- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Gery9112 #168193 üzenetére
AC-ről van egy fordítós sztorim: Amikor még az első részt gyepáltuk cimborámmal, ő mindig "Bérgyilkos és a haverok" -névvel hivatkozott rá. Egyszer rákérdeztem, miért. Nos azért, mert keverte a "creek" és "creed" szavakat. A Dawson és a haverok sorozatot (Dawson's Creek) pedig gondolom egyetlen 30on túli embernek sem kell itt bemutatnom, szóval innen a név. Én azóta is elmosolyodok rajta, ha eszembe jut
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #168155 üzenetére
Elsősorban innen vártam segítséget a sok kedves fórumtárstól akiket megismertem.
De igen végül Google és kifújattam "szakszerűen".
A lényeg:Közel 1 év után rengeteg por rakódott le a gép belsejében pedig nem nevezhető porosnak a lakásunk...
Talan a szellőztetések alkalmával szívhazott be ennyit.
A gép valamivel halkabb lett (most tesztelem még épp) eddig nagyon bíztató
Szóval aki gondolkodik hogy kompival akár már fél év után átfújatná az tegye bátran mert megéri.
!!!Csak ne 10 bárral!!!!!
Én nagyon max olyan 3-4 bart eresztettem rá ami elég is volt -
törölt tag
válasz
Gery9112 #168149 üzenetére
Nem,segítségre volt szükségem,hogy a ps4 prómat portalanítsam.
Inkább tartozik a topik témájához a gép mint az,hogy ki mit platinázott ki és melyik játék hogy bejött kinek és arról ódákat mesélni..
Ha ez nem ps4 topik akkor kérlek világosíts fel,mert akkor átmegyek az xbox topikba,hogy ugyan segítsenek már
Szerintem! -
törölt tag
-
-
Mike
veterán
válasz
Gery9112 #167408 üzenetére
pl. a detroitban a gyufa
elsőre nem is értettem mi baja van, aztán belegondoltam mi a gyufa angolul és akkor értelmet nyert a kiírása fordításokkal az a baj, hogy simán kapsz egy szöveget, esetleg excelben, és fogalmad nincs az egészről (kolléga fordított a NatGeonak)
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #166996 üzenetére
Köszi a kimerítő válaszod.
E-péniszre nincsen szükségem szóval akkor nekem ez a trófea dolog semmi
Amúgy is ilyen lájtos játékos vagyok aki easy-n nyomja a singelplayereket.
Egy fáradt nap után/ közben nem hardon sz@pni szeretnék hanem csak könnyeden jászadozni/kikapcsolódni...
Nem is tudom mennyi meg mklyen trofim lehet vagy hogy egyáltalán milyen trofi jár az ilyen gamereknek mint én -
wierra
senior tag
válasz
Gery9112 #166809 üzenetére
Rayman...ne is mondd! A platina megszerzéséhez szükséges a kimaxolt awesomeness, amihez challenge-ek teljesítésén keresztül vezet az út. Amióta benne volt a PS plusban havi ingyenjátékként, azóta szertartásosan minden egyes nap ~15 perc a daily challenge-ek legalább silverre teljesítése. Ki vagyok idegileg már.
-
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #166567 üzenetére
Miért volt csak idő kérdése? Elolvastad a hírt?
A csoportos létszám leépítéssel összefüggő tájékoztatási kötelezettség és a vonatkozó határidők miatt perli a céget (ez amúgy a magyar munkajogban is létezik), nem pedig azért, mert kizsákmányolták/átverték/kihasználták/embertelen körülmények között dolgoztatták.
-
front3r
őstag
válasz
Gery9112 #166344 üzenetére
De vajon ez elég lesz? Nekem nem jött be ez a BF már. Túlságosan giccses, rengeteg animációval, ami lassítja a játékmenetet. Valahol a BF3 szintre vágytam volna, csak igazi WW2-es köntösben. Ezt nem kaptam meg a bétát kipróbálva.
Moby: Az alzások már egy ideje eléggé minőségi szintre léptek. Több bolt tanulhatna tőlük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Peace
nagyúr
-
penge111
addikt
válasz
Gery9112 #165319 üzenetére
Tegnap nézegettem én is ezt a Skyrimet, azt meg tudod te, vagy valaki mondani, hogy láttam a videóba egy olyat, hogy modokat is be lehet kapcsolni hozzá? Ez valóban így van, mert anno egy rakás jó story alapú mod is készült, igaz csak Pc oldalról tudok nyilatkozni!? De a Ps4-es trailerben ott a modok bekapcsolhatósága is!
-
törölt tag
válasz
Gery9112 #163346 üzenetére
A linkről találtam ezt az érdekességet, szerintetek ez reális információ?
Ha megnézitek a térképen a látogatottsági adatokat, Európában egyedül Spanyolországban és a UK-ben van több látogatója az oldalnak, mint Magyarországon. Sehol máshol.
Olyan országok vannak mögöttünk, mint Németország, Franciaország stb.
Biztos, hogy ez az adat pontos?
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Xaels
félisten
válasz
Gery9112 #161635 üzenetére
Ja azt nem figyeltem, megmondom őszintén nekem még mindig vannak fentartásaim az RDR2-vel kapcsolatban. GTA-ból végigjátszottam az összeset a 4. részig. De azóta az sem tudott behúzni pedig az 5-tel próbálkoztam PS3-on és megvettem PS4-re is.
Engem érdekelne a BFV beta, ott van PC-re a Hardline kivételével az összes a BC2 óta Premiummal együtt. De valószínűleg ha hazajövök melóból inkább Pókuraság mellett teszem majd le a voksom. Nincs kedvem munka után itthon is más emberek baromságain idegeskedni.
-
.LnB
titán
válasz
Gery9112 #161108 üzenetére
Á nem. Jár neki(k) a vérsas. Vikings sorozatból lehet ismerős.
Egyébként. Amikor végigtoltam a GoW-t, akkor azzal se voltam végig elégedett. Most viszont, hogy végignéztem a Vikings sorozatot, nagyon játszanék vele. Elmerülnék rendesen a világban, mert eddig csak a sztorin mentem végig. Azon is gondolkodtam már, hogy újra megveszem. Csak azért nem vettem még meg eddig, mert jön a Pók is lassan, és lehet azt fogom.
(#161110) gianni85
Első bekezdésemet meg csak ignoráltad. Pedig az lenne a lényeg. És van az a mondás, hogy a "Jóból sosem elég" Érted, a jóból!
-
Zoleee83
addikt
válasz
Gery9112 #160570 üzenetére
Most mér' vagy ilyen, van rá Minecraft 4K, meg PUBG , meg Sea of Thieves is !!!
@ adamssss - Nem egyszerű valóban, próbálj fejleszteni, meg sidequesteket csinálni, ha elérsz 15-20-as szintre onnan már sokkal könnyebb lesz.
Én leginkább a bokorba rejtőzve irtottam, nekem ez vált be a leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest