-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
frango13
aktív tag
válasz
Wellin9 #16543 üzenetére
Kíváncsi vagyok hova fog rakni most, de gondolom ez a 7/20 arány fog megint működni. Eddig 2-6 a w/l. Volt 1 meccs, amin a tank rusholt előre meghalni. Volt olyan, hogy a Kiriko inkább rusholt előre a másik healerrel meg a tankkal dps-elni. Ott kellett rohangálnom a heal pakkokért, mert a könyörgés nem segített... Volt olyan, hogy én lőttem 12k dmg-t, a másik dps meg 4,5k-t. Ilyenek goldba? Hogy? És ezeken múlik, hogy nekem milyen a skillem? Aha...
Még ezt a sorolást valahogy holnap kiszenvedem, mert kíváncsi vagyok gold2-ből hova rak, de aztán befejeztem ezt a compozást, mert ennek értelme nincsen. Megyek QP-be Widow-val vagy McCree-vel pontot lőni azt jóvan. Élvezetesebb, mint ez a comp szemét... -
skL86
tag
válasz
Wellin9 #16267 üzenetére
Tapasztalatom szerint a játékban nyújtott "teljesítményed" közvetve semmit sem számít, tehát mindegy, hogy 1 értékben okozol damaget healt vagy 20.000 értékben. Ennek nyilván van logikája, mert ebben a játékban sokkal több lehetőséged van annál, minthogy közvetlen sebzéssel vagy heal-el segítsed a csapatod, gyakorlatilag a "hasznosságod" mérhetelen lenne. Szóval csak az a lényeg, hogy győzelemre segítsd a csapatodat.
Engem 7 win - 1 lossal rakott bronze 5-be, szóval teljesen mindegy elsőre - sőt hiába nyertem többször 7 win - kevés lossal, maradtam bronze 5 -, de már felrakott azóta bronze 1-be. 58:33 a win/loss arányom most, és legutóbb két rankot rakott feljebb. Egyelőre rejtély a működése, feltételezem, hogy ELO szisztémában számolja a "pontokat", mert olyan is volt, hogy hiába nyertem többet mint vesztettem, bronze 2-ből egyszer visszafelé is rakott bronze 3-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Kerékpársportok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G
- Lenovo T470 / T570 bontás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- OHH HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest