Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cskamacska

addikt

válasz Belako #1130 üzenetére

CPU limit. De ezt az Alt+F is megmondja neked. :)

Ugye mint meséltem szegény játék jobb kedvében használ 3-4 magot, így az X6-os procid plusz magjai kihasználatlanul kallódnak(mint ahogy a legtöbb játéknál :P ) ráadásul ha nem tuningoltad 2800MHz alapsebesség sem az ideális. Phenom 1 szegény még a Core 2 Duo teljesítmény/órajel mutatóját is alulmúlja(amit a PII/Piledriver épp meghalad :o Bulldozer meg rajta kóvályog), azon sincs nagyon mit csodálkozni, bár konkrétan játszhatatlannak azért nem kellene elméletben lennie. :F

Anno én tavaly szeptemberben részben pont a Planetside 2 miatt kukáztam jó öreg E7300 alapú konfigomat sufnituningolt Phenom II-re 3600MHz-en, de mióta idén tecsógazdaságos SB i5-re váltottam, érezhetően mindenhol jobb teljesítményt kapok, és ez alól a Planetside 2 sem kivétel.
    Ez részben a fejlesztők sara, sokkal jobban optimalizálhatnának(pláne AMD-re :DDD ), másrészt viszont az Intel sajnos elhúzott processzor sebesség terén, márpedig a PS2 ha valamit, akkor a processzor teljesítményt teli arczzal zabálja. :(

Új hozzászólás Aktív témák