Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
1
Vannak foglalós (hmmm ... assault?) mapok. Tulképp domination, csak egy foglalási zónával, ha egyre gondolunk. (Vagy inkább a dom az ass csak több zónás LOL)
Van egy area, és azt kell tartani 100-ig, ha mindenkit kitolsz, elkezdi számolni saját csapatra. Ez még benne van.Én is azokat a meccseket szeretem, ahol kiegyenlített a mérkőzés. Volt párban részem, és tényleg lehetett fordítani 99-ről. Meg oda-vissza tologatni a robotot ... stb (ez új azt hiszem)
Szerintem az állóháború is ilyen, ahol nem bírunk egymással, de ügyesen kihasználva a képességeket megoldható.
Ezért is szeretem ezt a játékot, mert azért bedob ilyen meccsekbe is, és nem csak szökőévenként egyszer.Pl Orisát tolom mostanság, az egyik korábbi meccsemen sikerült úgy fordítanom, hogy kitoltam a Javelin Spinnel 2 enemy-t a "ringből" abból egy le is esett a mélybe, aztán ellőttem az ultim, és így visszaszereztük a ringet, aztán meg nyertünk.
De most a legutolsó meccs meg olyan volt, hogy az ellenfél átvette a vezetést és esélyünk nem volt. Azokat nem szeretem, az szerintem "csalás", abból a szempontból, hogy nagy volt a különbség a játékosok szintje között.
Egyszerűen nem is tudtuk összeszedni magunkat, de arra nem voltak képesek a társaim, hogy egyszerre támadjunk, pedig megálltam, bevárni a többieket, de egyszerűen továbbszaladtak rajtam ...Apex csoportban kitárgyaltuk, úgy látszik, itt is jelen van ez az eltúlzott "bottleneck" a matchmakingben, talán csak nem akkora mértékben, mint ott.
2
Na, olyan még nem fordult elő velem. Hát jó, ebbe még bele tudok törődni, mivel azért nem minden esetben kapom be, no meg néha én is ragequitelek, mert nem akarom tovább idegesíteni magam.VoidXs
Köszi, arra is majd ránézek
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest