- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
ProEvoFan #1066 üzenetére
#1067malacka87
Legközelebb rápróbálok picit jobban odafigyelve. Sajnos nincs egyik itemen sem + rank Minion skillekre. Nincs véletlen leharcolt régi fegyvered?
Nem esett, és most csak 3 exam van. Vennem kell fegyvert minimum +2 és sisakot +1 minion skillel.
T1-2-ket megyek az atlason.#1058gyugyo79
Megnézem az Overcharge-ot.#1070zsirfecske
Nemrég kezdtem az endgame-be, rájöttem h minden elköltött exalted ord a story alatt olyan felesleges volt ahogy inkább visszakérném. -
válasz
ProEvoFan #994 üzenetére
Az még hagyján, de olyan szinten lagolt egy ideig folyamatos game paused villogott közben és kb 5fps, hogy ez egy vicc volt! Aztán estére nagyjából jó lett...
Közben a kis nyilas csajszival és a witchel meglett az act 3😁 Amúgy nálam eddig a mercenary mindent visz, most indítottam vele egy hardot is, első act végénél vagyok vele, hát ez már már túl könnyű is ezzel a karival 😅
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #986 üzenetére
Nem. Balbala első tokenje normál A2-ben (vagy A3? már nem emlékszem) is működik, mindegy, te mennyire vagy túlszintezve. Az a trial olyan lvl28 krüli, ha jól emlékszem. Én magát Balbalát is hanyagoltam egy jó ideig, mert nem ismertem a mechanikát és zsinórban haltam. Aztán visszamentem már erősebb skillekkel, pillanatok alatt lement és az első trial is utána. Annyi, hogy mivel a honort a life+ES-ből számolja, érdemes a trial előtt akár át is specelni pár pontot (ha ez nagyon kevés, mert mondjuk evasion build), úgy sokkal egyszerűbb végigfutni.
-
Edge
veterán
válasz
ProEvoFan #944 üzenetére
Act3ban érezni egy nehézség változást, amikor a Time portálon átmész a múltba na az ott lévő pályákon az addig sima liba haladás hirtelen pain in ass lett. Akkor jött el a gear fejlesztése nálam, meg is tettem ami vicces ebben, hogy azzal a gearrel ami oda elég lett már cruel act2ben vagyok és vígan, lehet majd cruel act3 ugyanezen részen kell megint fejlesztenem a gearen, meglátjuk.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ProEvoFan #944 üzenetére
Eddig én is szépen haladtam, mobok hullottak, bár voltak amik megleptek, bossok 1-2 3 tryból megvolt, volt ami 10, aztán elértem mektulhoz
Szerencsére tudok másfelé is haladni, de warrival ez kemény boss, nincs elég dps-em mire a csatorna végére érek. Ahogy néztem érdemes egy másik spellel próbálkozni, meg dobok magamra még pár szintet a másik irányba.
-
Win-T
őstag
-
.LnB
titán
válasz
ProEvoFan #574 üzenetére
Ez a játék tényleg kurvajó
Téényleg?! Most azé tudnék neked cifrákat írni.
Mióta ezt írtam már neked, hogy hagyd azt a nyamvadék Diablo-t nem!?
Jó szórakozást!, most már te is látod, hogy ilyen amikor hozzáértő emberek készítenek ARPG-t. Majd valamikor csatlakozom én is, de keveset játszom már, és nem vettem meg még. -
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #858 üzenetére
nem, világos a balance irányelv, diablo-ban is mindig így volt: az a cél, hogy ne emelkedjenek ki meta build-ek, hogy ne minden pistike ugyanazt csinálja ugyanazokkal a karikkal, mert akkor minek van ennyi lehetőség, mit ér az egész játék?
persze így is lesznek olyanok, akik csak a leghatékonyabb karakterrel nyomják valami végletekig csiszolt guide alapján, mert darálni/pénzt keresni akarnak a játékkal.
de lesznek olyanok is, akik szeretnek saját kútfőből menni, néha szívni, trial and error játszani, a felfedezés örömét keresni, mindig off meta építkezni. szerintem a ggg is inkább az ilyenek felé tolná el az átlag usert, kicsit mozgassa az agytekervényeket, kísérletezzen, játssza a játékot stb.
-
Win-T
őstag
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #671 üzenetére
Ahogy rumkola is írta, egy currency és egy premium (ez lehet upgrade is, az olcsóbb) kvázi mászthev. Én még javasolnék egy gem tabot is, mert rendeszerezve látod benne, hogy mid van. Nekem nagyon hasznos a quad tab, ami gyakorlatilag egy tab fülön négyszeres mennyiség. Amikor már gyakoribb a loot, akkor egyszerűbb ebbe csak beszórni mindent az inventoryból és utólag szétválogatja az ember.
a többi szerintem ráér, ahogy esnek a dolgok látni fogod, mi az, ami sok helyet foglal el és van saját spec tabja. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
ProEvoFan #447 üzenetére
Elso par napban tanuljon mindenki. Tanulja a spelleket, tanulja a mozgast/dodge-ot. Szokjon hozza h itt nincs olyan meg h speedrun. Nagyon nagy turelem kell hozza. Pentek/szombat csak rohanni akartam, idegeskedtem. Valtottam spelleket, gyakorolgattam melyik mivel hogy mukodik jol. Korabban irta vki h ebben a jatekban nem lesz egy spelles tortenet. Soha nem lesz olyan eros egy spell amit spamelve vegifrohan az ember a palyakon
Tanulas/turelem.Szivesen megyek kezdokkel kozosen ha gondoljatok, en is az vagyok, nem rohanok...
Lmh:
A hooded one megcsinalja neked az osszeset for free. -
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #447 üzenetére
ez annyira béna, mint hogy túl kevés cucc esik. bakker akkor menjenek át diablo4-be, ahol semminek semmi értelme, olyan könnyű a game és egy cucc se ér semmit, mert 20 méter után már 2 legendary esik.
tényleg, akkor tegyenek be egy cheat autopilot bot ai-t a játékba, aki nem akarja játszani az csak bekapcsolja, és nézi ahogy megy a karakter és grinde-ol az ember helyett
-
zsirfecske
addikt
válasz
ProEvoFan #273 üzenetére
hát ja, jogos. engem most authentikált, 17k queue aztán kidobott
de Raxx bent van, lehet mozizni!
-
Har_melin
addikt
válasz
ProEvoFan #224 üzenetére
Majd lesznek.
Pár nap múlva, amikor a 24-36 órás streamelés után összekalapálják magukat a készítők és próbálnak valami koherens guide-ot összerakni. Követhető, amit nem kell respecelni mire eljutsz A3 végére, szerintem (a kifagyásokat, resatrtokat is számítva) majd valamikor talán vasránap estére a legstrapabíróbbaktól. -
tibee77
őstag
válasz
ProEvoFan #142 üzenetére
Poe1ben sztori bossokat csak hc-ben lehet nehez lenyomni, endgame bossok egy resze gear függö, masik reszehez meg lehet akarmilyen karid, vannak phase-ek amiknel azert el lehet hullani ha nincs wasd skilled.(Pl. Maven lezerei) De ahogy irtam sok dps altalaban mar fel siker.itt nem tudom, hogy lesz, meglatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest