Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
-
Mobilarena
Overwatch 2

Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
MK VII
üzenetére
Én nem panaszkodok, eddig eventes skinek közül dobott 2 dva-t, luciot, tracert, mei-t, zarya-t. Nem eventes de arany skin volt daredevil 76 (legelső event láda nyitása, nem örültem
), meg az industrial zarya skin. Táncikálást viszont nem sokat adott, mercynek meg genjinek meg kéne venni. Illetve veszek majd egy soldier eventes skint a végén, ha addig nem dobja ki, ha igen, akkor meg hanzo-t (nem játszok vele, de tetszik a skin).
Bár én 2-szer vettem 11-es ládacsomagot is, de többet szerintem már nem ér meg a dolog.Uprising alatt is arattam, mcree és az egyik torb skin kivételével meglett az összes, widow-t meg vettem.
Kicsit fura is olvasni, hogy nektek ennyire nem adja, én eddig ebben a 2 eventben vettem részt, de soha nem volt okom a panaszra, én azt is hittem, ilyenkor kicsit felmennek a droprate-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - i7 10870H - RTX 3080 8GB - FHD 144Hz IPS - 16GB / 1TB SSD - OLVASS!
- T14 Gen3 27% 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), meg az industrial zarya skin. Táncikálást viszont nem sokat adott, mercynek meg genjinek meg kéne venni. Illetve veszek majd egy soldier eventes skint a végén, ha addig nem dobja ki, ha igen, akkor meg hanzo-t (nem játszok vele, de tetszik a skin).
TBT