Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz k-adi #16348 üzenetére

1
    Vannak foglalós (hmmm ... assault?) mapok. Tulképp domination, csak egy foglalási zónával, ha egyre gondolunk. (Vagy inkább a dom az ass csak több zónás LOL)
    Van egy area, és azt kell tartani 100-ig, ha mindenkit kitolsz, elkezdi számolni saját csapatra. Ez még benne van.

Én is azokat a meccseket szeretem, ahol kiegyenlített a mérkőzés. Volt párban részem, és tényleg lehetett fordítani 99-ről. Meg oda-vissza tologatni a robotot ... stb (ez új azt hiszem)
    Szerintem az állóháború is ilyen, ahol nem bírunk egymással, de ügyesen kihasználva a képességeket megoldható.
    Ezért is szeretem ezt a játékot, mert azért bedob ilyen meccsekbe is, és nem csak szökőévenként egyszer.

Pl Orisát tolom mostanság, az egyik korábbi meccsemen sikerült úgy fordítanom, hogy kitoltam a Javelin Spinnel 2 enemy-t a "ringből" abból egy le is esett a mélybe, aztán ellőttem az ultim, és így visszaszereztük a ringet, aztán meg nyertünk. :K

De most a legutolsó meccs meg olyan volt, hogy az ellenfél átvette a vezetést és esélyünk nem volt. Azokat nem szeretem, az szerintem "csalás", abból a szempontból, hogy nagy volt a különbség a játékosok szintje között.
    Egyszerűen nem is tudtuk összeszedni magunkat, de arra nem voltak képesek a társaim, hogy egyszerre támadjunk, pedig megálltam, bevárni a többieket, de egyszerűen továbbszaladtak rajtam ... :W

Apex csoportban kitárgyaltuk, úgy látszik, itt is jelen van ez az eltúlzott "bottleneck" a matchmakingben, talán csak nem akkora mértékben, mint ott.

2
    Na, olyan még nem fordult elő velem. Hát jó, ebbe még bele tudok törődni, mivel azért nem minden esetben kapom be, no meg néha én is ragequitelek, mert nem akarom tovább idegesíteni magam. ;]

VoidXs
    Köszi, arra is majd ránézek :R

Új hozzászólás Aktív témák