- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Már megjelenés előtt lehetett tudni, hogy nagyon pc játék lesz, minden féle fajta és nemi beállítottságú ember megtalálható. Ne felejtsük el, hogy moira személyében még transznemű karakter is érkezett
Viszont Blizz elég antiszemita, mert zsidó hős az valamiért pont nincsen, csak nehogy pereljék őket
-
-
-
k-adi
nagyúr
Na végre vannak jó skinek is amiket bármikor be lehet szerezni event függetlenül!
Dva, Torb, stb.. a new emote-ok is jók (pl. sombráé) illetve a highlight videók is jók lettek (pl. végre bastion is kapott egy jót meg harambe is
)
pl. Van egy olyan érzésem hogy az összes dva rögtön megveszi ezt a cat-skint
(mondjuk jó is lett)
-
TBT
Topikgazda
KépZ:
Összes cumó egy helyen.
Holnap este indul a mókavonat! -
freeknight
őstag
-
Redcaster
őstag
Basszus, én eddig kb 8 eventes ládát nyitottam, de mindegyikben csak rarek voltak... Soha ilyen rosszul nem álltam még, summer gamesen 8 ládában minimum 2 lego volt már, halloweenkor is volt már narancs, karácsonykor csak epicet nyitottam az elején, a kínai giccsparádén is esett lego már az elején. Itt meg csak kékek
-
NyxNyxNyx
addikt
Hogy csinálod?
Nekem nagyon nem jött be a CTF, pedig már játékokban szerettem. Mindenki campel a saját pontjánál, és ez az 5 másodperc felvenni a zászlót dolog nagyon nem tetszik. Ha már felvetted, akkor meg bemész vele, alig van zászló ejtés. Nem tetszik az sem, hogy lehet minden hőssel játszani és ugyanúgy vannak ultik stb..Egy saját pálya jó lett volna, ami a CTF-hez van tervezve, most ez az egész olyan összecsapottnak tűnik. Színesen játszanák egyet pl. only Soldier, ezáltal tankok és bullshit Symmetra, Torb nélkül.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Nem teljesen biztos, sajna nVidia elkezdett "AMDülni" és rendszeresen adnak ki fos drivereket, én ezért is nem rakom fel őket mostmár kapásból, mindig várok 1-2 hetet. Egyrészt nézek feedbacket, másrészt meg ha 2 hét alatt se adnak ki hotfixdrivert akkor valszeg nincs vele gond és fel lehet rakni nyugodtan.
-
MK VII
veterán
Huuu.. Ne is mond.. Tegnap toltam egyet botok ellen easy-ben, hogy megmutassam a játékot az unokaöcsémnek meg a gyerekeinek...
Valami FEEL nevezetű betonpattanás folyamatosan köhécselt meg anyucihoz beszélt a háttérben... Hangról olyan 10-12 éves lehetett...
Ketten írtuk neki , hogy Microfon off, többször is, de meg sem értette. Az egészet úgy kellett letolni, hogy ez a tínó végig köhintgetett meg pofázott...
Még, ha értettük volna, de valamilyen tök ismeretlen nyelven vartyogott. -
Hunbeast87
senior tag
Emellett jár hozzá még 5db skin, de azok Soldier 76, Bastion, Pharah, Reaper és Tracer speckó skinek.
A Widowmaker skint meg akartam venni, de kb. 20 euróért lehet már kapni szürke kulcsos boltokban.(#7171) dadawa: Bárki bevenne a csapatába.
Én most vagyok 70 akárhányas szintű és két barátomat pátyolgatom, aki lvl10 alatt vannak.
Ők tanulnak, én pedig gyakorolok.
-
brumi1024
veterán
Elég jók lettek, Mercy-Soldier megvan már.
(#6417) Gertrius: Az új skillfelmérőben lehet valami, mostanában elég furcsa összeállításokat kapok, mind QM-ben, mind abban a kevés ranked meccsben amit nyomtam. Vagy teljesen mindegy mit csinálunk (6 Torb, mondjuk legalább védekezésen) nyerünk, vagy nevetve vernek el minket, és ebben még nincs benne az, hogy összerak a rendszer 2-3 csillagos játékosokat egy csapatba úgy, hogy az ellenfél csapatának legmagasabb szintű játékosa 31-es. Még mindig 50% körülire lőném a winrate-et, de régen volt igazán kiegyensúlyozott meccsem.
-
cuebler
senior tag
köszi. kissé bizalmatlan vagyok az ilyen "múltszázadi" technikákkal kapcsolatban, mint a dvd (főként, hogy a két utolsó laptopomban és a fiaméban sincs meghajtó)
digitális kódokkal kapcsolatban mik a tapasztalatok? battle.net? csak mert azzal utoljára még a warcraft2 alatt találkoztam, azt hittem már nincs ismás forrásból érdemes venni a kódot?
-
BandiHUN
veterán
Na látod,én meg csak felmegyek és tolom,nem érdekel,hogy a JóskaPista mibe' efütyizik,ledurrantom,ha ellen és kész
Úgy nem tud megfogni ez a skinesdi...nem lutraalbum ez...mármint ha valaki tudja még a maiak közül,mi az.A codban legalább teljesíteni kell a cuccokért,jórészük jön is csak simán,ha valami eszköz tetszik,alig kell valamit tenni,csak öldököni.Nekem itt is elég ennyi.De kinek mi.Láttam már annyi bénát überskinben feszíteni...lenne itt is inkább challenge mindenért.
-
saen
veterán
-
f3rdzs0
senior tag
nem értem miért kell mindenkinek ez a skin. tracer preorder skinje a legjobb szvsz
amúgy kb idáig tartott megszereznem dva pixel spray-jét. elég irritáló volt, hogy millió reaper és phara ult bevédése után az egyetlen dolog amivel meg tudtam szerezni az egy mcree ult kivédése O.o
-
Mister_X
nagyúr
Nekem is, berakott egy vesztesnek tűnt meccsbe (Hollywood Defense), már a checkpointnál volt a payload és csak jöttek... Nem hazudok, 0.08m-nél állítottuk meg a kocsit és végig tudtuk tartani
Aztán megkaptam a Play of the Game-et Pharah-val, ahol volt a nevemre egy tripple kill és utána öt másodperccel egy ulti kill (a majom elugrott). Az ilyen menetek miatt nagyszerű ez a játék, PotG meg pláne jó érzés, amikor a meccs utolsó 30%-ába rak be
-
saen
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest