Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
A szezonális BP tartalmaz 8-10 skint, többnyire egy tematikára felhúzva. A shop esetében általában mindig van egy új, csak coinért megvehető skin(csomag), ami általában egy-két hétegi elérhető, azaz rotálódik. A többi viszont tényleg az OW1 idején megjelentek, bár ez inkább az új játékosoknak szól.
Bastion esetében azt olvastam, hogy magasabb szinten nem volt túl népszerű a karakter, mert a turret mód helyhez kötöttsége miatt könnyű célpont volt. Én is furcsállottam a változást, de a mozgó gépágyú nem haszontalan (bár a lecserélt Utlimatje nekem se tetszik).
#16737 Sirandrish Érdekes, nekem minden gond nélkül beadta, még egy felirat is megjelent a 3000 credit ajándékról. Ránéztél, hogy mennyi virtuális pnzed van? (Nem coin, hanem credit.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- VR topik
- Gitáros topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TBT