- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
Steve1207 #253005 üzenetére
Persze,semmit nem érnek már a "termékeik".Ők maguk nem akarnak már semmit adni,kis grafika,openworld,sok loot,grind, aztán kifújt.Jól szemlélteti a fenti videó amit linkeltem Wlac-nak,hogy felsorolni sem lenne hely,annyi mindennel volt több egy 12 ! évvel ezelötti játékuk....
Valaki már nagyon nincs az Ubinál,akinek ott kéne még lennie.
A silányság,"játékgyártás" a jellemző már csak rájuk,akik meg bedőlnek a mainstreamnek és megveszik tizen-huszon ezrekért ezeket a csodákat tényleg meg is érdemlik. -
törölt tag
válasz
Steve1207 #252982 üzenetére
D-pad de egyszerűen képtelen vagyok elég gyorsan lenyomi őket egymás után. Baromság az iránygombozás, sosem értettem. Ott van R1 L1 L2 R2, miért nem lehet azokkal kombózni? L1+háromszög pl. Nem, jobbra balra, négyzet, farkam töve. Pedig nyomom ahogy csak tudom de képtelenség.
A sztorival nem volt gondom legkönnyebb fokozaton, az első három harcot csináltam meg, aztán letöröltem a játékot mert rájöttem hogy ez az első rész (a második történetét dicsérték annak idején, az érdekelt volna).
-
saelin
veterán
válasz
Steve1207 #252740 üzenetére
Inkább ahhoz tudom hasonlítani, hogy alacsony felbontáson és alacsony LOD-al, de erős élsimítással játszottam volna eddig. Egészen addig nem is zavart amíg el nem kezdett fájni a fejem, vagy a szemem fáradt el és mindig hozzányúltam, megnyomkodtam stb. Mostanában melóban is rengeteget ülök gép előtt és voltak napok, amikor majdnem kiestek a szemeim az erőlködéstől. 720p vagy 1080p-s monitorok, fénycsöves világítás és mindezt 1,5 méterről nézve napi 3-5 óráig.
Itt 5 év alatt romlott a szemem annyit, hogy eljutottam a szemüvegig, de legalább a cég visszatéríti egy részét + akciós is volt, így a 81k-s árából lett 27k.
Már csak szokni kell. -
keIdor
titán
válasz
Steve1207 #252411 üzenetére
Hát, ez ilyen sajnos.
Ghost of Tsushima után én adom el, mert úgyis mindent kitoltam, vagy kiplatináztam, amit ki akartam.
Most még pénzt is kapok érte, PS5 előtt elmenne max 50k-ért... van egy olyan érzésem...
Beállok várni az új gent...Az enyémet is Lackoo csinálta, még meg is jegyezte, hogy belül tök tiszta volt. Pár naponta én takarítok otthon.
Hiába 3.5 éves gép, aki megveszi jól jár vele, vigyázva volt rá, egy karc nincs rajta.
-
Steven King
csendes tag
-
-
pulyka jocó
senior tag
válasz
Steve1207 #249835 üzenetére
Most nézem, azt írja hogy nem rendelkezem semmilyen előfizetéssel
Írtam azóta a supportnak emailt, hátha majd ők okosak lesznek. Nem igazán értem hogy most akkor így mivan
Szerk: viszont a fizetésnél kikapcsoltam hogy automatikusan töltsön fel pénzt az előfizetések megújítására. -
robcsekwow
tag
-
-
.LnB
titán
válasz
Steve1207 #249022 üzenetére
EA-nál gondolom majd az új BF hozza az új Frosbite főverziót (már ha maradnak annál). Így a Fifa, Madden nem fog érdemben szépülni addig szerintem.
Az NHL-nél mint ha lett volna egy pletyka, hogy ők dobják a Frostbite-ot.Ja nem! AZ NHL még csak most áll át majd Frostbite-ra.
