Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sunrider987
aktív tag
Perfect regal orb aztan Perfect Exalted orb aztan meghivhatsz egy sorre a hatos lotto nyeremenyedbol

A regalozas utan erdemes lehet desecrate es reroll omen melett reveal. De lehet meg tovabb vadulni es torolni a desecrated modot ha nem lett jo es ujra nekifutni. Persze ha kiszamolod akkor lehet hogy mar el is koltotted a 4-5 div-et
-
Sunrider987
aktív tag
Eleg bonyi a dolog ha jol akarod csinalni, hasznald ezt is akar PoE2 Atziri's Temple Planner vagy keress yt videokat ahol szakertik. Amugy ilyen csunya az eredmeny ha minden klappol
-
Roland861010
veterán
Egy jól működő karakter osztály ami kiforrott és nagyjából tudod és ismered is nem egy nagy durranás.
Nagyjából ugyan arra épül mindegyik is. Van egy spamelheto képesség amivel minden is leolvad a kijelzőn amit látsz és amit nem .Azért mert egy 65" TV-t is kitölt a passzív képességem fája nem lesz összetett.
Fixen használsz egy útvonalat ami a legjobban illeszkedik a buildhez.Ugyan az mint a D4 paragonja is.
8 téglalap 100kis választható passzív stat mégis ugyan azt az egy útvonalat pakolod ami mondjuk kell egy például thorn buildhez .
-
nightwolf37
tag
Ellia: Aha, köszi a tippet, majd megnézem. POE1-ben volt hasonló boss, de ott ugye nem volt láthatlan, az a vizes, homáros boss, ami hullámokat emel fel maga köré.
Roland861010: Igen, amikkel összefutottam eddig, nem voltak 2 phase bossok, de szerintem majd csak sikerülni fog ez is. D
-
Har_melin
addikt
Az Arc szerintem a mostani felállásban teljesen felejtős. Vagy Spark, vagy Lightning Conduit, de ha még csak most vagy A3 elején, akkor az még messze van. A Spark hatalmas előnye, hogy nem kell vele céloznod, de bossok ellen nagyon lassan épül fel a sebzése.
Egyébként én is a majmócánál hagytam félbe a sorcimat, mert még colddal sem volt igazán működőképes. -
Bencus88
nagyúr
Nekem kifejezetten tetszik, hogy ilyen nehéz a játék. Végre van kihÍvás benne, már most jobban tetszik mint a dio 4. Már a sima mobokkal is óvatosan kell, mert egy rossz mozdulat és annyi
Sokat még nem játszottam vele, de az első barlang végén 5 percig küzdöttem a kukaccal
Szóval én nem bántam meg nagyon tetszik a játék.nézném én az árusokat, de egy vagyont kérnek mindenért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crimson Desert
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Sony FE 3.5-5.6/28-70 OSS objektív
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- MIKROTIK XS+DA0001 kábel
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest