- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Google Pixel topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Na ezaz... ismerősék is most veszik a második Audi kombit. Fogalmam sincs milyet, de az látom és érzem, hogy dízel
Na most ez a kombó kapásból vétel után elkérhet egy misit viccelődésből úgy, hogy még csak komolyabb baja nincs is csak a lendkerék, a turbó, a gumik rá, a szűrők tisztítása meg a befecskendezőrendszer. Szerintem ők ezt nem gondolták végig...
Azért ez nem úgy megy, hogy óóóhh ott egy bmw 2 millióért, hát annyiért ez a hülye H astrát vett rohadjon meg az eszetlenje
Még akkor sem megy így, ha valóban az a luxusmárkából való is olyan állapotot tükröz mint amit ráírtak.Emberek mit találtam
ócó kínai xenon szett 5 rongyé égőve!!
Egy ilyet rendelek ha mást nem a nappaliba, ennyiért??
(na jó nem, ránézésre is életveszély)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na most ez a kombó kapásból vétel után elkérhet egy misit viccelődésből úgy, hogy még csak komolyabb baja nincs is csak a lendkerék, a turbó, a gumik rá, a szűrők tisztítása meg a befecskendezőrendszer. Szerintem ők ezt nem gondolták végig...
Még akkor sem megy így, ha valóban az a luxusmárkából való is olyan állapotot tükröz mint amit ráírtak.
Egy ilyet rendelek ha mást nem a nappaliba, ennyiért??