A PES szerintem már szép most is. Kétlem, hogy a Konami költene egy új Fox engine-re még vagy két évig. Szóval ha szépülnek is, akkor az adott engine-t maxolják majd a fejlesztők. -
zsotesz81
senior tag
válasz
Steve1207 #248621 üzenetére
Nekem most lett elég a battlefront 2-ből (chapter 8) , rohadt idegesítő , hogy csak úgy dobálja rá az emberre az enemy-t, a checkpont rendszer gyalázatosan f*s. Mivel nem érdekel a star wars univerzum így nem érzem nagy hiányát annak , hogy nem viszem végig. Ha már "ingyé" volt belenéztem de ennyi elég volt.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Steve1207 #247744 üzenetére
Én még a PS2 érában játszottam az eredeti Star Wars trilógiát feldolgozó egyik ilyen Lego alkotással, és könnyesre röhögtem magamat sokszor az alternatív cselekményen és jeleneteken, szóval igen, a többsége biztos szórakoztató.
Ha játszik az SW, akkor nézz rá arra is.
-
.LnB
titán
-
Nayrobi
őstag
-
válasz
Steve1207 #247109 üzenetére
miben visszalépés a d3 után??
egyébként nekem is pár órát bírt a dirt4 (bugos fizika/fura irányítás) és nekem is a 2 a kedvencem---
a multhavi ócska PSN címek után most nagyon rákészült a sony a Júniusra, COD WW2 nagyon korrekt cím - emellé szinte mindegy mi lesz a másik
.... ütöm a fejem a falba, hogy bár nem szoktam, ezt megvettem pécére "ócsón", azóta se játszottam egy percet se---
éshamár COD... nincs szó arról, hogy az MW2 remazter kap fizikai kiadást?
---
(#247111) Moby azért a kamerás vrworldös verza nem szokott 60k lenni
és kipróbálni, esetleg beleszeretni a vr-be a psvr is jó, rengeteg a jó/olcsó tartalom, az AIM pedig jobb bárminél(amugy se beszélj magad ellen, terjedjen csak bármiáron
)
---
(#247137) Szabi89 ha nem hánysz be tőle, fantasztikus/egyedi élmény
ha nem jön be, szerintem kis bukóval simán eladod... otthon azért jobban ki lehet próbálni, mint másnál félóra alatt -
Sordoran
addikt
válasz
Steve1207 #247109 üzenetére
2 éve van PS4-em, előtte nem voltam konzol tulaj, fogalmam sincs előző generáció váltásnál hogy volt. Én örülnék, ha megmaradna a támogatás, és a G29-et használhatom majd PS5-höz is. Csak bennem van a félsz, hogy a logi úgy arkarja majd eladni az új kormányait (majd ha jönnek), hogy csak azok lesznek kompatibilisek a PS5-el és mellé PS4-el is, mint ahogy a G29 is PS4 és PS3 (+ PC) kompatibilis. Azért ezek a kiegészítők sokat hoznak a Sony-nak a konyhára, szóval nem éri meg nekik üzletileg ha az embereknek nem kell váltani.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Steve1207 #246126 üzenetére
Ezzel szerintem én is szívnék, pláne hogy van kihagyásom a játékban.
Egyébként vannak ilyen emberek, egyszerűen jobban vágják a témát, többet gyakorolnak, ezzel játszanak naponta 3-4 órát alsó hangon. Persze, hogy jobban megy nekik. Ha javasolhatom, kicsit gyakorolj, hogy több ütést tudj bevinni, ezen a szinten az alap kombók már nem sokat érnek.
-
totyak
aktív tag
válasz
Steve1207 #239169 üzenetére
Ok, hát másképp látjuk a dolgokat, de természetesen elhiszem, hogy ez így működik. Viszont ez így nem jó, szerintem.
Ha veszek egy zacskó kakaót és kapok egy ajándék bögrét, azt is használom és el is várom, hogy használható legyen. Értelmetlen az ajándék (vagy nevezzük bárminek ezt a kódot), ha használhatatlan.
-
válasz
Steve1207 #237642 üzenetére
Szerintem meg nem teljesitett tul semmit, ki kéne szolgalnia a kontrollernek a konzol elettartamat. Anno ps1, ps2 korszakban soha egyetlen kontrollerel nem volt gondom, pedig nyustoltem oket rendesen. DS4-ek meg hullanak mindenkinel, nekem is kellett mar gariztatni a 2 honapos kontrollert...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Steve1207 #235364 üzenetére
Ugyan így jártam a LEGO DC Super-Villainsel.....
Ha már megveszem a fullos kiadást, miért nem tölti le magától az egészet???
Érthetetlen. -
Carlos Padre
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest