- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
Amartus #14273 üzenetére
Ez csak festettben.
Egész jó árban vannak ahhoz képest, milyen profi. -
oxox
addikt
válasz
Amartus #14124 üzenetére
szerintem a legfontosabb, hogy jól szórakozz.
engem az ai ellen folytatott harc nem köt le, qp jó gyakorlásnak, kevesebb a stressz (melyik hős mit tud, mi ellen jó,és mi ellen nem), comp egy más világ. Ahhoz tudnám hasonlitani mint pókerben mikor gyufaszálba játszotok, és mikor pénzben (nekem ha bent van 1000 forint akkor már más az "élmény", és én is máshogy állok hozzá...más a pénzes játékot is le.zarja, valaki meg a gyufásat is vér komolyan veszi). arcade bohockodásra jó leginkább, ffa nem rossz, de ott közel sem életképes minden hős, és nem biztos, hogy találkozol olyan felállással (ill. biztos, hogy nem) mint qp-ban, és compban. mysteri móka (én azért szertetem mert gyakorlok mindennel, de ez rengetegszer ad nem "életszerü" (értsd compban előforduló) szituációkat, márcsak azért sem mert simán lehet egy csapatban egy adott hősből több is.
én qp-t kezdtem, aztán mikor úgy éreztem megy néhány hős felmerészkedtem compba..
de compot úgy élvez(t)em leginkább, mikor voltunk 5-6-an, jó volt a hangulat, már-már csapatjáték is volt, de ez persze nagyban függ a társaktól. (pl. most is van egy srác akivel napi szinten qp-zünk, de nincs az a pénz amiért felmennék vele compra. Nem is játszik rosszul, de anti team player, akkor sem vált le az adott karakterről ha a csapat esik-kel, szemmel láthatóan hiányzik egy tank/heal, és meg is magyarázza, és sokszor, hogy miért jó az, hogy nem vált...nem érti a játék lényegét...akció-reakció, counterelni kell az ellenfél csapatot, vagy annak néhány tagját, mert sokszor elég egy embert levágni ami eldönti a meccset, és sokszor elég egy embernek váltania, hogy ez sikerüljön.) visszakanyarodva, random társakkal comp-ban ez sokszor nem sikerül, mert Pistike akkor is ninjával jön ha az ellenfél majom percenként szétszivatja. -
cattus
addikt
-
Doink
aktív tag
válasz
Amartus #14122 üzenetére
Elején csak Deathmatch, kevés Quick Play/mystery.
A DM azért nagyon jó mert kevés a downtime => nem azzal megy el a meccs ~30-40%-a hogy visszagyalogolsz az objective-re meg vársz az ellenfélre.
QP-ben úgysem nagyon fogalkoznak az emberek az objectivvel viszont azért kell, hogy azért tisztában legyél a pályákkal és a DM-ben szerzett mechanikai skill-t hozzá lehessen igazítani a csapatjátékhoz.Miután ismered a pályákat és az összes hero képessége fejben megvan, akkor érdemes megnézni a competitivet ha jobban érdekel a csapatjáték.
Ettől függetlenül ennek az egésznek csak akkor van értelme ha élvezed, szóval ha téged csak a competitive érdekel akkor felesleges kínozni magad a többi játékmódban.
-
saen
veterán
válasz
Amartus #14124 üzenetére
Compot kezdésnek nem ajánlom. Válassz ki néhány hőst (3-4) és csak azokkal játsz, először inkább QP-ban. Aztán ha úgy érzed, hogy már jobban megy velük akkor mehet a comp is. Arcade poénkodni elmegy, de QP szerintem jobb gyakorolni. Bár az igazság inkább az, hogy comp-on lehet a legtöbbet tanulni, de oda meg nem érdemes úgy bemenni ha nem vagy biztos magadban, mert sok frusztrációval fog járni.
-
saen
veterán
válasz
Amartus #14122 üzenetére
Az event-es skinek beszerezhetőek lesznek amikor visszajön az event, azon kívül nem.
Gyakorlásra meg nincs szabály, de ami fontos, hogy szerintem felejtsd el az AI elleni gyakorlást, nem jó kb semmire. Igaz a QP se az igazi, de ott legalább hús-vér emberek jönnek szembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- EAFC 25
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest