- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wannabeapro
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ha 15 méteren belülre tudsz kerülni az ellenfélhez (ez Infiltratorrel könnyen megoldható), akkor legjobb választás a Sirius vagy az Eridani.
Igaz nekem NC a főkarim, de nálunk is ugyan ez a helyzet mint nálatok.
-A Syclone-nak (Eridani) nagyobb a damage, valamivel pontosabb távolra, viszont kisebb a lősebessége és kisebb tára van mint a Blitz-nek (Sirius).
-Az ok amiért én a Blitzet választottam (és már bőven 8000 kill felett járok vele) az az, hogy igaz a Syclone 1v1-ben jobb, de ha már több ellenfél van akkor a kis tár nagy hátrány.
-Valamint én általában nem használok optikát a célzáshoz (hip fire) SMGk-nél meg pláne, szóval hasznos tud lenni az Advanced Laser Sight (így kevésbé szór a fegyver hipfire-ben), de a kis tárú Eridani-nál döntened kell, vagy növeled a tárat és Extended Magazint teszel rá, vagy ALS-t.Ha gyakran lőnél 15 méternél távolabbra is, akkor egyértelműen a 7 PDW. De a legjobb az ha veszel egyet közelre is, és a csatához igazítva választasz fegyvert.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vicces képek
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest