Hirdetés
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Nagy teljesítmény, hosszú üzemidő kedvező áron
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
CPU limit. De ezt az Alt+F is megmondja neked.

Ugye mint meséltem szegény játék jobb kedvében használ 3-4 magot, így az X6-os procid plusz magjai kihasználatlanul kallódnak(mint ahogy a legtöbb játéknál
) ráadásul ha nem tuningoltad 2800MHz alapsebesség sem az ideális. Phenom 1 szegény még a Core 2 Duo teljesítmény/órajel mutatóját is alulmúlja(amit a PII/Piledriver épp meghalad
Bulldozer meg rajta kóvályog), azon sincs nagyon mit csodálkozni, bár konkrétan játszhatatlannak azért nem kellene elméletben lennie. 
Anno én tavaly szeptemberben részben pont a Planetside 2 miatt kukáztam jó öreg E7300 alapú konfigomat sufnituningolt Phenom II-re 3600MHz-en, de mióta idén tecsógazdaságos SB i5-re váltottam, érezhetően mindenhol jobb teljesítményt kapok, és ez alól a Planetside 2 sem kivétel.
Ez részben a fejlesztők sara, sokkal jobban optimalizálhatnának(pláne AMD-re
), másrészt viszont az Intel sajnos elhúzott processzor sebesség terén, márpedig a PS2 ha valamit, akkor a processzor teljesítményt teli arczzal zabálja. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fujifilm X
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) ráadásul ha nem tuningoltad 2800MHz alapsebesség sem az ideális. Phenom 1 szegény még a Core 2 Duo teljesítmény/órajel mutatóját is alulmúlja(amit a PII/Piledriver épp meghalad
Bulldozer meg rajta kóvályog), azon sincs nagyon mit csodálkozni, bár konkrétan játszhatatlannak azért nem kellene elméletben lennie. 
), másrészt viszont az Intel sajnos elhúzott processzor sebesség terén, márpedig a PS2 ha valamit, akkor a processzor teljesítményt teli arczzal zabálja.