Új hozzászólás Aktív témák

• dave0825

őstag

Üdv. Akinek van Opel Corsa D 1.4, tudna róla véleményt mondani, mennyire megbízható, milyen tipikus hibái vannak? Feleségemnek szeretnék 1.500.000 Ft körül 5 ajtóst, valami világos színűt (fehér, ezüst), amiben legalább ABS, ASR, multikormány van, esetleg ha van tolatóradar, kormány/ülésfűtés, stb., nem gond. Nem akarok foglalkozóst, javítandót venni, főleg, mivel 30. szülinapi meglepetés lesz, és mert nincs helyem, időm javítani sajnos. :( Kis autót akarok neki, tetsszen neki, amikor átadom, szép legyen. (Néztem mást is, de semmi szép, cuki, megbízható nincs más szerintem. :( )
    Nekem 1.4 G Astrám van, a tipikus 3 hengeres betegségével hidegben (melegen semmi baja), nem tudom a D Corsáknak is van-e ilyen hibája? Az már ugye egy generációval újabb, ugyanúgy, mint a H Astra, és munkatársamnak az 1.6-nak kattogós motorhangja van, hidegen-melegen (G Astrában elhallgat melegen, csak hidrotőke, de neki nem, cserélték, ugyanúgy kattog), és félek, hogy a D Corsa is ilyen lesz. :F Dízelt nem akarok, városban lenne szinte csak használva, hosszú távon nagyon ritkán, az is max 30 km, így a dízel kiesett. 1.2-re írják, hogy nagyok lomha a C Corsához képest sokkal nagyobb (kb. 200 kg) tömeg miatt. Néztem, hogy az 1.4, ami nyomatékra, gyorsulásra ugyanaz, mint az 1.4 G Astra, ennél azért lustábbat nem akarok, ez sem egy erőgép... Sűrűbb a használtautók között az 1.2 sajnos, abból könnyebben találnék a közelben megfelelőt, de azt nem szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák