóban, plusz a stream is csak 900p volt.
A rendes multiplayer bemutató augusztus 1. napján lesz.
-
Gery9112
őstag
Az Origins nem jött még ki PS4/XBOXO-ra, vagy legalábbis nem olvastam még róla sehol.
Megjelenés szempontjából hiába jött ki az Asylum és a City után de történetben előzmény. Ettől függetlenül érdemes bepótolni pc/ps3/xbox360-on mert nagyon jól sikerült rész volt.Zoleee83: Ja bocsi most látom, hogy nincs ps3. Szerintem kár kihagyni (főleg ha bejön a játékmenet) de másrészről az Origins-t nem a Rocksteady csinálta így sztori szempontjából semmit se fogsz veszíteni.
-
-
más dolgokat keresünk mindannyian a játékokban nincs ezzel probléma. Engem teljesen megfertőztek, inkább a ds3-at játszom újra 4-jére mint bármi mást. Pedig sajnos tudom hogy nem azt adja mint elsőre. Mondjuk nekem se a boss fightok miatt tetszik, tehát nem csinálom azt hogy 1-es szinten fáklyával. De azt a felfedezés élményt amit adnak azt semmilyen más akár full open world nem adja.
Na mindegy sajnálom mert a ds3 a tökéletes műalkotás játéknak álcázva (meg amúgy a legjobb játék - tudom ez csak vélemény)
(aztán közeli döntetlennel a bloodborne)
-
penge111
addikt
Semmi köze a két résznek egymáshoz, az irányítása már az első résznek is pazar volt.
@tboy93: olvasatom szerint durván felülmúlja az első részét a második, a játékmenet maradt körökre osztott, rengeteg párbeszéddel, de itt a sztori, mellékküldetések parádésak lettek. Rengeteg újrajátszási faktorral. Kidolgozott karakterekkel. Szerintem aki szereti az rpgket azoknak ez a játék csemege...
-
Mike
veterán
hagyjuk már ezt az álságos "általános vélekedés"-t! ilyen nem létezik. vagy kik az általános vélekedők? a játékteszterek, vagy a youtuberek, vagy más megmondóemberek, vagy esetleg vmi bizottság?
voltam játékújságíró, kurvára nem kell adni a véleményükre
vagy az itteni közvélekedés?
nincs olyan cím, ami mindenkinek tetszett. amióta aktívan olvasom a topikot - lassan egy éve - még nem volt olyan amiben a közösség megegyezett volna -
RangerFox
veterán
"A GOW-nál meg ne hozzuk fel a nosztalgiafaktort, mert az csak a végén számít. "
Szó szerint a legelső jelenet a nosztalgiáról szól. Illetve arról, hogy szakít az eddig megszokott dolgokkal.
Rigormortiis: Ilyen megközelítésből az összes régebbi GoW sztoriját össze lehetne foglalni annyival, hogy Kratos megöl minden görög istent... Abban igazad van, hogy az előző részekkel ellentétben ez kevésbé pörgős, lassab folyamú sztori. Ráadásul csak egy felvezetés a következő részeknek.
-
_drk
addikt
A Ditroit egy sima mesterséges inteligenciás lázadás. Láttunk belőle jó párat már. Ráadásul nem is nagyon nyúl túl mélyen bele. Az utókövetkezményekről nem is beszélve. Ráadásul az még mindig inkább egy interaktív film, mint játék így felesleges is indítani abban a kategóriában.
Ellenben a GoW sztorija, éppen hogy csak a szárnyait bontogatja. Egy eléggé átírt, viking mitológiában a Ragnarok előtt járunk. Törpök, sárkányok. Főleg a 3 sárkányos mellékszálnak is elég jó a sztorija. Odin miket művelt, például csak a Valkyr-ökkel. Ennyire azért nem kéne ledegradálni.
De ezért mondtam, hogy szidjuk inkább a Fortnite-ot vagy az Xbox-ot mert még Pc-t se éri meg össze rakni a játékaik miatt.
-
-
Ja, maga a jatek mar megvan (minden, az utobbi ~2,5 evben sony altal kiadott ps jatek megvan, mert kb megjelenes napjan kapom oket ingyen), csak meg nem probaltam ki.
A jo trailer utani rossz kritikak elegge elvettek tole a kedvem, csak aztan lattam, hogy kapott valami orbitalis meretu patch-et, gondoltam hatha sokat javitott rajta, azert is kerdeztem ra. Lenyeg a lenyeg, hogy akkor ki fogom probalni, koszonom!
-
Deck
titán
"Ha valóban jó történeteket keresel, ahogy a korábbi kommentedben írtad, akkor a HZD-t felejtsd el. A GoW meg a második felétől indul be, addig dög unalom a sztori."
Kinek mi a jó sztori és kinek mi a dög unalom. Azért, a tavalyi év legjobb játékáról beszélgetnél több tisztelettel is.. A W3 sztorija se jobb egyiknél se.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest