Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
válasz
PhaetonV10
üzenetére
Értem, így is köszönöm! 10000km-enként cserélem az olajat, olajszűrőt, gázolajszűrőt. Ez nagyjából 2 havi időintervallumonkénti esedékességet jelent a mostani felhasználás mellett.
Kíváncsi vagyok, hogy mi okozhatja ezt a rejtélyes "huhogós" hangot. Alapjáraton hagyva lehet hallani néha 2-3 mp-ig. És ha leállítom az autót, kb 3-5 perc múlva valami fura "zaj" jön a műszerfalból. Ez mi lehet?
Még egy kérdésem lenne. Érdemes chipeltetni az autót? 110LE alapból, de láttam ugyanilyen motorral 125-130 LE-s változatot is. Nem akarok streetfighter-kedni, piros lámpától pirosig gyorsulgatni. A fogyasztás miatt érdekelne. Amennyiben igen, melyikhez érdemes menni? (akár privátban is adhattok tippeket)Szerk.
Sziku69: szerintem 100-120 ezrenként érdemes. Jobb megelőzni a bajt. És ne feledd néha a görgő cserét!
Nálam a 2.0 dti-ben (vezérműlánc) a görgők csavarjai adták meg magukat 300-400 ezer km után.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest