- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
haddent
üzenetére
En erröl a Mollrol meg nem hallottam. Varta, Exide, Bosch. En ezekben hiszek. Nekünk Bosch van minden autonkban.
Nezd meg a lestiakku.hu-t. Semmi közöm nincs hozzajuk, nem azert reklamozom
csak a jo tapasztalat. Maximalis korrekt es megbizhato ceg. Amikor nekem a gyartasi hiabas Bosch akkummal ment itt a macera, mert a Bosch szervizes felszamolt 30 eurot a csereert, elmondtam nekik is telon es mondtak, hogy nem is ertik a dolgot, ilyen esetben naluk szo es hang nelkül, bemerik, cserelik, küldik vissza a gyarnak. Meg mondtak, hogy Bosch akkubol nem is talalkoztak meg ilyen gyartasi hibas peldannyal, egyik legjobbnak tartjak ök is 
Új hozzászólás Aktív témák
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak a jo tapasztalat. Maximalis korrekt es megbizhato ceg. Amikor nekem a gyartasi hiabas Bosch akkummal ment itt a macera, mert a Bosch szervizes felszamolt 30 eurot a csereert, elmondtam nekik is telon es mondtak, hogy nem is ertik a dolgot, ilyen esetben naluk szo es hang nelkül, bemerik, cserelik, küldik vissza a gyarnak. Meg mondtak, hogy Bosch akkubol nem is talalkoztak meg ilyen gyartasi hibas peldannyal, egyik legjobbnak tartjak ök is