Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Fogalmam sincs az életben nem foglalkoztam aksikkal most se nagyon érdekel úgyis megdöglik előbb utóbb úgyis egy trágya technológia évtizedek óta nincs jelentős előrelépés
Varta nyilván hallottam róla de am se jót se rosszat. Banner van az F -ben már jó pár éve bírja már kicsit köszörülni kell mostanában de simán lehet hogy a trafó az indítómoci mittomén hát mág öreg, de azért ugyanúgy pöccre, csak hosszabb pöcre.
Szóval Bannert megvenném úgy, hogy nem fosnék, hogy 1-2 éven belül vége. Gyári GM -et jó szívvel vennék mert már most kibírt 5 évet és közel 170 ezret (bár ez nem sokat számít gondolom) és tök jó tényleg. Exide-ről hallottam, jókat ráadásul, de sose volt. Nem tudom mi lesz, majd ha eljön az idő. Valszeg banner v. exide, ami olcsóbb és nagyobb.
Nem tudom nálad/tok hogy van de nekem az akksi tartó helye le van szűkítva direkt egyik oldalról, azt még ott elcsípem (műanyag) befér még vagy 5 centivel nagyobb![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobilinternet
- Windows 10
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Varta nyilván hallottam róla de am se jót se rosszat. Banner van az F -ben már jó pár éve bírja már kicsit köszörülni kell mostanában de simán lehet hogy a trafó az indítómoci mittomén hát mág öreg, de azért ugyanúgy pöccre, csak hosszabb pöcre.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)